Serduszko1
Fanka BB :)
Tylko z moim problem jest taki że nawet jak go wyślesz z lista to i tak wszystkiego nie przywiezie.. :/// A dziś jeszcze póki co gorączki nie mam... Juz prysznic cieplutki wziełam .... i sprzatamBeatko a od czego sa tampony-gdybym miala możliwośc wymoczenia się choćby na godzinkę czy dwie nic by mi na drodze nie staęło, hehe.
Malinuś no dasz rade kochana, jakoś czas zleci, no i w pracy, to tez inaczej. A na ccc sie nie konczy-wiem , ale do rozpakowywania, raz kiedyś, kiedy im sie zachce, na telefon, za grosze-to wole na kuroniu siedzieć i lepszego czegoś szukac.
Patrycja jak na moje, to powinnaś dalej poleżeć, a nie na zakupach sie nadwyrezac. POdzwigasz, odbierzewsz sobie sil i oby nie-ale wieczorem bedzie gorzej. No nie siedze w twojej skorze-wiadomo-ale bym wstrzymala sie jeszcze z 1 dzien. No sam zakupy chyba potrafi zrobic-z listą ewentualnie go wyslij.
My juz wyszykowane, zaraz wychodzimy do tesciowej. Bylam na balkonie-o matko-tyle tylko powiem.
As przykro z powodu dziewczynki,
no i super ze juz na łóżku spicie;-)
malina na dlugo dzieciaki nie jada i do babci w dodatku wiec bedzie ok a ty sobie odpoczniesz
patrysia kurcze zdrowka zycze poki co i kuruj sie kochana za duo lekow nie beirz na zbicie bo w koncu przestana dzialac
jak juz to chlodna kapiel i kompresy
i kuruj sie kochana oby ci juz przeszlo
hej hej
jestem i ja
m przyjechal po 22 mlody juz nynal posiedzielismy sobie i pogadalismy
i poszlismy spac probowal sie dobierac ale jakos mala mi sie tak wiercila ze nie dalam rady
no niestety
moze dzis
smial sie ze mnie bo o 6 mnie glodek obudzil i poszlam do kuchni przynioslam sobie banana bulke i delicje
zjadlam i poszlam spac
mlody baje oglada a pozniej po chlopow do roboty mus jechac
ale to jak zadzwonia
kurcze od dwoch dni mnie brzuch pobolewa tak jak na miesiaczke i kregoslup
ja wczoraj na gorączke nic nie brałam cały czas zimne kompresy z zamrażalnika ja ogólnie nie lubie tabletek brać... biorę już tylko w ostattecznośći...a wczoraj nawet ich nie miałam....
Kochana z tym bolącym brzuszkiem to może poleż trochę....