reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja za to nie wyobrażam sobie dźwigania dziecka, to nie na mój kręgosłup, moje damy jadą obie wózkiem :p
ojjj a tez nie- tymbardzej, ze ja zawsze w szpilach:rofl:
Dla takiego maluszka to chyba chusta byłaby najlepsza.
Chustę wiążesz z przodu lub z tyłu jak Ci wygodniej.
Jest sporo sposobów wiązania chusty.
Każdy sposób znajdzie.
Znajomi mają i chwalą sobie takie rozwiązanie.:tak::-):-)
ja jakos nie mam zaufania do chust.. jakos bym sie bała czy sie nie rozwiąże, czy dorze zawiązałąm itp;-) nosidełko jeszcze... ale to i tak nie dla mnie raczej, bo w szpilkach to.....:szok: ;-)

reklama
wita sie i ja wieczorkiem.:-)
dzieciaki wykapciane,nakarmione i spia,m papierosa pali a ja na bb wskoczyłam na chwilke.strasznie mnie krzyze bola tak ze jak sie schyle to masakra jest wstac:-:)szok:.nie wiem co znowu mnie dopada.:wściekła/y:

spokojnej nocki.

luna-kochana masz córcie.:tak:

Luna nie ma to jak pomocnik w domu :-D mi Kuba by z miłą chęcią odkurzał ale jak włączam odkurzacz to za duża siła ssania jak dla niego :sorry2: jak dla mnie te wszystkie szczepienia i wymagania do szkół i przedszkoli to paranoja :no: a tekst na śpiocha normalnie the best :-D:-D:-D
As dawaj fotki pokoiku :tak: i pościel zajefajna dla Was :tak:
Malinka sen normalnie boski :-D:-D:-D:-D:-D

Nie wiem czy coś jeszcze miałam napisać wybaczcie ale nie pamiętam :sorry2: Kuba już po butli, teraz się jeszcze bawi autami oczywiście :tak: a ja M wysłałam do sklepu po chlebek :-p nie chciało mi się popołudniu iść a potem zapomniałam mu powiedzieć żeby poszedł ;-) a ja zaraz sobie kąpiel zrobię, posiedzę trochę, potem kolacyjkę zrobię i do wyrka wskoczę :tak: jutro mam sprzątania bo dzisiaj miałam takiego lenia że tylko listę zakupów zrobiłam i to z ledwością :-p mam nadzieję że w środę będzie ładnie bo cały dzień na dworze będę z Kuba na mieście :tak: chociaż żeby nie padało :tak: M do wamu nie zadzwonił a szkoda, bym wiedziała na którym miejscu jesteśmy :sorry2: widać że się szkoła pomału zaczyna bo postów się posypało jak z rękawa :-D idę kąpiel szykować, łóżko ścielić itd :-) do juterka dziewuszki :tak:

hej laski

Przelecialam posty i matko kochana ile tu naklikane zaczyna sie produkcja widze i witam wszystkie nowe mamusie :-):-):-)matko kochana ile was tu dołaczyło do naszego grona:szok::szok::szok::szok:

zyje ale jakos czasu brak przez dwa dni byly wykopki wkoncu dziisaj mąz zakonczyl i swiety spokoj teraz

siostra wyjechala dzisja do DE , szwagier wkoncu w sobote kolo północy dotarl do nas , no i niestety tylko po nie przyjechal i zabrał mi je i teraz jakos tak pusto dzieci nie krzycza i nie moge sie do tej ciszy przyzwyczaic :-D:-D:-D
Mój maz tez jutro juz wraca do pracy , całe szczescie ze jeszcze mamuska zostala bo tak to by za szybko pustka w domu mi sie zrobiła:-D:-D:-D

Ja dobrze sie czuje i Lenka tez je i rosnie juz widac ze podrosla troszeczke bo spioszki na 50 sa juz w sam ra:-Dz a nie za duze :-D:-D w srode idziemy na wizyte pierwsza w osrodku bo trzeba wit dziecku kupic i do ortopedy zapisac na bioderka:tak::tak::tak:

Ja do chust tez przekonania nie mam, zwłaszcza teraz przy tych zimnych podmuchach powietrza.
Wysłałam Ci PW
No to synuś też złotko, moja ciągle sprząta, cos jak nasza Malinka:-D:-D:-D
Wczytaj sie w to, co Ci As podała, warto sie zapoznać, nawet jeśłi ma się odmienne zdanie

dziewczyny co możecie polecić dla małej do posłuchania. Pytam oczywiście o piosenki, mama fasolki i domisie. Jest jeszcze coś godnego?

