reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam kochane po weekendowo:happy:
przyznaję bez bicia nie nadrobiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wczoraj o 19 wróciły moje dzieci kochane:tak::tak::tak::tak::tak: Jezusie jaka ja jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-):-):-)
Julka opalona na murzynkę to nie jest nawet mulatka bo ona jest czarna :szok:jedynie twarz lekko jaśniejsza nie wiem czy dlatego że czapkę z daszkiem nosiła czy dlatego że często myta :baffled Adam też opalony ale trochę jaśniejszy od Juliny :tak:
Julka babcie naciągnęła chyba na maxa bo ma tyle ubrań że ja jestem w szoku szkoda tylko że większość letnia :sorry:ale takie ze i na przyszłe lato będą dobre :tak::tak::tak::tak:
Adam jakiś taki weselszy bardziej rozgadany odważniejszy
Toni zareagował na nich super ściskał dawał buziaki patrzył na nich jak zaczarowany:tak::tak::tak::tak:
Nawet nie wiecie jak i tego brakowało tego rumoru bieganiny wesołości śmiechów:tak::tak::tak:powiem wam że nawet kiedy jest ciężko kiedy chorują czy kiedy trzeba więcej kasy wydawać na wyprawki buty itp to JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZĄ MATKĄ POD SŁOŃCEM MAJĄC DUŻĄ RODZINKĘ :tak::tak::tak:
As tak mi przykro [*] :-:)-:)-:)-(
MH a na jakim mleku jest Niki że na receptę????
Natali wózek świetny ja mam teraz coś w tym stylu dla Antoniego i jest to najlepszy wózek z wszystkich które mam :tak::tak::tak:
Anabubka ty jak zawsze w galopie :-D:-D:-Dkochana a Weronika idzie w końcu do przedszkola bo mi gdzieś to umknęło :zawstydzona/y:
Agnes trzymam kciukasy za ściągnięcie gipsu Oliwce &&&&&&&
Lunka skarbie kochany gratuluję zakupu auta i osprzętu czekam ma się rozumieć na fotki :tak::tak::tak::tak:na długo kochana jedziesz??????i oczywiście WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI 5 ROCZNICY SZCZĘŚCIA MIŁOŚCI I DZIECI DZIECI DZIECIN BO ONE DAJĄ JESZCZE WIĘKSZE SZCZĘŚCIE :happy::happy::happy::happy:
Magdamir1 to poszaleliście :-D:-Dale potzrebna taka odskocznia :tak:
Joanna trzymam kciukasy za twój etat cały albo za nową lepszą pracę {czytaj mniej ciężkiej harówy za większe pieniądze}i za nową pracę twojego męża :tak:super że dojrzał do tej decyzji ale pewnie nie bez twojej pomocy co??:-)
Ania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu miłości więcej czasu dla siebie i oby Bogdan patzrył na ciebie zawsze z takim pożądaniem jak teraz i dzieci dzieci dzieci :happy::happy::happy::happy::happy:
Iwcik kochana ty już możesz bezpiecznie rodzić jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)ale kochana do 1 września coraz bliżej :-p:-p:-pjest wywróżona córka to teraz jeszcze 1 wrzesień co :-):-):-):-)
reszte zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Amy wczoraj z Pietruszką położyliśmy się do łóżka o 24 i naszło nas na nocne polaków gadanie..i tak sobie gadaliśmy do 3 :sorry:a on na 7 do pracy:baffled: ale wiecie co od 2 lat tak szczerze nie rozmawialiśmy:szok:powiedzieliśmy sobie o uczuciach o przyjaźni ale tak szczerze inaczej o tym za co siebie cenimy co w sobie kochamy i mój kochany zapytał mnie czy bym chciała być jego żoną :szok::szok::szok::szok:hmmmmm powiedziałm mu będzie pierścionek padniesz na kolana to ci powiem :-D:-D:-D:-Da szczerze to mnie tak zszokował że nie wiedziałam co powiedzieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo jakoś tak jesteśmy razem kochamy się i o ślubie tak nam jakoś nie po drodze :zawstydzona/y:zresztą ja jeszcze mam męża:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D
Kerna faktycznie gdzieś mi śmigneła na forum ale u nas jej nie ma :-:)-:)-( szkoda mogła by nam napisać co u niej :tak:
Beata a tobie jeszcze miałam napisać czytałam twoje kawały teraz są boskie :-D:-D:-D:-D:-D:-D łyżka do butów i tabletka na ból głowy to moje hity już :-D:-D:-D:-D:-D
teraz już chyba wsio napisałam:sorry::-D:-D:-D:-D

