reklama
czesc mamuski!!!!!
witam sie i ja z wami w ten piekny sloneczny i goracy dzien.
jak mi sie dzis niec nie chcemam lenia,posprzatałam tylko obiadem mam z wczoraj już sobie poprasowałam i teraz sie obijam.moje dzieci szaleją w luzeczku i nawet nie mysla spac.dzis wypróbuje nowy wózek na spacerku zobaczymy jak sie spisze
milego dnia!!!!!
ania-dla twojej córeczki:-)
dla naszej slicznotki lali-w dniu urodzin wszystkiego naj naj najlepszego,dużo usmiechu zdrowia,milosci.
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochana:-):-):-):-)
witam sie i ja z wami w ten piekny sloneczny i goracy dzien.
jak mi sie dzis niec nie chcemam lenia,posprzatałam tylko obiadem mam z wczoraj już sobie poprasowałam i teraz sie obijam.moje dzieci szaleją w luzeczku i nawet nie mysla spac.dzis wypróbuje nowy wózek na spacerku zobaczymy jak sie spisze
milego dnia!!!!!
ania-dla twojej córeczki:-)
dla naszej slicznotki lali-w dniu urodzin wszystkiego naj naj najlepszego,dużo usmiechu zdrowia,milosci.
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochana:-):-):-):-)
Serduszko1
Fanka BB :)
Dla córeczki wszystkiego naj naj naj ))ellloo
Ja wpadam razem z wiatrem
Rano bylam na zakupkach, potem szybko obiadek i wyprawa na 2h na basen PO basenie kolacja i pojechalam na zakupki bo jutro moja Lali ma 3 latka Narobilam zakupow i jutro jeszcze skocze po owoce- to by bylo na tyle. Dziewczyny maja byc kolo 16 wiec z rana zakupy potem szybko obiad i przygotowania do urodzinek
Przeczytalam przelotem i widze ze na tapecie brzuszki ) Ja mialam spory fiuuufiuuu
Mam ten sam problem.... cholerny ból głowy.... jak sie szybciej porusze to jak jakbym dostała czymś.... Do tego znów plamienia mam i jajniki mnie bolały jak cholera bolały bo wziełam 2 nospy forte i to póki co stłumiło ten ból..... A dziś mam 4 dzieci na głowie i zaraz musze obiadek im zrobić no a koło 16 17 na plac zabaw z nimi ide...Witam. Pogoda znowu się robi ale za to duszno jak nie wiem byłam tylko w sklepie i myślałam że się roztopię posprzątane już mam, tylko garki zmyć i obiad podszykować jakiś a mi się dzisiaj nic nie chce jak cholera głowa mnie tak boli że szok i żadna tabletka mi nie pomaga a to przez @ zajrzę potem jak się lepiej poczuje
Witam sie po dluzszej nieobecnosci:-)jakos nie mam weny i czasu na pisanie i czytanieMlodzi stale cos ode mnie chca albo chca wychodzic na dwor:-);-)Teraz korzystam bo wszyscy poszli sie polozyc
U nas wszystko okJutro musze pobrac Wiktorii mocz na posiew a w piatek na badanie ogolne i mam nadzieje ze wyniki beda okNie pamietam czy juz pisalam ale Jej usg brzuszka wyszlo dobrzeJak zwykle miala tylko wzdegte jelitka ale to akurat nie ma na nic wplywu:-)
ANKA
Wszystkiego najlepszego dla Laury w dniu Jej trzecich urodzinekZeby zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa:-)
LIDUS
Super ze dzieciaczki nie musza juz dostawac zastrzykowOby teraz porzadnie wyzdrowieli i niech chorobska Was omijaja
Jaki wozek kupilas?Pochwal sie koniecznie
NATALI
Super ze u gina wszystko okOby tak dalej:-)Juz duzo Tobie nie zostalo
Jesli chodzi o brzuszki to ja w obydwoch ciazach mialam duzo mnijesze niz powinnam miec heheI wcale nie jest powiedziane ze w drugiej ciazy brzuch widac szybciej i ze jest wiekszykazda ciaza jest inna i cala przebiega w indywidualny sposobTak samo jak nie ma reguly na to ze drugi porod jest szybszy i latwiejszyZnam przypadki gdzie drugi porod byl o wiele gorszy i dluzszy od pierwszego