moja mała swojego czasu słuchała, gg radio kids :tak:

ojjj a tez nie- tymbardzej, ze ja zawsze w szpilach:rofl:
ja jakos nie mam zaufania do chust.. jakos bym sie bała czy sie nie rozwiąże, czy dorze zawiązałąm itp;-) nosidełko jeszcze... ale to i tak nie dla mnie raczej, bo w szpilkach to.....:szok: ;-)

Poco dźwigać :-p:-D:-D trzeba sobie trochę komfortu fundować :tak:

A co do szczepień też jestem sceptyczna, szczególnie w Przypadku Aniśki :sorry2:

Była u mnie moja ciotka, na 5 min, zdążyła mnie wkór... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba przestanę ją wpuszczać do domu :no:

moje bąble pokąpane,najedzone i smacznie spią....jestem z siebie dumna bo sama w domu jestem :)

As-poczytalam troszke i kurde o....zastanawiam sie teraz....i tak żle i tak nie dobrze,badz tu człowieku mądry...jeszcze wczytam sie porzadniej,podeśle linki swojemu D i zadecydujemy

Lunka-przeczytalam PW...dzieki:)ja czasem sciągam młodemu piosenki z torentów....

MH,Medeuska-ja na spacerze w szpilkach to bym chyba sobie nogi polamala:)...a nosidło jak sie nie sprawdzi to trudno....

MH- na drug raz udawaj ze nie ma nikogo w domu:)

Juluś wczoraj pierwszy raz kolke mial i strasznie sie balam ze dzis bedzie powtórka ale jak narazie smacznie spi...

Ostatnia edycja:
Iwcik, chata była pełna, a teraz pustkami bedzie świecić, współczuję...

Była u mnie moja ciotka, na 5 min, zdążyła mnie wkór... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba przestanę ją wpuszczać do domu :no:
no no no, pogratulowac, bo to trzeba miec talent:tak::tak::tak:
I Tobie współczuję, ech...rodzina...

Młoda w końcu legła w łóżku. Nagrałam jej nowt komplet bajek, zaraz wyplę płytkę z piosenkami, tylko jeszcze poszperam, czy cos dorzucić.

MH mi chodziło ( ale moja wina, bo nei dopowiedzialam) o cos, co mozna zgrac na płytkę. Ale dzięki, wykorzystam, jesli jeszcze cos takiego jest, hehe.

moje bąble pokąpane,najedzone i smacznie spią....jestem z siebie dumna bo sama w domu jestem :)

As-poczytalam troszke i kurde o....zastanawiam sie teraz....i tak żle i tak nie dobrze,badz tu człowieku mądry...jeszcze wczytam sie porzadniej,podeśle linki swojemu D i zadecydujemy

Lunka-przeczytalam PW...dzieki:)ja czasem sciągam młodemu piosenki z torentów....

MH,Medeuska-ja na spacerze w szpilkach to bym chyba sobie nogi polamala:)...a nosidło jak sie nie sprawdzi to trudno....

MH- na drug raz udawaj ze nie ma nikogo w domu:)

Juluś wczoraj pierwszy raz kolke mial i strasznie sie balam ze dzis bedzie powtórka ale jak narazie smacznie spi...

Kochana mój Kubuś jest jednym z takich przypadków...
Miał poszczepienny paraliż ,a potem stwierdzono u niego Zespół Aspergera (czyli autyzm wysokofunkcjonujący).
Więcej masz na moim blogu w podpisie.

Iwcik, chata była pełna, a teraz pustkami bedzie świecić, współczuję...

no no no, pogratulowac, bo to trzeba miec talent:tak::tak::tak:
I Tobie współczuję, ech...rodzina...

Młoda w końcu legła w łóżku. Nagrałam jej nowt komplet bajek, zaraz wyplę płytkę z piosenkami, tylko jeszcze poszperam, czy cos dorzucić.

MH mi chodziło ( ale moja wina, bo nei dopowiedzialam) o cos, co mozna zgrac na płytkę. Ale dzięki, wykorzystam, jesli jeszcze cos takiego jest, hehe.
Lunka mogę przesłać Ci płytki ,bo mam tego full wypas,a mój młody już takich rzeczy nie słucha.

Jak nie są Ci już potrzebne, to dawaj, bo mnei już dupsko boli, i palce od klikania, nic fajnego już nei mogę znaleźć. A moj auwielbia jak jej coś gra, czy to piosenki i tańczy, czy bajki, to np koloruje, albo mi późńiej opowiada:)))

reklama
Do góry