reklama
cześć, daaaaaaawno mnie tu nie było:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: miałam przymusowy odwyk od neta i bb:-:)-:)-:)-:)-( prawie miesiac laptop był w naprawie aż ......na Słowacji:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jakieś dziwaczne procedury, wymiemili mi jedna część na nową i mam nadzieję, ze już nie bedzie się psul

zajrzałam w weekend ale menda jedna (net) się zawiesił i dałam sobie spokój:wściekła/y::wściekła/y:oby do listopada i zmieniam operatora

od razu sie przyznaję, ze nie czytałam i nawet nie próbuję:no::no::no:nie ma szans żeby nadrobić więc może któraś mi jakieś stresczenie podeśle:tak: (no chyba, ze już mnie nikt nie lubi:-:)-:)-:)-()

jedyne co mi sie rzuciło w oczy: As współczuję
[*], ale widocznie tak miało być, tzrymaj sie kochana

teraz muszę zmykać, lece do lekarza żeby mi zapisał jakąś rehabilitację bo niestety kuleję i noga mnie boli dalej

nie onbiecuję, ze będę na bieżąco ale chociaż się postaram:tak::tak::tak::tak:

pa

hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten piekny,upalny, słoneczny poniedzialek:-)
moje dzieci spia,ja juz mam wszystko zrobione,przed chwilka pranie rozwiesilam i czekam na m z obiadkiem.:tak:bylam rano z dziecmi na spacerku i wytrzymalam tylko 1 godz.muslalam ze sie roztopie takie goraco:tak:jak dzieci wstana to samym wieczorkiem pojdziemy jeszcze na spacer bedzie chlodniej i dluzej pochodzimy.

milego dnia:-)

natalineczka-mojego krystiana ja siusiak boli to zawsze ma zapalenie pecheża.koniecznie idz z nim do lekarza.

luna-wszystkiego najlepszego z okazji 5 rocznicy slubu.
duzo milosci,radosci,kasiory i dzieci!!!!!!!!
ps.czekamy na zdiecie auta:tak:

malinka-to super ze już masz cala rodzinke w domku:tak:

beata-i jak tam test??????

hej.
u mnie jest mojamama do wieczora, od soboty, siostra zostaje tydzien i potem mama po nia przyjedzie:tak:
maly zasnął mama z siostra poszly do babci wiec mam chwile spokoju;-)

poza rym jakoś weny nie mam jak zwykle ostatnio...

As szkoda że się nie udało....

Dzieci powstawały, chwilowo gapią się w TV. A ja sie opycham zalewajka, jutro musze nową zupe gotować:szok::-D:-D:-D

Malina, super, że dzieciakiz adowlone z wakacji :tak: Kurcze,l dlaczego ja nie mam nikogo na morzem :crazy::-D A Niki dostała bebilon pepti, bo jak przeszła na sztuczne mleko, to zaczęły się problemy z kupkami :no:

As, Anabuba, dostałam receptę na 3 opakowania, mam za 2 tyg przyjść na kontrolę, no i jeszcze alergolog w międzyczasie :baffled:

Agunia, współczuję przymusowego odwyku od neta, zaglądaj do nas częściej :)

Madea, to fajnie, że masz gości :) Jak tam ząbki Maksa ? Bo pierwsze to wyszły mu w tym samym czasie, co mojej Nki :)

Ostatnia edycja:
MH a u mnie zastój z zębami teraz:-D wyszly mu szybko [ierwsze 2 a teraz ciiiiisza nic nie widać a marudny osttanio był jak nie wiem.... 3 dni mi płakał, viburcol nie pomagał, paracetamol srednio.. byłam pewna że to zęby a tu dupa blada nic nie widać:szok: ale juz kilka takich akcji miałam, co myślałam, że idą, bo marudny byl i wogóle a tu nic....
teraz mi 3 noce nie spał budził się z krzykiem, ie chciał mnie wogóle puścić, a tu dalej nic.. no zobaczymy kiedy mu wyjdzie coś dalej;-)

zalewajka czyli żurek? tylko z ziemniakami wrzuconymi od razu do środka też pokrojonymi w kostkę?
mniam chyba zrobie żurek w jakiś dzień:-)

Wszystkim serdecznie dxiękuję za życzenia!!!!

Natali Wózek po prostu bomba!Dziwki za namiary na kokardki, sprawdze czy cos tu mają.

