reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

brzmi groźnie :)

no chyb aposzukam i zobacze co to jest w ogóle:-D:-D:-D
No widzisz, a materiały nie są takie drogie, no chyab, ze właśnie z hello kity, albo HM, bo to szał teraz na to

Ana, znów pracowity dzień Cię dopadł, no czemu mnie to nie dziwi, hehehe, a domcio bjutiful hihihi

Lunka bebe lily jest na necie do bólu.
Mi i moim dzieciakom najbardziej podoba się Halo Dziadku i Głupotki.
http://teledyski.onet.pl/10172,2208559,teledyski.html
http://www.youtube.com/watch?v=7fQHbtbpHiE

Polecam.

Nie no pokoik full wypas, hehe, i jaki piękny koń na łózku zaległ niebogi, hihihi
A ciuszki fajne, mój styl, hehehehe
Nie zdążyłam wkleić wszystkiego,a Ty już odpowiedziałaś ,ale dzięki :-D:-D:-D
A konie są dwa.:-D:-D:-D
Dobrze się przyjrzyj ;-):-):-)

pokoik super!!!!!!!!
ciuszki tez fajne
dzięki .
Następna zbyt szybka :tak::-D:-D:-D:-D

Hej dziewczyny. Jutro trzeba będzie wstać przynajmniej o 7 a my mamy problem z 8. Masakra. Nie wyobrazam sobie tego. No i zaczął się stres, jak to jednak będzie w tym przedszkolu...

Ależ zimno, mży, wieje i szaro jest. A czeka nas dzis wyprawa do PUP, bleeee.
My jutro wstajemy nie wiem o której :no:,i na którą idziemy do szkoły też jeszcze nie wiem :no::no::-D:-D:-D
No dziś muszę się dowiedzieć :tak::-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie:)))
Darus przywędrował do mnie o 6.15 i niestety nie chcial juz zasnąc:(...Julek zrobił pobudke 15 min później....eh....

zimno w domu jak nie powiem gdzie chyba klimatyzator załącze bo ja to ciepłolubna istota jestem:)

As-jej....no nie wiem co napisac...odnosnie tych szczepień i Twojego Kubusia....jestem strasznie zaskoczona zeby coś takiego...Boshe...bede sie teraz mocno zastanawiac,dziekuje Ci bardzo za zwróciłąs moją uwage na to:)fajny ten pokoik Twojego Kubusia taki przytulny:)a Wasza sypialnia poraża rozmiarem:)....chyba ze to łoże małżenskie takie oooooogromne:)swoją drogą strasznie fajne widć po oparciu:)ubrania swietne,w moim stylu...szczególnie ten biały sweterek

Anabuba-super masz dom!!marze o własnym ale narazie nie ma opcji....

Luna-oj u mnie też wieje i zimno i szaro buro......

a ja wczoraj powyciągalam dzieciaków ubrania jesienne...popralam i dzis mnie czeka masa prasowania...brrr...nie lubie....

Ostatnia edycja:
Witam, pooglądałam, fotki super :)

Moje dzieci juz po śniadanku, mama po ciabatki poleciała :p

A teraz VH1 i tańce :p A co o piosenek, bebe lilly, moim zdaniem jest strasznie głupie :/ no ale dzieciom się podoba :/

Witam porannie:)))
Darus przywędrował do mnie o 6.15 i niestety nie chcial juz zasnąc:(...Julek zrobił pobudke 15 min później....eh....

zimno w domu jak nie powiem gdzie chyba klimatyzator załącze bo ja to ciepłolubna istota jestem:)

As-jej....no nie wiem co napisac...odnosnie tych szczepień i Twojego Kubusia....jestem strasznie zaskoczona zeby coś takiego...Boshe...bede sie teraz mocno zastanawiac,dziekuje Ci bardzo za zwróciłąs moją uwage na to:)fajny ten pokoik Twojego Kubusia taki przytulny:)a Wasza sypialnia poraża rozmiarem:)....chyba ze to łoże małżenskie takie oooooogromne:)swoją drogą strasznie fajne widć po oparciu:)ubrania swietne,w moim stylu...szczególnie ten biały sweterek

Anabuba-super masz dom!!marze o własnym ale narazie nie ma opcji....

