reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrycja oby nic poważnego nie wyszło :tak:
As współczuję nogi :baffled: może do lekarza? :tak:

Witam z rana. U nas pada i burza od 4,30 :tak: ale za to fajne powietrze się zrobiło i jest czym w końcu oddychać :tak: ja już po śniadanku, Kuba też a M jak zwykle na końcu :sorry2: Kuba dzisiaj do babci :-) oj w końcu będę mogła się jutro wyspać :tak: A ja zaraz idę posprzątać, głowę umyć i Kubka spakować do końca :tak: jeszcze zakupy i przyszykować na wieczór :sorry2: oj coś mi się nie chce ;-) no ale jak już umówieni jesteśmy :-) oby było fajnie, choć ja pić nie będę bo wiem że jako kierowca będę robić na balety :-D dla mnie plus pojeżdżę najnowszą audicką :-p do zobaczenia potem :tak:

reklama
Witam z ranca
Moje dzieci daly mi pospac prawie do 10,wiec jestem mega happy:tak::tak::tak:No ale pozno szli spac i noc tez nie byla fajna bo bylo strasznie duszno:no:Dzisiaj na dworze juz lepiej bo nie ma slonca ,jest chlodniej i ladnie wieje:tak::tak::tak:
Nic mi sie nie chce a planowalam zakupki w realu i chcialam wejsc tez do new yorker,ale to sie jeszcze zobaczy;-):-)

PATRYCJA
Powodzenia u gina:tak:Daj znac co i jak

hej mamuski!!!
u nas dalszy ciąg upalow.normalnie sie topi.moje dzieci spia, krystian od goraca padniety na lużku leży i bajki ogląda a ja miedzy gotowaniem obiadku wskoczylam na bb zobaczyc co tam u was.:-)
a ja mam dzis okropnego lenia,nic mi sie nie chce:no:

milego dnia.

patrycja-powodzenia u ginekologa,daj znac co i jak po wizycie.

dowikla-zlote dzieciaczki masz:-)ale Ci sie dały wyspac.

beata-udanej imprezki życze:tak:

natalnieczka nie, to nie sa gandzie , tylko zwylke ponoc liscie ktore sa podobne do gandzi:dry: no ale nie maja czegos i czegoa... (nie wiem czeo bo sie nie znam i nie pamietam o cczym ten co robil tatoo mowil) ale mowil ze to nie sa gandzie inaczej bym sie nie zgodzila...
mialo pokryc tribala a raczej kontur jego , tam widac bardziej na grzbiecie smoka:tak: pod tym blekitnym kolorkiem...
wiadomo ze jedni lubia kolorowe ini czarne, ale moj ma czarny na 2 rece i wolal kolorowy:-D

Hej dziewczyny... wróciłam z tego upału już do domu... U lekarki dowiedziałam sie że mam mocny stan zapalny macicy dostałam masę leków i za tydzień po antybiotykoterapii mam sie zgłosić..... Powiedziała że po porodzie macica musiała śie nie oczścić do końca i stąd tak mocny stan zapalny..... mam nadzieje że na lekach sie skończy ;////

patrycja wspolczuje....:baffled:
moja kumpela miala to samo... dostala silny antybiotyk , mowila ze po nim ja strasznie bolalo ale macicaa sie oczyscilas do konca i nie ma juz problemu... tyle ze maly ma juz 8 msc a ona nie dostala jeszcze @ a ja mialam juz 3 od tamtego czasu, ale jest jeszcze to ze ona dlugo karmila sama piersia wiec moze dlatego:tak:
mam nadzieje ze szybko Ci minie...