Malinuś alez teraz jestes w swoim żywiole!1!!. Nie ma to jak gaduływ domku juz mieć. A powiem Ci kochana, ze w sobotę robiłam test ciążowy-stety niestyty negatywny, a już przeszedł mi troszkę strach i zaczełam myśleć pozytywnie. No ale lepiej ze jeszcze nie teraz. Przydałoby sie najpierw prace znaleźć i na wychowawcze dorobić, hehe.

Spadam do mężolka bo z winkiem czeka, lamoa, a ja strasznie rozdrażniona, zmęćzona. Ogrom gołąbków narobiłam i padam na twarz, tak mnie stopy bolą.
Do juterka.

hej laski

poczytałam troche bo nie bylo mnie przez weekend i z tego co pamietam

AS bardzo mi przykro :-( trzymaj sie kochana cieplutko wiem ze ci teraz ciężko:-:)-(sama przez to przechodzilam dwa razy:-(

MALINKA no to ze córka to sie ciesze ale ten termin juz mi nie odpowiada ja planuje najpózniej do 2 tygodni jeszcze chodzic i tyle bo nie daje rady jużżżżżżż:no:

Lidka super wekendzik miałas :tak::tak::tak:

Natali wózio fajniutki mój juz tez stoi i czeka jak cała reszta a ta dalej w brzuchu siedzi :-D:-D:-D

A u mnie bez zmian ciężko i coraz ciężej ze mna nie chce mi sie nic i nerwy mi sie udzielaja jeszcze troche a chłop ze mna nie wytrzyma i zacznie pracowac na 24 h
:-D:-D:-Dale puki co to musze przyznac ze dzielnie sie trzyma i tylko chodzi i pyta czy:-D co chce:-D:-D:-D a ja zawsze mu odpowiadam tak jedną rzecz chce:-D:-D:-Dzeby powiedział córeczce zeby juz wychodziła z tego brzuszka:-D:-D:-D:-Da on tylko powtarza jeszcze troszke kochanieeeeeeeeee:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Siostra zawita u mnie w sobote wiec napewno do was zajrzy teraz jest u taty na wsi , w jej imieniu dziekuje za zyczenia impreza urodzinowa sie udala az za bardzo :-D:-D:-Di rocznicowa poprawkowa też:-D:-D:-Dchociaz mnie z mezem tak nie było:-:)-:)-( dzwoniłam dzisiaj no i siostra ledwo ga:-(dała do telefonu gardło całe zawalone nie wiem czy od picia czy od spiewania:-D:-D:-Dno chyba ze jakies choróbsko ja dopadlo:baffled:
Laura zdrowa i zadowolona na całego ze nawet dziadkowi malutkiego psa wykąpala:-D:-D:-Dto była pierwsza kąpiel tego psa:-D:-D:-Dbo on malutki chyba dopiero trzy miesiace ma:tak::tak::tak:

helo
alez jestem padnieta....
jak pisałąm nmialam bardzo pracowity dzien.....
do tego jeszcze upalny

jak juz sie z wami pozegnlama rano,nakarmilam tpwarystow,ubrlama,pojechlays,y na zakupy bo w lodowce tylko pingwin siedzial i maslo:-D:-D:-D:-D:-D
no i wiadomo ze z 2 dzieci to zamiast opol godz schodzi sie godzien...
jak wrocilismy to wiadomo trzeba bylo zpke zrobic,zakupy rozpakowac.2 pranai w miedzyczasie,pozniej towaysztwo nakarmic i wzielam sie za malowanie domu:tak::tak::tak::tak:
bo kazda sciane trzeba malowac w sumie 3 razy-raz podklad i 2 razy farba.
wiec ta co wiatrolpap to ja tesciowie w sobote 2razy malowali,czyli jeszcze raz
i pomalowali kawalek sciany od szwagra.wiec ja dzis konczylam ta sciane od szwahgra podkladem,tylko szczyt wysoki zostal.
i pozniej jeszcze sciane do ulicy malowalam takim specjlanym preparaetem sco sie na klej daje.
a dodam ze takie malowanie robilam 2 raz w zyciu,wczesniej tylko mala lazienke u rodzicow
a dzis z walkeim i pedzlem latalam gora dol po 3 metrowej drabinie az pod sam dach.
a dodam ze mam maly lek wysokosci:happy:

no i tak zeszlo mi sie od 15 do 20 tej z tym wszytskm ale wiadomo w miedzyczasei dzieci cochwila cos chcialy bo p na noc pojechal.

