no ciekawe czemuz tak sie stalo... daj znac jak sie wyjasni i sam Ci powie... moze jakies chorobsko - oby nie.Mój Adam zesikał sie dzis w nocy w łóżko:-----( nic nie mówił a ja chodze i wącham kąty i oczywiście podejrzewam Antka w końcu przyszedł i sie przyznał pytam czy boli go pęcherz????? czy coś nie tak ???? mówi że nie wie ale że u babci tez tak 2 razy mu sie zdarzyło:---(
no nic nastawię zaraz pranie materac się suszy.....życie......
a mi sie nic nie chce...jakies mysli kołaczą się po głowie ...miejsca sobie nie mogę znaleźć....
witaj witaj fajnie ze zajrzalasWitajcie dziewuszki :-):-):-):-):-)alez pewnie mnie juz nie pamiętacie poszłam na odwyki teraz mało zaglądam .
U mnie wszystko dobrze dzieciaki zdrowe i ja tez za 8 dni bede miała mężusia w domku ale sie ciesze.
A co tam u was????żadna sie jeszcze nie rozpakowała bo ja nie w temacie
moze sa jakies nowe mamusie to ich witam
hej laski ja tylko na chwilke przepraszam ale jakos jeszcze nie moge sie odnależć w domu jak wpadne w rytm to obiecuje ze bede na bierzaco :-):-):-)
Pierwsza nocka nam mineła oki Lenka jest strasznie grzeczna dziewczynka tylko spi i je co 3 godziny z cyca o 19 kompanie i po kąpieli to tak z pół godzinki ma oczka szeroko otwarte pierwsza kąpiel w domu wykonana przez ciocie anie a druga juz przez Tatusia który bal sie strasznie nawet wziąść na rece a tu niespodzianka ze on wykąpie , byłam w szoku , ja nie kąpie bo cholernie kregosłup mnie boli i długo nie moge byc nachylona wiec dobrze ze tatus sie odwazył to 3 tygodnie urlopu ma wiec bedzie kąpał codziennie:-):-):-)
doczytałam ze ktos pytal co sie stało ze wyladowałysmy w szpitalu otórz ja we wtorek 3 sierpnia strasznie zaczał mnie brzuch bolec na wysokosci żołądka i pojechałam do szpitala bo nie wiedziałam co sie dzieje coraz mocniej bolalo wiec w szpitalu okazało sie ze mam zastój prawej nerki i zapalenie trzustki stad niemiłosierny ból dostalam kroplówki przeciwbólowe ale one pomagały tylko na dwie godziny no i po dwoch dniach i konsultacjach z urologiem i hirurgiem okazało sie ze nie mozna tej trzustki leczyc silnymi srodkami dopuki jest dziecko w brzuszku no i tak postanowiono 5 sierpnia po kolejnym ataku ok 10 godziny ze trzeba dziecko wyciagnac i przerwac ciaze w 36 tygodniu nie miałam wyjscia i musiałam sie zgodzic choc wiedzialam juz po usg ze dziecko jest małe ok 2800 ale lekarz powiedział ze bedzie dobrze wiec ufalam swojemu lekarzaowi bo ten co prowadził mnie od poczatku ciazy robił mi cesarke , no i wkoncu dostałam odpowiednie kroplówy ze sterydami przeciwbólowymi tablety na trzustke i wyniki tak jak były wysokie po tygodniu spadły na normalne no i ciezyłam sie ze juz wyjdziemy do domu a tu z Lenka wyszły cyrki bo od urodzenia miala niski cukier i wapn i miala w rączke wbity wenflon i podawane w kroplówkach po sciągnieciu wenflonu rączka zaczela puchnąc i ropa sie zbierała no i okazalo sie ze jakas bakteria zaatakowała raczke i nas nie chcieli wypisac i tak trzymali do 18 juz miałam serdecznie dość
A to moja malutka w szpitalu jak ważyła 2525 :-):-):-) i w domu jest jak lalka baby born od LAURY
myszunia - nie wiem czemu mi sie Twoj cytat nie wkleil ale witaj wkoncu na forum, ciesze sie ze u Was wsszystko wporzadku a co do dzieci u mnie jest tak smao, tez sie bawia razem, gratulacje dla Zuzinki
to sie da zrobicPati obie sukienki śliczne oj ja ja bym chciała córeczkę :-(
no szkoda bo chcialam zobaczyc fotkiLunka -tak zeby dostac rodzinne to musisz z urzedu skarbowego pobrac zaswiadczenie za 2009 rok i zlozyc do konca pazdziernika,a najlepiej jak najszybciej,bo pozniej moze byc opoznienie z wyplata
no i blada ... komp nie widzi mojego tel;[[[[
musze poszkac jakiegos programu to wtedy wam zrzuce fotki,albo przenosneg czytika,gdzies jest ale gdzie....
czekam na zdjeciazdjecia wrzuce jak juz pokoj caly bedzie gotowy
doradzcie mi jakas farbe do wnetrz co rano pomaluje i zeby mlody mogl wieczorem juz spac w tym pokoju bo nie mam miejsca gdzie indziej go polozyc
wczesniej malowalismy duluxem ale nie wiem czy mozna po niej spac
my tez malowalismy duluxem, dekoralem i jakas jeszcze
zdrowka dla dzieciaczkowalan zarazil sie od krystiana i ma katar i przez caly dzien stan podgoraczkowy.:-(no taka jestem zla ja to mam pecha nigdy nie moge spokojnie isc na wesele bo sie bede zamartwiac:-(.mam tylko nadzieje ze mu sie nie pogorszy i ze mikolaj sie od brata nie zarazi.
spokojniej nocki i milej niedzieli.
no to genialnieWitam! :-)
Huuuuurrrrrraaaaaaaaaaaaa! :-):-):-):-):-):-)
Mój zdolny, wspaniały mąż siedział całą noc, ale wreszcie odzyskał wszystkie pliki, które straciliśmy z naszego dysku!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jestem taka szczęśliwa!
A teraz siedzę i zgrywam nasze 80GB zdjęć!
I jeszcze jedno - Zuzia wczoraj po raz pierwszy w życiu sama stanęła na nóżkach (trzymając się mojej nogi) :-)
Opuściliśmy jej łóżeczko, żeby nam przypadkiem z niego nie wyskoczyła!
Dziś idziemy na pierwsze urodziny do córki naszych znajomych! :-)
Miłej niedzieli!
ciesze sie ze mama dochodzi do siebieWitam i ja
Ale dzisiaj upal na dworzeRano na termometrze w sloncu mialam 50 stopnilode wstaly mi po 7 ,Wiktoria jeszcze jakos usnely i pospala do po 10 a Klaudia juz mi łaziła po chacieKto jak kto ale ja nie nadaje sie na takie wczesne wstawanie
Bylam dzisiaj u mamy i jest mega poprawaSama wyszla z łozka i siedziala na fotelu jak tam zaszlam z siorajuz zaczyna Im szalec i łazic po oddzialeJak bylysmy to zjadla taka kaszke i prawie caly obiad i pozniej zaprowadzilysmy ja do lozka bo bolal Ja brzuch bo wyrwala sobie cewnikPrzyszla do nas pielegniarka i jakies pol godzinki z nami posiedziala i sobie pogadalysmy
Musialabym sie wziasc za obiad ale jakos mi sie nic nie chce
Wczoraj znad jeziorka wrocilismy chyba po 18 tak nam sie fajnie plazowalopozniej bylo jedzonko i kapiel a ja zabralam sie za pranie i powieszaniedzisiaj jest juz wszystko suche,wiec kolejne pranie sie pierze
Milej niedzieli