a my dzisiaj po basenie...
mala juz nurkowala :-) a to dopiero byly 3-cie zajecia.. jestem z niej dumna...
wieczorem wrzuce filmik na yt to wam sie pochwale;-)

patrycja wspolczuje....:baffled:
moja kumpela miala to samo... dostala silny antybiotyk , mowila ze po nim ja strasznie bolalo ale macicaa sie oczyscilas do konca i nie ma juz problemu... tyle ze maly ma juz 8 msc a ona nie dostala jeszcze @ a ja mialam juz 3 od tamtego czasu, ale jest jeszcze to ze ona dlugo karmila sama piersia wiec moze dlatego:tak:
mam nadzieje ze szybko Ci minie...

a my dzisiaj po basenie...
mala juz nurkowala :-) a to dopiero byly 3-cie zajecia.. jestem z niej dumna...
wieczorem wrzuce filmik na yt to wam sie pochwale;-)

Tak to może byc z tego że karmi moja znajoma dopóki karmiła to okresu nie miała.... A ja właśnie mam okres to duże krwawienie nocne to był początek.... teraz tak leci że mi słabo ://// ale lekarka uprzedziła że może tak byc :///

Patrysia współczuję i oby leki pomogły :tak: ja mam zapalenia jajników co pół roku :sorry2:
Kamcia fajnie że mała już nurkuje i pływa :tak: ja żałuję że Kubka od razu nie dawałam do wody :sorry2:

Witam wieczorem, widzę że tu prawie nikt nie zagląda :szok: no szok :-D ja już na "imprezke" mam wszystko przyszykowane :tak: jednego kolegi nie będzie więc będziemy siedzieć w czwórkę :tak: może gdzieś się wybierzemy bo ja nie piję :tak: jakoś mi się nie chce :sorry2: odkąd się przeprowadziliśmy pierwszy raz zostawiliśmy Kubę u babci i jakoś tak cicho i nie mieliśmy co robić :-D no a jutro po Kubka i do teściowej :sorry2: zajrzę jutro jak wstanę :tak:

Wieczór i nikogo nie ma????
Ja ostatnimi czasy zaczęłam bardzo lubiec ta porę dnia... dzieci śpią mozna sie zająć swoimi sprawami :)) mój dzis u kumpla siedzi to ja na kompie :))
Brzuch mnie strasznie boli ... ale teraz ma juz byc lepiej po tych lekach zobaczymy :///

reklama
hej laseczki
ja jak zwykle dopeiro teraz
nie bylo mnie kilka dni
w srode pojechalam rano z dziewczynami do alergologa.wszytsko ok.w listopadzie Paulina ma testy na alergeny wziewne,Weronika na pokarmowe poki co.
pozniej o 17 pojechalam do psiapsiolki:-)
no i wrocilam dopeiro dzis ok.20:tak::tak::tak::tak:
wygdalam sie,wypoczelam,odpoczelam od robot domowych,kuchennych itd:-)
do tego pomoczylam dupke w basenie i nawet troche w nim poplywalam-srednica 5 m wysokosc 1m:-)
bylo cudnie
Paulina prawei cale 2 dni siedziala w basenie razem z corka kolezanki,obie w tym samym wieku,Weronika sie bala ale pomozyla sie w malym baseniku.
Paulina nauczyla sie nurkowac,najpier w z zatkanym nosem,pozniej bez i w goglach.
moze od wrzesnia zapisze ja na normlany basen

moj p rano wczoraj cos zzjadl i niestety mu nie poszlo.pol dnia wymiotowal i wczoraj nie byl w pracy,ale ze wieczorem mu juz przeszlo to dzis normlanie pojechal.
ja myslaam ze on zadowlony bo w koncy ma kopa dla sieie i nikt mu tylka nie zwraca a on do mnie ze glupio tak samemu w domu:-D:-D:-D:-D
i dobrze,niech trcohe poteskni to doceni:tak::tak::tak::tak::tak:

jak juz dzis bylysmy prawei pod domem to zcazelo niezle wiac i grzmiac,juz myslaam ze niezle zmokniemy,ale tylko troche pokropilo i poszlo bokiem
na weekend zapowadaja ochlozenie a po niedzielei znow ciepl,ale juz nie takie tropiki

ide poczytac

Do góry