po 20 wzielam sie za ogarnianie podowrka.dziewczyny plozylam spac,posprztalam w domu bo mialam straszny sajgon i siebie doprowadzilam do porzadku i jestem o 5 kg lzejsza:tak::tak::tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
tylko musze zeskrobac z siebie jeszcze roche farby bo malowalam w spodenkach i w gorze od kostiumu bo bylo ponad 30stoni w cieniu.

a jutro troche laby
rano muze pzomywac,podszykowac obiad,pozniej ma przyjsc moj wujo dokonczyc to nieszczesne ocieplanie,same *******i zostaly,zeby pomalowac,pozniej o 14 lece do misnka zalatwic ubezpieczenie na dom wiec sie wyrwe troche sama bez dzieci:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak wroce i bedzie pogoda to znow cos tam pomaluje:tak::tak::tak::tak::tak:

tylko wiatrolap narazie nie bedzie pomalowany bo trzeba go najpierw ocieplic a na to trzeba miec sporo kasy

no i tyle

mowie wczoraj do Weroniki: "Weronika pozbieraj zabawaki".
a ona do mnie :"nie moge mamusiu,jestem mała"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no i nadrobialm:tak:

Witam :-) dzis mam wolne nadrabiam własnie 2 pranie wstawiłam ,ale zla jestem :wściekła/y: poszłabym gdzies połazic po miescie ale nie mam grosza przy duszy :wściekła/y: te szkolne zakupy doprowdzily do ruiny budzet domowy Wczoraj mialam klientke kupowal dziciom wszysko do szkoly jak powiedzialm ile ma zpłacic miala rachunek na ponad 500 zl kupowała zeszyty piórniki i reszte :szok: ile to wszystko kosztuje ja kupowalam stopniow ale jeszcze zostało mi kupic buty dresy i pewnie za mundurek Wojtkowi trzeba bedzie zpalcić
Mój mąz w koncu odwazył sie i zmiena prace ale na razie tyle jak wszystko bedzie wiadomo to napisze
Miłego dnia :tak:

witaj kochana
i trzymam kciuki za prace &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

W sobotę wyprawialiśmy rocznicę, Boże, to juz 5lat! szik normalnie, kiedy to zleciało:szok::szok::szok:. Rano jakoś odwiozłam Witusię do mojej mamy, późńiej mięliśy gości rodzinnych, zaraz po nich znajomych i przyjaciół. Wieczorkiem poszliśmy sobei do kina, na kolację, a późńiej na bilard. Wróciliśmy o 3 rano, jeszcze małe bara bara i padliśmy jak kawki. W niedzielę troszke odespaliśmy, późńiej moja mam przyjechałą na obiad ( bo w sobote nei mogła( juz wczesniej zaproszono ją na imieninki mojej chrzesniaczki, a ze mój kochany braciszek zapomnial, że akurta nasza rocznica, hehe, no zdaża się, trudno).PO obiedzie ciasto, winko, do babci do szpitala( jutro możliwe ze juz ją wypiszą), do ciotki na plotki, spowrotem do babci do szpitala i wieczorem w domu dopiero. Młoda padła jak betka, obejrzeliśy fajny film i poszliśmy spać grzecznie, hehe.

Ja szykuję sie do wyjazdu, zamówiłam mięcho na 11, ale nie zdążę teraz odebrać, jak P zje obiad, to polece, jutro gar gołąbków i w słoiki na mój wyjazd, a dziś po obiedzie znów do szpitala, później do brata na te imieninki mojej Julci, prezent juz mam, chociaz to z zgłowy. A jutro dzien przy garach i zacznę nas juz pakowac, b czegoś na bank zapomnę jak na ostatnią chwile to zostawię, n znam siebie:-D:-D:-D
a

kochana kochanieninka wszytskiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jak to sie stalo ze przegapislysmy?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no i moze jednak pomyslsisz o przyjezdzie do mnie co?
druga polowa sierpnia ma bvbyc ladna i u mnie moze w koncu skoncza sie te remonty:baffled:
a przynajmniej ich grubsza czesc:-D
przyjedzaj koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to sie moze do AS wybierzezmy w odwiedziny bo jacos do niej dojechac nie moge:-)
w ogole w te wakacje to baaaaaaaaaaardzo duuuuuuuzo jestem w domu,calkiem jak nie ja:sorry:
ale musze to nadrobuic koniecznie:-D

