reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beatka, może zimny kompres na głowę( polecam czoło plus gały oczne).
U nas też duchota, niby cos powiewa, ale żeby to zawierało tlen, hehehehe
Zmykamy na zakupy i jakiś spacerek. Wpadnę zaś potem hihi

reklama
czesc mamuski!!!!!
witam sie i ja z wami w ten piekny sloneczny i goracy dzien.
jak mi sie dzis niec nie chce:no:mam lenia,posprzatałam tylko obiadem mam z wczoraj już sobie poprasowałam i teraz sie obijam.moje dzieci szaleją w luzeczku i nawet nie mysla spac.dzis wypróbuje nowy wózek na spacerku zobaczymy jak sie spisze:tak:

milego dnia!!!!!

ania-dla twojej córeczki:-)

dla naszej slicznotki lali-w dniu urodzin wszystkiego naj naj najlepszego,dużo usmiechu zdrowia,milosci.
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochana:-):-):-):-)

ellloo

Ja wpadam razem z wiatrem
Rano bylam na zakupkach, potem szybko obiadek i wyprawa na 2h na basen :) PO basenie kolacja i pojechalam na zakupki bo jutro moja Lali ma 3 latka:tak::tak: Narobilam zakupow i jutro jeszcze skocze po owoce- to by bylo na tyle. Dziewczyny maja byc kolo 16 wiec z rana zakupy potem szybko obiad i przygotowania do urodzinek :)

Przeczytalam przelotem i widze ze na tapecie brzuszki :)) Ja mialam spory fiuuufiuuu
Dla córeczki wszystkiego naj naj naj :)):))
Witam. Pogoda znowu się robi :tak: ale za to duszno jak nie wiem :sorry2: byłam tylko w sklepie i myślałam że się roztopię :dry: posprzątane już mam, tylko garki zmyć i obiad podszykować jakiś :tak: a mi się dzisiaj nic nie chce jak cholera :dry: głowa mnie tak boli że szok :baffled: i żadna tabletka mi nie pomaga :no: a to przez @ :crazy: zajrzę potem jak się lepiej poczuje :tak:
Mam ten sam problem.... cholerny ból głowy.... jak sie szybciej porusze to jak jakbym dostała czymś.... Do tego znów plamienia mam i jajniki mnie bolały jak cholera bolały bo wziełam 2 nospy forte i to póki co stłumiło ten ból..... A dziś mam 4 dzieci na głowie i zaraz musze obiadek im zrobić no a koło 16 17 na plac zabaw z nimi ide...

Witam sie po dluzszej nieobecnosci:-)jakos nie mam weny i czasu na pisanie i czytanie:no:Mlodzi stale cos ode mnie chca albo chca wychodzic na dwor:tak::tak::tak::-);-)Teraz korzystam bo wszyscy poszli sie polozyc:szok::tak::tak::tak::tak:
U nas wszystko ok:tak::tak::tak:Jutro musze pobrac Wiktorii mocz na posiew a w piatek na badanie ogolne i mam nadzieje ze wyniki beda ok:tak::tak::tak:Nie pamietam czy juz pisalam ale Jej usg brzuszka wyszlo dobrze:tak::tak::tak:Jak zwykle miala tylko wzdegte jelitka ale to akurat nie ma na nic wplywu:tak::-)

ANKA
Wszystkiego najlepszego dla Laury w dniu Jej trzecich urodzinek:tak::tak::tak:Zeby zawsze byla usmiechnieta i szczesliwa:-):tak::tak::tak:

LIDUS
Super ze dzieciaczki nie musza juz dostawac zastrzykow:tak::tak::tak:Oby teraz porzadnie wyzdrowieli i niech chorobska Was omijaja:tak::tak::tak:
Jaki wozek kupilas?Pochwal sie koniecznie:tak::tak::tak::tak:

NATALI
Super ze u gina wszystko ok:tak::tak::tak:Oby tak dalej:-):tak:Juz duzo Tobie nie zostalo:tak::tak::tak:

Jesli chodzi o brzuszki to ja w obydwoch ciazach mialam duzo mnijesze niz powinnam miec hehe:tak:I wcale nie jest powiedziane ze w drugiej ciazy brzuch widac szybciej i ze jest wiekszy:no:kazda ciaza jest inna i cala przebiega w indywidualny sposob:tak::tak::tak:Tak samo jak nie ma reguly na to ze drugi porod jest szybszy i latwiejszy:no:Znam przypadki gdzie drugi porod byl o wiele gorszy i dluzszy od pierwszego

Natali szyjka jeszcze się skróci, niech Ci tak śpieszno nie będzie, hehe Najważniejsze, że wszystko w pożądeczku.
No a żebym wiedziala, że taka nieśpiąca jak ja to bym sie zwlekła i dosiadła kompa. A tak za książkę sie wzięłam. Ostatnio tez spac nie mogę. Do 2, 3 książkę czytam...