Luna-oj u mnie też wieje i zimno i szaro buro......

a ja wczoraj powyciągalam dzieciaków ubrania jesienne...popralam i dzis mnie czeka masa prasowania...brrr...nie lubie....
Mój Kuba już na dobrej drodze,więc spoko dajemy radę ,ale szczepić nie będę i koniec.:tak::happy::happy:
Sypialnia z racji tego ,że jest zrobiona z części salonu jest wąska i długa - 220x600 cm ,bo naszą sypialnię oddaliśmy Kubusiowi jak się urodził.:tak::-):-)
Po drugiej stronie jest garderoba i część z regałem.:tak:;-):-):-)
Dziewczyny chciały ,żeby wkleić tylko łóżko ,które nie jest ogromne ,bo to zwykłe 160x220 ;-):-D:-D:-D

Witam, pooglądałam, fotki super :)

Moje dzieci juz po śniadanku, mama po ciabatki poleciała :p

A teraz VH1 i tańce :p A co o piosenek, bebe lilly, moim zdaniem jest strasznie głupie :/ no ale dzieciom się podoba :/
Moim dzieciakom też się zawsze podobało ,ale to co napisałam wcześniej.
No jeszcze Ty jesteś moim skarbem -też lubili słuchać swego czasu.:tak::-)

Ech wstałam i jakaś rozbita jestem.
Nawet się z Wami nie przywitałam.:zawstydzona/y::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
Zaraz małemu dam jeść ,bo buszuje u dziadków jeszcze i biorę się dalej za doprowadzanie mieszkania do kultury.:tak::rofl2::rofl2::rofl2:

lunka a te piosenki, przy których my się chowałyśmy?:sorry2: Sama mam taką składaneczkę i powiem ci, że i Amelka i ja zadowolona.:tak: To takie przedszkolne, skoczne pioseneczki. Co mogę ci polecić to: YouTube - My jesteśmy krasnoludki , YouTube - Mini Mini - Jagódki , YouTube - zuzia lalka nie duża , YouTube - Misia A Misia B , YouTube - Była sobie żabka mała... . U nas leci to na okrągło.:tak::tak::tak:

Witajcie dzioopki.:-)
As fiu, fiu. Ty to masz figurę.:szok: :-) Pokoik Kubusia fajowy.:tak: A w akwarium to żółwik?
MH widzę, że humorek ciut lepszy? Tak trzymaj.:tak::-)
mamaola i ja wczoraj kurtki powyciągałam.:tak: Ale spokojnie, we wczorajszej pogodzie mówili, że słoneczko i ciepełko na dobre od nas jeszcze nie odeszło.:tak::tak::-)
Bubka no teraz domek wygląda cudnie.:tak:

Spadam kobitki do laryngologa ze starszakami podpisać zaświadczenie od llekarza sportowego, że mogą na zajęcia karate uczęszczać. Jeszcze tylko kiedyś tam okulista i mam nadzieję , że słowo " lekarz" już długo, długo nie wymówię.:crazy:

witam
jejku nie mialam czasu na t zeby wejsc na neta....

po weselu swietnie, mala zrobila furore bo byla najmniejsza, nic jej nie przeszkadzalo spala jak zabita przy glosnej muzyce, Sewi sie wyszalal, nam udalo sie nawet zatanczyc razem tzn mnie i m :-D
ogolnie zdjec mamy malo bo nie bylo na to czasu - ale poki co to nie mam jak pokazac bo znow mamy ten sam problem z komputerem i nie moge ich wrzucic :-:)-(

poza tym pewnie juz slyszlayscie o tym mezczyznie z Rybnika i tej calej strzelaninie
powiem Wam taie rzeczy tylko i nas... :sorry2::sorry2:
domki widze z okna Seweryna daleko nie mamy jedyne co nas dzieli to tory....
ale na szczescie bylisy na weselu...
ale to co sie stalo to masakra... droga tam jest dalej zablokowana, nie ma przejazdu caly czas policja i inni...