U nas wszystko okJutro musze pobrac Wiktorii mocz na posiew a w piatek na badanie ogolne i mam nadzieje ze wyniki beda okNie pamietam czy juz pisalam ale Jej usg brzuszka wyszlo dobrzeJak zwykle miala tylko wzdegte jelitka ale to akurat nie ma na nic wplywu:-)
ANKA
Wszystkiego najlepszego dla Laury w dniu Jej trzecich urodzinekZeby zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa:-)
LIDUS
Super ze dzieciaczki nie musza juz dostawac zastrzykowOby teraz porzadnie wyzdrowieli i niech chorobska Was omijaja
Jaki wozek kupilas?Pochwal sie koniecznie
NATALI
Super ze u gina wszystko okOby tak dalej:-)Juz duzo Tobie nie zostalo
Jesli chodzi o brzuszki to ja w obydwoch ciazach mialam duzo mnijesze niz powinnam miec heheI wcale nie jest powiedziane ze w drugiej ciazy brzuch widac szybciej i ze jest wiekszykazda ciaza jest inna i cala przebiega w indywidualny sposobTak samo jak nie ma reguly na to ze drugi porod jest szybszy i latwiejszyZnam przypadki gdzie drugi porod byl o wiele gorszy i dluzszy od pierwszego
Natalineczka555
kocham kochać :)
ja angore czytalam do 2.30Natali szyjka jeszcze się skróci, niech Ci tak śpieszno nie będzie, hehe Najważniejsze, że wszystko w pożądeczku.
No a żebym wiedziala, że taka nieśpiąca jak ja to bym sie zwlekła i dosiadła kompa. A tak za książkę sie wzięłam. Ostatnio tez spac nie mogę. Do 2, 3 książkę czytam...
No a my byliśmy wczoraj całą trójca na placu tym większym, młoda wniebowzięta. Siedzieliśmy razem na ławce z młodym małżeństwem, bardzo fajnym, a ona jaka gaduła, ni enadążyłam odpowiadać, już gadała dalej, ale wesoło było. Mają rok starszą Weronikę, jak sie młode skumały? Od razu, i wszedzie razem i za reke, i Weronika ja wciągala na te wysokie zjeżdzalnie, no bomba sie bawiły, a jaki placz przy rozstaniu, no serce sie krajało. I z tego wszystkiego nie wymieniliśmy sie telefonami-normalnie czuję się jakbym poznała wymarzonego faceta i już go miala więcej nie spotkac, hehehehehehhe.
cos ostatnio spac nie moge
no jakos tak ale dzis m wraca wiec moze zaczne spac normalnie
dowikla masz racje co do ciazy i porodów
kazda jest inna, nie ma reguly moja mama kazdy porod miala inny najpierw ja cesarka pozniej siostra naturalny a na konie Wiktor czyli masakra mowi ze jakby wiktor byl piwerszy to na pewno bylby jedynakiem
eeee ale jej chyba nie wierze
Sto lat Laura!!!
dziopki mam newsa :-):-):-):-):-):-)
wczoraj widzialam sie ze znajoma i powiedziala ze potrzebuja ludzi do robienia kokardek, dzis bylysmy z mama sie zapisac i popytac i babka powiedziala ze najblizej w piatek powinna sie z nami skontaktowac i przywiezc towar:-):-):-):-)
mowi ze zarobek rozny zalezy od zlecenia i od tego jak kto sie wyrabia mozna od 200 do 1000 zl zarobic:-):-):-)
nie mysle o tych gornych granicach ale dobre i te 200
ale sie ciesze:-):-):-):-):-)
bób juz wstawiony pozniej jeszcze fryty zrobie czrek nyna i ja sie zastanawiam czy nie uderzyc w kimano
ale bob na gazie wiec nieeeeeeee
Ostatnia edycja:
uffffffffff jak goracopadam na twarz!!!!bylam z dzieciakami na spacerku tylko 1 godz.wiecej nie dalam rady jest taki upal.teraz mikolaj z alanem poszli spac,krystian je pieroszki a ja z mrożona kawka zasiadlam na bb.ale musze sie ruszyc bo trzeba pranie rozwiesic i jeszcze musze umyc poprzedni wozek i go schowac, może sie znajdzie na niego jakis kupiec to sie go pozbede.
