reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

mimo iz pogoda do dupy i pada to dla mnie jest idealnie :-D:-Dwymioty ustały a RENNI zdziałał cuda ze ja wczesniej o nich nie wiedziałam ze moge je brac:-D:-D:-D:-Dsa poprostu cudowne uleczyły mnie:-D:-D:-D:-D jedyne co teraz czuje to ruchy mojego malenstwa wyjatkowo aktywna sie zrobiła i kopie ile sie da ....ale ja uwielbiam jej kopniaki wtedy wiem ze jej nic nie jest:-):-):-):-)
mąz z rana wpadł do domu głodny jak wilk wiec szybko mu zrobiłam sniadanko zjedlismy wspólnie no i poszedł spac a ze deszcz pada to ja tez poszlam razem z nim no i go wykorzystałam i był zdziwiony:-D:-D:-D:-Dze co sie stalo a ja mu na to ze czuje sie fantastycznie i mi sie juz tak cholernie chce chłopa ze nie interesuje mnie to czy on ma siłe czy:-D nie :-D:-D:-D co prawda miałam zabronione przez lekarza ale juz dawno nic na ten temat nie gadał wiec co tam :-D:-D:-D

Bubka tak próbowalam pic cole ale i tak meczyło :tak::tak::tak: no i dzieki za stronke ksiegarni zapisze sobie na przyszlosc , i faktycznie chyba nie doczytałam bo kupiłam reni i jest superrrrrrrrr lepiej chyba nie moze być:-D:-D:-D

As trzymam kciuki za ta dziewczynke , tragedia niesamowita współczuje tej mamie co teraz przezywa:-:)-:)-:)-(

Migdały wywołuja skurcze:confused::confused::confused: mi pomagaja na zgage ale ja jak zaczne jej jesc to zjem i pół paczki naraz:eek::eek::eek:

Natali oj nie chciało by mi sie tak robic truskawek podziwiam cię:tak::tak::tak:

Beata twój maż robi pierogi:szok::szok::szok:matko kochana to mi sie nie chce robic pierogów a o mezu nie wspomne bo on nic nie umie gotowac:eek::eek::eek:

MH nastepna co lubi bawic sie z truskawkami :-D:-D:-Dz kilograma robic dżemy ..oj laski macie cierpliwosc ja jak juz robie to przynajmnie z 5 kg truskawek musze miec zeby cokolwiek zacząć:-D:-D:-D

Lidka pochwal sie pózniej zakupami porób foty i wklejaj:happy2::happy2:

Justa ale super imprezke mieliscie , a co do wrzesnia to ja nie poczekam musze o wszystkim juz teraz pomyslec bo ja mam termin na 27 sierpnia wiec róznie to moze byc a pózniej z dzieckiem takim malutkim latac po sklepach to mi sie nie bedzie chciało wiec wole to juz teraz kupic wszystko :tak::tak::tak:

Beacia jasne ze pamietamy zagladaj czesciej do nas:tak::tak::tak:

reklama
Witam moje kochane :happy2:
Julia zakończyła rok szkolny :tak::tak::tak::tak:jest 2 uczennicą w klasie dyplom książka album no cud miód i orzeszki i mamusia zapłakana :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D
Antonio właśnie padł ja miałam robić obiadzio ale musiałam do was zajrzeć bo jak to mówi mój Pietrucha bb nałóg wzywa :-D:-D:-D:-D
Beatko jajecznice w garnku:dry::dry::dry::dry:no tak facet :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Justyś ty balangowiczu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a stonka foch za co?????????? za to że poszłaś spać???? no to daj mu kochana dzieci na cały dzień a potem wieczorkiem chciej sexu :-D:-D:-D:-D
As tak mi przykro:-:)-:)-:)-(trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&& bardzo bardzo mocno..Mój Adam spadł u mojej mamy ze schodów też przez barierki miał z 3 latka nie stało mu się nic dosłownie nic :tak::tak:
Natali ty tez maniak nocnego czytania :tak::tak::tak:ja wczoraj Jolki tłukłam do 3:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: a rano dupka ciężka do zwleczenia z łóżka :cool2:a Pietruszka jak się po drugiej obudził to myślał że jest rano i ma wstawać do pracy bo tak jasno :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH przykro mi z babcią kochana :-:)-:)-( słuchaj a może zamiast hospicjum opieka opiekunki w domu z ośrodka pomocy społecznej????dom to dom..tak jakoś mi się wydaje ...
Anabubka kobieto mistrzu pakowania a nie lepiej wam jechać do szczecina a nie do międzyzdrojów??????????? w szczecinie masz busy do Pobierowa co godzinę pierwszy chyba już o 5.20 a z międzyzdrojów ciężko wyjechać ..no i przesiadki bo do dziwnowa lub dziwnówka i potem dopiero do pobierowa:dry:a wiem jak to z dziećmi i bagażami fajnie się przesiada :confused::confused::confused::confused:
Agunia moja Julka ma astmę i była bardzo długi czas na wziewach codziennie a teraz inhalatro tylko w/g potrzeby ostatnio jakoś m-c temu :tak::tak::tak::tak::tak:dieta eliminacja mleka do minimum dużo ruchu i snu i zmiana klimatu..może teraz w wakacje choć na 2-3 tygodnie do mamy ..teściowej się wyrwiecie a Misi to da dużo :tak::tak::tak:
Liduś kochana pochwal się potem zakupkami :tak::tak::tak::tak::tak: twój Krystian numer 32-33 a moja JUlka też 6 latka numer 29-30 :tak::tak::tak: ale Adam lat 11 numer 37 :szok:
Beacia zaglądaj tu do nas znajduj chwilkę :tak::tak::tak::tak::tak:
Iwcik ty jak ja jak robić przetwory to z dużej ilości :tak::tak::tak::tak:ja mam teraz to szczęście że pycha dżemiki i powidełka robi mi teściowa i przywozi gotowe a jak smakują :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Medea czekamy na fotorelację z chrzcin Maxia :tak::tak::tak::tak::tak:to tylko mój antychryst zostanie nieochrzczony :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsam się ochrzci jak będzie czuł potrzebę :-D:-D:-D
Lunka jak małej nastawienie do przedszkola????????????? kochana a nie ma u was biedronki?tam często potrzebują do pracy:tak: dziś gadałam z kasjerką u nas na 3/4 etatu ma 1400 zł na ręke a pracuje 3 m-c i mówi że jest zadowolona :tak::tak::tak:
A Iwcik kochana mi się przypomniało to milunio zaskoczyłaś męża :-D:-D:-D:-D:-Da co do plecaków to kochana przeglądaj allegro bo często trafiają się super perełki:tak::tak::tak::tak:
więcej nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a cytatów jak zwykle nie porobiłam :zawstydzona/y:

Dziewczyny Kuba miał niecałą godzinę temu 38,7 temp:szok:
do tego skarży się na brzuszek :-:)-:)-(
Nawet nie chcę myśleć jaka temp będzie wieczorem.
Trzymajcie kciuki oby to nie było nic poważnego.:-:)-:)-:)sorry2::sorry2::sorry2::eek::eek::eek:

HEJ

obiadek zrobiony meza obudziłam do pracy poszedł sie kąpac a ja chciałam sie pochwalic bo kupiłam dla mojej princeski kołyskę

kołyska.jpg

a moje dziecko ubzdurało sobie taki plecak do 1 klasy :tak::tak::tak:

MK - SUPERANCKI Plecak szkolny AUTKA CARS ZYGZAK (1087008869) - Aukcje internetowe Allegro

Malinka no to gratki dla Julki:happy2::happy2::happy2:

AS miejmy nadzieje ze to nie wirus bo u nas dzieci własnie zaczeły strasznie łapac jakies cholerstwo po wsi:confused::confused::confused:

no i spadam kawe robic :-):-):-)

As oby Kubusiowi szybko przeszło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Iwcik kołyska swett swett swett :tak::tak::tak::tak::tak::tak:jejku księżniczka będzie miała śliczne posłanie iście królewskie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A plecak dla Maxa świetny :tak::tak::tak:usztywniany pakowny w boskich kolorach bardzo mi się podoba :tak::tak::tak:i cena też nie najwyższa jak za dobry plecak :tak::tak::tak::tak::tak:
My po obiadku dopijamy kawulca :tak:

hej laski

mimo iz pogoda do dupy i pada to dla mnie jest idealnie :-D:-Dwymioty ustały a RENNI zdziałał cuda ze ja wczesniej o nich nie wiedziałam ze moge je brac:-D:-D:-D:-Dsa poprostu cudowne uleczyły mnie:-D:-D:-D:-D jedyne co teraz czuje to ruchy mojego malenstwa wyjatkowo aktywna sie zrobiła i kopie ile sie da ....ale ja uwielbiam jej kopniaki wtedy wiem ze jej nic nie jest:-):-):-):-)
mąz z rana wpadł do domu głodny jak wilk wiec szybko mu zrobiłam sniadanko zjedlismy wspólnie no i poszedł spac a ze deszcz pada to ja tez poszlam razem z nim no i go wykorzystałam i był zdziwiony:-D:-D:-D:-Dze co sie stalo a ja mu na to ze czuje sie fantastycznie i mi sie juz tak cholernie chce chłopa ze nie interesuje mnie to czy on ma siłe czy:-D nie :-D:-D:-D co prawda miałam zabronione przez lekarza ale juz dawno nic na ten temat nie gadał wiec co tam :-D:-D:-D
oj kochana jak ja bym chciala jakies takie libido podlapac no:-D:-D:-D
macie moze jakies sprawdzone sposoby na libido:confused::confused::confused:

malina ja uwielbiam czytac a zwlaszcza w nocy wyedu spokoj i cisza i nic mi nie przeszkadza i wyrzutow nie mam ze powninnam cos zrobic ino rano ciezko dupke zwlec:-D:-D:-D

as oby ci Kubulca całkiem nie rozłożyło, teraz cos w powietrzu jest w ten sam dzien co m tak chorowal to i moja mame scigalo i kuzynki corka jakas taka niewyrazna byla:no:
po m rzucilo sie na mojego tate pewnie sie zarazil:sorry2:

Iwcik kolyska sliczniusia:tak::tak::tak:
a co do przetworow to ja takiego gara nawet nie mam zeby mi 5 kg truskawek weszlo a do tego jeszcze cukier:szok::-D:-D:-D:-D
nie no moze w najwieksym by sie zmiescilo ale kto by mi kazal siedziec przy garze z 3 h do zagotowania a pozniej jeszcze :no:
to ja jestem pelna podziwu:-D:-D:-D

lidka po zkupach konieczny meldunek:tak:
i raport z załącznikami:tak::-D

beacia pamietamy pamietamy:tak::tak:

dżem juz zagotowany w sloikach mam nadzieje ze zlapia i ze dzem zgestnieje:sorry2::-D:-D
jak nie to bedzie soczek:-D:-D
albo galaretka:-D:-D:-D
nie zaszkodzi tez zdrowe:-D:-D
zrobilam obiadek ale cos mi nie wyszedl i mlody nie chce jesc:eek:
mi tez nie za bardzo pasi ale coz
zaraz w koncu sie z domu wyrwiemy
o nie zapomnialam siostra prosila zeby spodnie jej zwezyc:dry:
to sie nie wyrwe dopoki nie skoncze:dry:
szkoda mi dziecka bo na dworze nie byl tylko rano troche na balkonie:sorry2:

Ostatnia edycja:
Pietrucha zabrał Antka na spacer Julina spacerem wzgardziła wolała zostać z mamusią i kolorowankami :tak:Adam pozedł do kościoła i do spowiedzi...hmmmm czyżby myślał że lepsze świadectwo wymodli..... a może spowiedź co by jak go jutro matka za świadectwo zabije żywcem do nieba szedł...:-D:-D:-D:-D:-D:-Dczarny humor mnie sie trzyma :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natali jak był na nbalkonie to na powietrzu był :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ja też najlepiej lubię czytac nocą a jak mnie książka wciągnie to mogę obiad jedną ręką kręcić Antka drugą zabawiać a książkę nadal czytać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-Djak Antoszka był mały i jeszcze leżał w leżaczku-bujaczku to jego nogą bujałam obiad gotowałam i książkę czytałam na blacie w kuchni :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no kofffaaaammmm czytać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Słuchajcie a co z Kerną??????????????????? dawno jej nie było:dry::dry::dry: zaczynam sie martwić bo coś pisała o rwie kulszowej i dawno jej nie było:-(

No i dotarłam wreszcie, matko, co za dzień do luftu. Witam:-D

Anabubka wielkie gratki dal Paulinki, to nie lada wyczyn da niej, podwójnie trzeba docenić!!!! No a pewnie na fotke w nowym kolorku nie będziesz miała czasu?

As tragedia z tym dzieckiem, oby rozeszło się po kościach. No i kciuki za temp Kubulca&&&&&&&&&&&&

Beatka, w garnku? To może ja mu pożycze taki co mam do zup, na 30cm wysoki:-D:-D:-D:-D

Natali śliczne imiona!!!!!!!!

Iwcik, no ciesze się ogromnie, ze w końcu zgaga przeszła. Kochana, ja też nie wiedziałam, z eto można brać:szok:
Malinuś po pierwsze gratki ogromniaste dla Julinki. No łzy słodkie jak ten miód co piszesz:tak:
Dzięki kochana na cynk z Bezdomką, no mam 3 biedronki, z jednej bym miała po drodze do przedszkola, druga, troche nie po drodze, ale nie tak strasznie daleko, no i jedna u mamy na osiedlu, bardzo daleko, ale co tam. A Witusia do przedszkola nastawiona jest superaśnie, zobaczymy co to będzie jak na dłużej bedzie miałą zostać niż h bez mamy. Ale jestem bardzo dobrej myśli.
Tekstem o wniebowzięciu Adasia mnie powaliłaś, hehe, ale może coś w tym być, oby nie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik
no kołyska po prostu iście królewska, no księżniczka jak z bajki będzie w niej spała. No a plecak oczywiście z autkiem:-):-):-)

No właśnie Kerny daaawno nie było. Mam nadzieję że sie jej nie pogorszyło, wie ktoś coś?