No a my byliśmy wczoraj całą trójca na placu tym większym, młoda wniebowzięta. Siedzieliśmy razem na ławce z młodym małżeństwem, bardzo fajnym, a ona jaka gaduła:szok::-D, ni enadążyłam odpowiadać, już gadała dalej, ale wesoło było. Mają rok starszą Weronikę, jak sie młode skumały? Od razu, i wszedzie razem i za reke, i Weronika ja wciągala na te wysokie zjeżdzalnie, no bomba sie bawiły, a jaki placz przy rozstaniu, no serce sie krajało. I z tego wszystkiego nie wymieniliśmy sie telefonami:wściekła/y:-normalnie czuję się jakbym poznała wymarzonego faceta i już go miala więcej nie spotkac, hehehehehehhe.
ja angore czytalam do 2.30
cos ostatnio spac nie moge:no::no::no:
no jakos tak ale dzis m wraca wiec moze zaczne spac normalnie:-p:-D:-D

dowikla masz racje co do ciazy i porodów:tak::tak::tak:
kazda jest inna, nie ma reguly moja mama kazdy porod miala inny najpierw ja cesarka pozniej siostra naturalny a na konie Wiktor czyli masakra:sorry2: mowi ze jakby wiktor byl piwerszy to na pewno bylby jedynakiem:tak:
eeee ale jej chyba nie wierze:-D:-D:-D

Sto lat Laura!!!

dziopki mam newsa :-):-):-):-):-):-)

wczoraj widzialam sie ze znajoma i powiedziala ze potrzebuja ludzi do robienia kokardek, dzis bylysmy z mama sie zapisac i popytac i babka powiedziala ze najblizej w piatek powinna sie z nami skontaktowac i przywiezc towar:-):-):-):-)
mowi ze zarobek rozny zalezy od zlecenia i od tego jak kto sie wyrabia mozna od 200 do 1000 zl zarobic:-):-):-)
nie mysle o tych gornych granicach ale dobre i te 200:tak::tak:
ale sie ciesze:-):-):-):-):-)

bób juz wstawiony pozniej jeszcze fryty zrobie czrek nyna i ja sie zastanawiam czy nie uderzyc w kimano:sorry2:
ale bob na gazie wiec nieeeeeeee

Ostatnia edycja:
uffffffffff jak goraco:szok:padam na twarz!!!!bylam z dzieciakami na spacerku tylko 1 godz.wiecej nie dalam rady jest taki upal.teraz mikolaj z alanem poszli spac,krystian je pieroszki a ja z mrożona kawka zasiadlam na bb.ale musze sie ruszyc bo trzeba pranie rozwiesic i jeszcze musze umyc poprzedni wozek i go schowac, może sie znajdzie na niego jakis kupiec to sie go pozbede.

dowikla-kochana,chyba cie myslami sciągnelam:tak:bo myslalam o tobie.
to dobrze ze u was wszystko ok,m jeszcze w polsce?
a wozka link juz wklejalam ale specialnie dla Ciebie wrzucam jeszcze raz
WÓZEK PODWÓJNY/POKROWCE/TORBA Kolcraft/KOLORY (1147841686) - Aukcje internetowe Allegro

natalineczka-a co to za kokardki?

a to sobie zakupilam na allegro:-)
http://allegro.pl/item1146190020_crazyfashion_legginsy_imitacja_spodni_jeans_3_4.html
i jeszcze tunika
http://allegro.pl/item1156173014_g_cudowna_tunika_piekne_wzory_cyrkonie.html

Ostatnia edycja:
LIDUS
no fajny ten wozeczek:tak:A jak sie go prowadzi?
Ja mam bebe confort taki jeden za drugim z ktorego idzie tez zrobic pojedynczy i tez jest super:tak:Ma boskie zawieszenie i trzy mozliwosci amortyzatorow:tak:Ale moje dziewczynki jakos wola ten cosatto:tak::tak::tak:
A powiedz mi jeszcze Kochana jaki mialas wozek przed tym
M juz sie pozbylam 7 lipca:tak::tak::tak:
NATALI
To trzymam kciuki zeby praca wypalila:tak::tak::tak:

dowikla-wozek ten jest w prowadzenu super:tak:jest lekki i o to mi wlasnie chodzilo.duzo robią te kola z przodu obrotowe.jak narazie jestem z niego zadowolona.no i dzieci mają w nim duzo miejsca.bo ten pobrzedni to byl Tako Duo Driver -jeden obok drugiego i fajny byl jak byli mali a teraz to mieli malo miejsca,bili sie,wkladali palce do buzi,oczu-wiec nie miałam innego wyjsci jak kupic inny.

reklama
uffffffffff jak goraco:szok:padam na twarz!!!!bylam z dzieciakami na spacerku tylko 1 godz.wiecej nie dalam rady jest taki upal.teraz mikolaj z alanem poszli spac,krystian je pieroszki a ja z mrożona kawka zasiadlam na bb.ale musze sie ruszyc bo trzeba pranie rozwiesic i jeszcze musze umyc poprzedni wozek i go schowac, może sie znajdzie na niego jakis kupiec to sie go pozbede.

dowikla-kochana,chyba cie myslami sciągnelam:tak:bo myslalam o tobie.
to dobrze ze u was wszystko ok,m jeszcze w polsce?
a wozka link juz wklejalam ale specialnie dla Ciebie wrzucam jeszcze raz
WÓZEK PODWÓJNY/POKROWCE/TORBA Kolcraft/KOLORY (1147841686) - Aukcje internetowe Allegro

natalineczka-a co to za kokardki?

a to sobie zakupilam na allegro:-)
*CrazyFashion* LEGGINSY IMITACJA SPODNI JEANS 3/4 (1146190020) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze tunika
*G* CUDOWNA TUNIKA !!!_PIĘKNE WZORY !!_CYRKONIE ! (1156173014) - Aukcje internetowe Allegro

ale fajne te leginsy
az wam zazdroszcze ze mozecie w takich chodzic bo ja teraz nie:dry:
a uwielbiam:tak::tak:
a kokardki przeróżne duze male do prezentow dekoracji, bombki i zwykle, nie znalazłam nigdzie zdjęc :no::no::no:
bo bym pokazala jeste taka maszynka z bolcami przestawianymi i daja ci drucik czy wstazeczki czy sznureczki w zaleznosci od tego jakie to kokardki i wstazke i robisz kokardeczki
jak juz bede miec to w domku to wrzuce jakies zdj;-):tak::tak:

Do góry