tylko przelotem widzialam As swietny pokoik Kuby, alozko sypialniane no BOOMBA a ubranka idealnie dopasowane do Twojej figurki:tak::tak:

dziewczyny nie mam nawet czasu na czytanie wszystkiego
net ogolnie slabo chodzi
mam mega sprzatania...
ehhh

Wszystkie Wasd serdecznie pozdrawiam :-)

lunka a te piosenki, przy których my się chowałyśmy?:sorry2: Sama mam taką składaneczkę i powiem ci, że i Amelka i ja zadowolona.:tak: To takie przedszkolne, skoczne pioseneczki. Co mogę ci polecić to: YouTube - My jesteśmy krasnoludki , YouTube - Mini Mini - Jagódki , YouTube - zuzia lalka nie duża , YouTube - Misia A Misia B , YouTube - Była sobie żabka mała... . U nas leci to na okrągło.:tak::tak::tak:

Witajcie dzioopki.:-)
As fiu, fiu. Ty to masz figurę.:szok: :-) Pokoik Kubusia fajowy.:tak: A w akwarium to żółwik?
MH widzę, że humorek ciut lepszy? Tak trzymaj.:tak::-)
mamaola i ja wczoraj kurtki powyciągałam.:tak: Ale spokojnie, we wczorajszej pogodzie mówili, że słoneczko i ciepełko na dobre od nas jeszcze nie odeszło.:tak::tak::-)
Bubka no teraz domek wygląda cudnie.:tak:

Spadam kobitki do laryngologa ze starszakami podpisać zaświadczenie od llekarza sportowego, że mogą na zajęcia karate uczęszczać. Jeszcze tylko kiedyś tam okulista i mam nadzieję , że słowo " lekarz" już długo, długo nie wymówię.:crazy:
Figura jak figura -mnie się nie podoba :no: ,bo za duży brzuch mam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Dzięki za pochwały :zawstydzona/y::tak::-):-)
W terrarium mieszka żółw Tolek ,ale też będzie miał nowe terra takie profesjonalne z lampami UVA i UVB to wtedy wkleję.
Aha i stanie na komodzie,której jeszcze nie ma ,więc znów będą zmiany .:tak::-):-)

witam
jejku nie mialam czasu na t zeby wejsc na neta....

po weselu swietnie, mala zrobila furore bo byla najmniejsza, nic jej nie przeszkadzalo spala jak zabita przy glosnej muzyce, Sewi sie wyszalal, nam udalo sie nawet zatanczyc razem tzn mnie i m :-D
ogolnie zdjec mamy malo bo nie bylo na to czasu - ale poki co to nie mam jak pokazac bo znow mamy ten sam problem z komputerem i nie moge ich wrzucic :-:)-(

poza tym pewnie juz slyszlayscie o tym mezczyznie z Rybnika i tej calej strzelaninie
powiem Wam taie rzeczy tylko i nas... :sorry2::sorry2:
domki widze z okna Seweryna daleko nie mamy jedyne co nas dzieli to tory....
ale na szczescie bylisy na weselu...
ale to co sie stalo to masakra... droga tam jest dalej zablokowana, nie ma przejazdu caly czas policja i inni...

tylko przelotem widzialam As swietny pokoik Kuby, alozko sypialniane no BOOMBA a ubranka idealnie dopasowane do Twojej figurki:tak::tak:

dziewczyny nie mam nawet czasu na czytanie wszystkiego
net ogolnie slabo chodzi
mam mega sprzatania...
ehhh