mi tam nic nie dezorganizuje bo baaaardzo duzo pomaga:tak::tak:
w tym moje szczescie
a co do czarka dzis chyba wybiore sie z nim do lekarki
przed chwila wrzucilam go do wanny z ciepla woda zaserwowalam mu kapiel z mysla ze ciepla woda mu troche przejdzie, a jak wyszedl z wanny:szok::szok::szok::szok:
masakar sam nie wiedzial co chce:no::no::no:
kupe, siku samochodzi bajki spac kapac itd...:confused2:
i jeden wielki ryk lzy jak grochy no masakra:no::no:
nie wiecie co to moze byc:eek:
ma takie jekby zgrubienie na siusiaku i dodam ze ma stulejke:confused2:
moze to od tego:eek:

moze miec jakis stan zapalny
lpeiej idz do lekzra

...

Julka opalona na murzynkę to nie jest nawet mulatka bo ona jest czarna :szok:jedynie twarz lekko jaśniejsza nie wiem czy dlatego że czapkę z daszkiem nosiła czy dlatego że często myta :baffled Adam też opalony ale trochę jaśniejszy od Juliny :tak:
....
Anabubka ty jak zawsze w galopie :-D:-D:-Dkochana a Weronika idzie w końcu do przedszkola bo mi gdzieś to umknęło :zawstydzona/y:

D
to masz znow wesolo:-)
a co rzedszkola no to takie sa plany ale na pewno siedzez na wychowawczym do konca pazdziernika bo wtedy mam platny
wlasnie musze do skarbowego zlozyc o zaswiadczenie od dochodach to bede wiedziala na czym stoje:tak::tak::tak::tak::tak:

cześć, daaaaaaawno mnie tu nie było:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: miałam przymusowy odwyk od neta i bb:-:)-:)-:)-:)-( prawie miesiac laptop był w naprawie aż ......na Słowacji:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jakieś dziwaczne procedury, wymiemili mi jedna część na nową i mam nadzieję, ze już nie bedzie się psul
a

witaj slonko!!!!!!!!!!!
dawno
cie nie bylo
jak noga?
jak Misia?

As, Anabuba, dostałam receptę na 3 opakowania, mam za 2 tyg przyjść na kontrolę, no i jeszcze alergolog w międzyczasie :baffled:
:)

mnie sie zawsze pytaja ile puszek chce:-)
raz dostalam tez i 8 tyle ze na 2 receptach

A u mnie bez zmian ciężko i coraz ciężej ze mna nie chce mi sie nic i nerwy mi sie udzielaja jeszcze troche a chłop ze mna nie wytrzyma i zacznie pracowac na 24 h
:-D:-D:-Dale puki co to musze przyznac ze dzielnie sie trzyma i tylko chodzi i pyta czy:-D co chce:-D:-D:-D a ja zawsze mu odpowiadam tak jedną rzecz chce:-D:-D:-Dzeby powiedział córeczce zeby juz wychodziła z tego brzuszka:-D:-D:-D:-Da on tylko powtarza jeszcze troszke kochanieeeeeeeeee:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Siostra zawita u mnie w sobote wiec napewno do was zajrzy teraz jest u taty na wsi , w jej imieniu dziekuje za zyczenia impreza urodzinowa sie udala az za bardzo :-D:-D:-Di rocznicowa poprawkowa też:-D:-D:-Dchociaz mnie z mezem tak nie było:-:)-:)-( dzwoniłam dzisiaj no i siostra ledwo ga:-(dała do telefonu gardło całe zawalone nie wiem czy od picia czy od spiewania:-D:-D:-Dno chyba ze jakies choróbsko ja dopadlo:baffled:
Laura zdrowa i zadowolona na całego ze nawet dziadkowi malutkiego psa wykąpala:-D:-D:-Dto była pierwsza kąpiel tego psa:-D:-D:-Dbo on malutki chyba dopiero trzy miesiace ma:tak::tak::tak:

pozdrow Anie:-)
kochana wspolczuje Ci srdecznie
jeszcze jutro u mnie i u Ciebie ma byc tak goraco

a ja nie jestem w ciazy i nogi mnie potwornie bola i do tego od wczoraj lewa mi puchnie:eek::eek::eek::eek::eek:
a rano jak sie obudzilam,lezalam na plecach,dlonie mialam jakso na brzuchu polozone to wieceie ze zdretiwaly mi male place u rak.....
ostatnio w nocy ciagle cos mi dretwieje ,z reguly rece
budze sie przerazona bo ich nie czuje:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry