reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As Natali Wy to nie macie co robić w nocy? ;-)

Witam z rana. Kuba mi już na głowie siedzi :sorry2: i nie da zjeść śniadanka :sorry2: M mi dzisiaj Kubę obudził przed 6 :crazy: no i mnie też przy okazji, no myślałam że go trzepnę i to tak porządnie :dry: pogoda jakaś taka dziwna, raz słońce raz chmury :sorry2: a ja lecę się brać za kuchnię i obiad :tak: do potem ;-)

witam :-) drugi dzień urlopu luzz :-D plany mam na urlop ambitne ale pewnie nic z tego nie wyjedzie :baffled: mam zamiar umyc okna poprac zaslony i firanki no i szukac innej pracy zobaczymy do 6 wrzesnia duzo czasu :tak:milego dnia
Myszunia wspólczuję pobudki

Hej laseczki.
a mnie znow dlugo nie bylo ale to brak czasu!
opiekuje sie 5 miesiecznym chlopcem bo u nas przy 1 pensji przy 8 miesiecznym dziecku tez nie łatwo wyzyc i trzeba za cos sie wziac.
takze 2 brzdacow pochlania mnie choc moja julka to sie sama soba zajmuje tylko woła gdy chce jesc lub pic....
no a z tym malutkim troche wiecej klopotow mam.

Witam i ja z ranca:-)
niedawno wyszlismy z wyrek,wiec zaraz biore sie za sniadanko:tak::tak::tak:Dzieciaki zazyczyly sobie tosty:tak::tak:Ja tez z przyjemnoscia sobie zjem:-);-)Sloneczko swieci,jest cieplo i mam nadzieje ze tak zostanie:tak::tak::tak:
Wczoraj pod wieczor mlodzi zalozyli kalosze i znowu biegali po kaluzach:tak::tak:Te kaluze byly glebokie i Wiktoria na srodku jednej z nich sie wywalila,wiec wygladala rewelacyjnie:szok::-Dpelne kalosze wody i cala ufajdana:no:Szybko szlam ja przebrac i z powrotem do kaluzy szla hehe;-):-)

czesc laseczki!!!
wita sie i ja z wami po weekendzie.
moje dzieci spia,obiad mam z wczoraj wiec mam chwilke i zasiadlam przed bb.:tak:
tak jak juz wczesniej pisałam w niedziele miłam wesele u kuzyna i powiem wam ze było super!!!!!!:tak:wybawilam sie strasznie.;-)wrucilismy do domu o 6 a o godz.7-20 bylam juz na nogach bo mnie dzieci zbudzily:szok::wściekła/y:.wiec wczoraj to przez caly dzien chodzilam jak nie przytomna.ale i tak poszlismy jeszcze na poprawiny i siedzielismy do 2 w nocy a moj m dzis na 7 do pracy :szok::szok:ciekawa jestem jak on sie czuje.:sorry2:
aha fotki wrzuce jak zgram na kąpa.

moje dzieci przeziebione maja katar i troszke kaszla:-( mam nadzieje ze sie nie rozchoruja bardziej.mnie i m po weselu tez cos dopadło ale to na wlasne życzenie bo czlowiek z grzany wychodzil na taras a wiało wieczo strasznie.

nadrobiłam was od soboty ale z moja pamiecia kiepsko(to chyba z nie wyspania):sorry2:
to co zapamietałam......

dowikla-super ze mama dochodzi do siebie.:tak:oby tak dalej.

luna-super weekend mieliscie.:tak:

as-klaudi sen exstra.
smiałam strasznie.:-D:-D:-D:-D

myszunia-u mnie jak dzieciaki robili czesciej kupke to im pomagał lakcid.

natalineczka-kochana,ty wiesz ze ja nawet nie wiedziałam ze ty nie jestes meżatka.:szok::szok::szok::szok::-:)zawstydzona/y:

ellooo
witam i ja
Iwcik pojechala z chlopem pozalatwiac sprawy a ja zostalam z trojca no i z tesciowa
Dzieci grzecznie w pisakownicy, babcia lezy a Lenka spi :)
Zaraz musze kosci na zupke wstawic bo obiad musi byc :D
Wczoraj poszlam spac o 2 a dzis o 8 pobudka bo polozna przyszla. takim sposobem jestem niewyspana :))
Siostrze kazalam kupic torobke spodobala mi sie wczesniej ale nie mialam do czego zalozyc a teraz bedzie idealna do butow i paska :))

No nic moze odkurze....

Dowikla juz widze ja laduje w wodzie upsss biedaczka zapene nie bylo mile pozbieranie sie z tej kaluzy i dojscie do domu :|

Myszunia niestety nie bede w okolicach Lodzi Okazuje sie ze wszystkie moje plany runely w momencie jak pozwolilam mezowi zabrac moje auto do DE :(Ostatni raz pojechalam na urlop bez auta

Natalineczka dobrze ze jestes optymistka heheheh a moze maz Cie zaskoczy

reklama
Do góry