A teraz co u mnie. No dzień kiepsciutki, głowa, głowa głowa. Jak Piciu zadeklarował sie, ż ezajmie się małą a ja sie przespie, to on zasnął, młoda co chwilkę przychodziła, siadała na mnie i wołała-pobudka, w koncu pan z ostrzytkiem do noży zadzwonił i pospane. Pomogła tabletka-w koncu. No ale jak już wstałam, to sie okazało, ż edo Piciu przytuliła się nasza przylepa i tez zasnęła i tak śpi od 16.40. Co to będzie wieczorem strach pomyśleć, no pospane to mam jak nic:-D:-D:-D:-D.

Ale, dobre wieści2-Piciu dostał w tym mieś 45% premii!!!!!!!!, jutro idzie do pracy tez na 12h a ze to 6 dzień to bedzie mial za niego podwójnie zapłacone + nadgodziny. Zła jest taka, ze wypłaty przełożyli na poniedziałek, a ja mam w portfelu 1zł:-D:-D:-D. Cińszko to widzę:-D:-D:-D:-D:-D

hej ja znowu wpadam do was pogoda do niczego to siedze w domu i po allegro buszuje :-D:-D:-D

Natali ja z libido to cienko tylko jak ja z seksu nie pamietam kiedy co było to jak tu nie byc napalonym jak czuje sie bosko bo do wczoraj to chodziłam bo chodziłam ale z funkcjonowaniem było gorzej bo wszystko meczyło mnie :-D:-D:-D

Lunka moje dziecko ma swira na tym punkcie juz od 2 lat i myslałam ze zmieni juz nastawienie do tego zygzaka bo ostatnio zazyczył sobie posciel z ben10 i myslałam ze raczej plecak bedzie bena ale chyba nie ma co liczyc bo bajke non stop oglada i wszystko wybrał z zygzaka hehehe:-D:-D:-Ddo zerówki tez miał wszystko w zygzaka :-D:-D:-Dmania go przesladuje jakaś:-D:-D:-D

Malinka tez mi sie wydaje ze ten plecak wytrzyma rok szkolny bo kupic badziewie za 20zł w markecie i za chwile sie rozwali to nie ma sęsu :eek:wole kupic raz a porzadny na cały rok choc mi podobał sie bardziej czerwony ale on woli czarny wkoncu to on bedzie go nosił a nie ja wiec niech ma wolna reke w wyborze:-D:-D:-D

reklama
postanowiłam jeszcze raz dzisiaj do Was zajrzeć:tak::tak::tak::tak:

As zdrówka dla Kubusia oby to nie przerodziło się w nic poważnego:no::no:

Iwcik ta kołyska jest po prostu cuuuuuuuudna:tak::tak::tak::tak::tak:normalnie aż mnie rozczuliła:-D:-D:-D:-D:-D a plecak nie Tobie ma się podobać tylko synkowi więc jak chce czarny to cóż zrobić;-);-);-)

Malinka no Julka to zdolna dziewczynka:tak::tak::tak:super prezent Ci zrobiła ale Adama jutro nie wysyłaj od razu do nieba:no:dlaczego oni się tam mają męczyć a nie Ty:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a sprawa wyjazdu Misi do teściowej ewentualnie mamy wygląda tak, że teściowa mieszka za ścianą:tak:a od mamy to się wyprowadziliśmy przecież bo to samo centrum miasta i stare budownictwo więc raczej jej nie pomoże:no::no::no: a na wakacyjny wyjazd gdziekolwiek w tym roku brak funduszy zupełnie:-:)-:)-:)-(

Justa to się dzieciaki wyszalały:happy2:a stonce też strzel focha a co?

więcej grzechów nie pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo cytaty mi nie wchodzą odkad jest to nowe bb, nie wiem czemu:eek::eek::eek::eek::eek:

a ja zamiast się odchudzać wrąbałam właśnie kawał kiełbachy z grilla ponadziewanej serem wędzonym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:aż mi wstyd ale takie było dobre:-D

zmykam popilnować Misię w kąpieli a najpierw ją zagonić do łazienki bo ona zawsze ma coś ważniejszego do zrobienia niż to o co ja ją proszę:confused::confused::confused:

dobrej nocy

Do góry