dowikla-kochana,chyba cie myslami sciągnelambo myslalam o tobie.
to dobrze ze u was wszystko ok,m jeszcze w polsce?
a wozka link juz wklejalam ale specialnie dla Ciebie wrzucam jeszcze raz
WÓZEK PODWÓJNY/POKROWCE/TORBA Kolcraft/KOLORY (1147841686) - Aukcje internetowe Allegro
natalineczka-a co to za kokardki?
a to sobie zakupilam na allegro:-)
http://allegro.pl/item1146190020_crazyfashion_legginsy_imitacja_spodni_jeans_3_4.html
i jeszcze tunika
http://allegro.pl/item1156173014_g_cudowna_tunika_piekne_wzory_cyrkonie.html
WÓZEK PODWÓJNY/POKROWCE/TORBA Kolcraft/KOLORY (1147841686) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item1146190020_crazyfashion_legginsy_imitacja_spodni_jeans_3_4.html
i jeszcze tunika
http://allegro.pl/item1156173014_g_cudowna_tunika_piekne_wzory_cyrkonie.html
Ostatnia edycja:
LIDUS
no fajny ten wozeczekA jak sie go prowadzi?
Ja mam bebe confort taki jeden za drugim z ktorego idzie tez zrobic pojedynczy i tez jest superMa boskie zawieszenie i trzy mozliwosci amortyzatorowAle moje dziewczynki jakos wola ten cosatto
A powiedz mi jeszcze Kochana jaki mialas wozek przed tym
M juz sie pozbylam 7 lipca
NATALI
To trzymam kciuki zeby praca wypalila
no fajny ten wozeczekA jak sie go prowadzi?
Ja mam bebe confort taki jeden za drugim z ktorego idzie tez zrobic pojedynczy i tez jest superMa boskie zawieszenie i trzy mozliwosci amortyzatorowAle moje dziewczynki jakos wola ten cosatto
A powiedz mi jeszcze Kochana jaki mialas wozek przed tym
M juz sie pozbylam 7 lipca
NATALI
To trzymam kciuki zeby praca wypalila
dowikla-wozek ten jest w prowadzenu superjest lekki i o to mi wlasnie chodzilo.duzo robią te kola z przodu obrotowe.jak narazie jestem z niego zadowolona.no i dzieci mają w nim duzo miejsca.bo ten pobrzedni to byl Tako Duo Driver -jeden obok drugiego i fajny byl jak byli mali a teraz to mieli malo miejsca,bili sie,wkladali palce do buzi,oczu-wiec nie miałam innego wyjsci jak kupic inny.
reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
uffffffffff jak goracopadam na twarz!!!!bylam z dzieciakami na spacerku tylko 1 godz.wiecej nie dalam rady jest taki upal.teraz mikolaj z alanem poszli spac,krystian je pieroszki a ja z mrożona kawka zasiadlam na bb.ale musze sie ruszyc bo trzeba pranie rozwiesic i jeszcze musze umyc poprzedni wozek i go schowac, może sie znajdzie na niego jakis kupiec to sie go pozbede.
*CrazyFashion* LEGGINSY IMITACJA SPODNI JEANS 3/4 (1146190020) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze tunika
*G* CUDOWNA TUNIKA !!!_PIĘKNE WZORY !!_CYRKONIE ! (1156173014) - Aukcje internetowe Allegro
ale fajne te leginsy
az wam zazdroszcze ze mozecie w takich chodzic bo ja teraz nie
a uwielbiam
a kokardki przeróżne duze male do prezentow dekoracji, bombki i zwykle, nie znalazłam nigdzie zdjęc
bo bym pokazala jeste taka maszynka z bolcami przestawianymi i daja ci drucik czy wstazeczki czy sznureczki w zaleznosci od tego jakie to kokardki i wstazke i robisz kokardeczki
jak juz bede miec to w domku to wrzuce jakies zdj;-)
Podziel się: