witam i ja
Cześć mamusie siedzące w domu!!
Dawno do Was nie zaglądałam. De facto miałam sporo roboty i przeżyłam od marca 2 przeprowadzki
. Teraz udało nam się wynająć przytulne mieszkanko na rok. Mam jeszcze trochę załatwiania spraw i mieszkając 2tygodnie na "nowym" dalej się rozpakowuje
. Normalnie aż wstyd... Chciałam się pochwalić, że jestem na etapie rzucania palenia więc 3majcie kciuki! Pozdrawiam Wszystkie mamuśki
!!!!!!!!!!!!!!!!
witamy
u nas po 4 zl kupilam
a mlode ziemniaki po 3 ciagle
a na zupe starych dostac ie moglam
to nie widzieli ze Ty z brzuchem?:-)
ja ostatnio Pauliny hula hopem tylko 2 kolka zdazylam zakrecic
Iwcik a czym sobie smarujesz te ugryzienia,te bomble>kup sobie fenistil w żelu,jest rewelacyjny.
Oliwke jak teraz pogryzło to po tym jej wszystko poschodziło ładnie.ja zawsze też tego uzywam.
ja tez uzywam fenistilu w zelu i na pogryzienia i na uczulebie od slonca ,nawet ostatnio uzywalam
a i kupila jakis czas temu Bross na komary w sprayu i w plynie ale jakos nie wierzylam w ich dzialanie
az w kocnu przetestowalam w sobote i to faktycznie dziala
jaksi sporadycznie mnie ukasil gdzie sie nie psiknelam ale moglam do nocy w kkrotkich spodenkach chodzic
no i jest tanszy niz Off
witam kochane
wpadłam tylko napisać że mam teściową i narazie na bb mnie nie będzie bo nie bardzo mam jak jutro jedziemy z nia do kardiologa .
Buziaczki dla wszystkich niedługo znów zawitam na stałe
czekamy z nieceirpliowscia
kochana jezeli ta masc to Elocom to natychmiast ja odstawiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kto ci ja przepisal?
to jest steryd!!!!!!!!!!!
nie wolno ich w ciazy uzywac,a poza tym tej masci uzywa sie na duze zmiany alergiczne co po niczym innym nie chca zejsc
lepiej kup sobie fenistil
a ze zimne prysznice moga pwoodowac skurcze to nie wiedzialam
wspolczuje puchniecia nog.
ja pod koniec iazy bralam Detralex na puchniecie nog i zylaki i bole nog
to era ja
dzis mnie w koncu @ dopadla,w sumie w nocy....dobrze ze juz lek zaczal dzialac ale musze isc na zakupy bo wizelam ostatni
i mi nie starczy
wczoraj caly dzien padalo,dzis pieke sloneczko i zapowiadaja 20topni wiec przyjemnie,szczegolnie przy @
dobrze ze w te upaly nie ialam:-)
mala dzis dala popis w nocy
od 2 do 4 cos poplakiwala ,nie chciala ni siku ani pic no nic.tylko dziwnie ciagala nosem,czyzby katar sie przyaletal?moze dklatego tak marudzila
w kazdym razie jestem niewyspana przez to
ona o 7 zjadla kasze i spi
a ja dzis pranie,sprztanaie i do szkoly
obiadu nie robie bo wczorj caly gar zupy nagotowalam i to taki duzy ze starczy i na dzis
oza tym przy moim samopoczuciu to wytsraczy
wczoraj jeszcze cos mi w bok wlazlao-tak jakby korzonki tyko dokladnie w lewym boku ale jak widze przeszlo dzis
Paulina wczoraj byla bardzo niegrzeczna w szkole,dostala uwage,dostala 1 z wiersza bo swteirzdial ze nie umie mimo ze umie i 1 bo nie wziela albumu ktory robila
nosz na sam koniec rou takei akcje
do szalu mnie juz dorowadza
wiecei co to juz te 5 lat gdy nic nie mowial tak mnie nie wkurzala jak teraz
na wszytsko najlepsze odpwoeidzi to-nie wiem,nie umiem,nie pamietam!
i do tego klamie non stop
na kazdym kroku,nawet o byle glupote
rece juz mi do niej opadaja:-
-
-(
Hej dziewczyny
Ja tylko na sekundę. Wczoraj byłam w przedszkolu jednym i drugim i w końcu przyjęli Witusię. Byłam u pani dyrektor, długo rozmawiałyśmy aż w końcu z litości, hehe, wcisnęła nas na listę. POwiedziała, że Panie przedszkolanki jak się dowiedzą, że nikt ni ezrezygnował a jest juz kolejna osoba ponad stan to ja zabiją i we wrześniu jej nie będzie, ale mam się nie martwić , bo będą listy
. Cieszę się przeogromnie , jestem z nią umówiona na dziś na 8 żeby wypełnić kartę, tak, żeby nikt nic nie wiedział. Musze za niedługo jakoś dobudzić mojego małego przedszkolaka hehe.
A wczoraj był dzień otwarty dla nowo przyjętych i młoda bawiła się świetnie, była grzeczna, na mnie nawet uwagi nie zwracała, czesto znikałam, żeby sprawdzić, czy nie będzie szukać, płakać, ale gdzie tam-nie miała czasu
.
A dziś jest kolejny dzień popołudniu dla nich, jakiś festiwal sportowy, też pójdziemy.
Dobra, bo się zasiedzęi nie daj Boziu spóźnie.
jakis chochlik mi sie wkradl
to fanei ze mala sie ladnie bawila
mja jak kiedys bala sie dzieci to teraz lgnie jak szalona
))