Wszystkie Wasd serdecznie pozdrawiam :-)
Dzięki Patrysia :tak::-):-)
O strzelaninie nie słyszałam ,bo telewizji nie oglądam.:no:
Poszukam zaraz na necie.:tak::baffled:

Ostatnia edycja:
Kubusiowy pokoik

Nasze łóżko w sypialni

A to ja .:-D:-D:-D
Nie patrzeć na minę ,bo zabijam wzrokiem.:szok::szok::-D:-D:-D
Klaudia miała tylko ciuchy fotografować ,a nie mnie ,więc wyszło jak wyszło.:baffled::baffled:

pokoik fajniusi
łóżko mmmmm ale mi brakuje tego, teraz na wersalce sie mecze:baffled:
no trudno

a ciuszki fajniusie :tak::tak::tak: najbardziej mi sie podoba ta bluzeczka w krate i ta sliwkowa no i te dwa sweterki ten szary i ten pierwszy:tak::tak:
ta tuniczka:tak::tak::tak::tak:
brzmi groźnie :)

no chyb aposzukam i zobacze co to jest w ogóle:-D:-D:-D
No widzisz, a materiały nie są takie drogie, no chyab, ze właśnie z hello kity, albo HM, bo to szał teraz na to

Ana, znów pracowity dzień Cię dopadł, no czemu mnie to nie dziwi, hehehe, a domcio bjutiful hihihi
na szczescie to chlopak i to jeszcze nie na tym etapie
uwielkbia zwerzatka wiec znajde moze jakis material:tak::tak::tak:
dzieki za poddanie pomyslu
a ty jak szyjesz to zamek wszywasz czy na guziki robisz???

witam was z ranka
u nas od rana mgła i leje
czarek w nocy juz bez goraczki
teraz juz tez wiec chyba kryzys zazegnany
i mam takie pytanie
w kierunku As zwłaszcza;-) ale jeśli któraś wie niech mi tu pisze:tak::tak:
Najpierw Wiktor dostał gorączkę przy tym mówił że boli go nóżka (stópka) i kazał sobie masować pozniej dwa dni miał goraczkę a teraz mówi ze go język boli
a Czarek to samo:tak::tak:
dostał gorączki pozniej kazał masowacnozke i bolał go jezor
takie troche dziwne objawy bo wogóle z innej beczki ale ...
obydwa mieli to samo
i po dwóch dniach jakby reka odjął:tak::tak::tak:
zdrowi
nie wiem co to:no::no::no:
myslalam ze ten jezor to od zebów ale Wiktor juz wszystkie ma

a my to wogole dziwni jestesmy:-D:-D:-D:-D

dzis do gina dopiero na 18
wczesniej musze jechac i zakupy szwagrowi zrobic:sorry2:
ciekawe ile tego bedzie

No ja właśnie dzisiaj słyszałam o tej strzelaninie :szok: Rybnik w ten weekend ominęliśmy łukiem :-p

Mnie też mój brzuszek przeszkadza :wściekła/y: ale jakoś ciężko się go pozbyć :zawstydzona/y:

Dziecko mnie goni do robienia ciasta więc chyba nie am wyjścia :-D:-D:-D

reklama
Witam przeleciałam tak po łebkach bo mam dzisiaj roboty trochę :sorry2:
As super ciuszki i pokoik :tak: a Ty laska :-D:-D:-D:-D
Bubka super dom wygląda :tak:

No i teraz dzień dobry :tak: Kuba mi wyżera śniadanie :sorry2: dobrze że zdążyłam chociaż jedną kromke zjeść :-D M rano mi Kubę obudził ale udało mi się go położyć i spaliśmy do 8,30 :-D pranie się robi, zaraz do kuchni wchodzę, dzisiaj mam ochotę na spaghetti :tak: lecę sprzątać żeby potem mieć wolne :tak:
Patrysiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Zdrowia szczęścia pomyślności :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kerna dla Twojego synka też najlepsze życzenia od e-cioci i Kubusia!!! Jak najwięcej zdrówka :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry