reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As Natali Wy to nie macie co robić w nocy? ;-)

Witam z rana. Kuba mi już na głowie siedzi :sorry2: i nie da zjeść śniadanka :sorry2: M mi dzisiaj Kubę obudził przed 6 :crazy: no i mnie też przy okazji, no myślałam że go trzepnę i to tak porządnie :dry: pogoda jakaś taka dziwna, raz słońce raz chmury :sorry2: a ja lecę się brać za kuchnię i obiad :tak: do potem ;-)

witam :-) drugi dzień urlopu luzz :-D plany mam na urlop ambitne ale pewnie nic z tego nie wyjedzie :baffled: mam zamiar umyc okna poprac zaslony i firanki no i szukac innej pracy zobaczymy do 6 wrzesnia duzo czasu :tak:milego dnia
Myszunia wspólczuję pobudki

Hej laseczki.
a mnie znow dlugo nie bylo ale to brak czasu!
opiekuje sie 5 miesiecznym chlopcem bo u nas przy 1 pensji przy 8 miesiecznym dziecku tez nie łatwo wyzyc i trzeba za cos sie wziac.
takze 2 brzdacow pochlania mnie choc moja julka to sie sama soba zajmuje tylko woła gdy chce jesc lub pic....
no a z tym malutkim troche wiecej klopotow mam.

Witam i ja z ranca:-)
niedawno wyszlismy z wyrek,wiec zaraz biore sie za sniadanko:tak::tak::tak:Dzieciaki zazyczyly sobie tosty:tak::tak:Ja tez z przyjemnoscia sobie zjem:-);-)Sloneczko swieci,jest cieplo i mam nadzieje ze tak zostanie:tak::tak::tak:
Wczoraj pod wieczor mlodzi zalozyli kalosze i znowu biegali po kaluzach:tak::tak:Te kaluze byly glebokie i Wiktoria na srodku jednej z nich sie wywalila,wiec wygladala rewelacyjnie:szok::-Dpelne kalosze wody i cala ufajdana:no:Szybko szlam ja przebrac i z powrotem do kaluzy szla hehe;-):-)

czesc laseczki!!!
wita sie i ja z wami po weekendzie.
moje dzieci spia,obiad mam z wczoraj wiec mam chwilke i zasiadlam przed bb.:tak:
tak jak juz wczesniej pisałam w niedziele miłam wesele u kuzyna i powiem wam ze było super!!!!!!:tak:wybawilam sie strasznie.;-)wrucilismy do domu o 6 a o godz.7-20 bylam juz na nogach bo mnie dzieci zbudzily:szok::wściekła/y:.wiec wczoraj to przez caly dzien chodzilam jak nie przytomna.ale i tak poszlismy jeszcze na poprawiny i siedzielismy do 2 w nocy a moj m dzis na 7 do pracy :szok::szok:ciekawa jestem jak on sie czuje.:sorry2:
aha fotki wrzuce jak zgram na kąpa.

moje dzieci przeziebione maja katar i troszke kaszla:-( mam nadzieje ze sie nie rozchoruja bardziej.mnie i m po weselu tez cos dopadło ale to na wlasne życzenie bo czlowiek z grzany wychodzil na taras a wiało wieczo strasznie.

nadrobiłam was od soboty ale z moja pamiecia kiepsko(to chyba z nie wyspania):sorry2:
to co zapamietałam......

dowikla-super ze mama dochodzi do siebie.:tak:oby tak dalej.

luna-super weekend mieliscie.:tak:

as-klaudi sen exstra.
smiałam strasznie.:-D:-D:-D:-D

myszunia-u mnie jak dzieciaki robili czesciej kupke to im pomagał lakcid.

natalineczka-kochana,ty wiesz ze ja nawet nie wiedziałam ze ty nie jestes meżatka.:szok::szok::szok::szok::-:)zawstydzona/y:

ellooo
witam i ja
Iwcik pojechala z chlopem pozalatwiac sprawy a ja zostalam z trojca no i z tesciowa
Dzieci grzecznie w pisakownicy, babcia lezy a Lenka spi :)
Zaraz musze kosci na zupke wstawic bo obiad musi byc :D
Wczoraj poszlam spac o 2 a dzis o 8 pobudka bo polozna przyszla. takim sposobem jestem niewyspana :))
Siostrze kazalam kupic torobke spodobala mi sie wczesniej ale nie mialam do czego zalozyc a teraz bedzie idealna do butow i paska :))

No nic moze odkurze....

Dowikla juz widze ja laduje w wodzie upsss biedaczka zapene nie bylo mile pozbieranie sie z tej kaluzy i dojscie do domu :|

Myszunia niestety nie bede w okolicach Lodzi Okazuje sie ze wszystkie moje plany runely w momencie jak pozwolilam mezowi zabrac moje auto do DE :(Ostatni raz pojechalam na urlop bez auta

Natalineczka dobrze ze jestes optymistka heheheh a moze maz Cie zaskoczy

reklama
Do góry