Natalineczka555
kocham kochać :)
super soptkanie kurcze az ci zazdraszam;-)musisz teraz uwazac bo kiedys faktycznie bedzie chcial i Ci lozeczko wysmaruje ale dzieci maja tak jak ida spac a to siku a to pic a to kupka i buziak.....
no to teraz witam sie z Wami
W piatek bylam na babskim wieczorze siedzialysmy w 6:-) Bylo bardzo fajnie siedzialysmy i robilysmy fondiu czy jak to sie pisze i popijalysmy mieszkanka alkoholowa.Do domku sciagnelam przed 2.
W sobote Laure zostawilam u kolezanki na 2h a sama zrobilam porzadek w domku.Kumpela zaprosila nas na wieczorek.A wiec ja pojechalam wczesniej bo moj mial sprawy firmowe na glowie do 21.Laura p[oszla spac o polnocy a w sumie do domku wrocilismy o 5 rano Rano pobudka o 10. Na szczescie nie pilam duzo to sie czulam w miare dobrze :-)moj gorzej bo do 16 lezal w lozku Ugotowalam rosolek i o 16 pojechalam po Agnieszka i razem z druga kumpela udalysmy sie z mezami do restauracji. Swetna restauracja bardzo mi sie podobala.Placi sie 12e i mozna jesc ile da sie rady a maja spory wybor do tego ciasto, lody, salatki.Super sprawa placi sie dodatkowo za napoje Wszystko zrobione na zasadzie stolu szwedzkiego i non stop donosza swierze jedzonko
Juz mojemu powiedzialam ze raz w miesiacu bedziemy tam jedli:-)
a co do tej nocnej kupy to on chwile przed zrobil
a jak wysmaruje to trudno jakos posprzatam
a co sie stałoA moja babcia jest w szpitalu :-(
madea no to dobrze ze gosciu zdeklarowal sie kase oddac
witam sie popoludniowo m poszedl na grzybki do cioci
o wlasnie wraca
mlody buszuje po chalupie juz osikal mi skarpety
ale trudno
zrobil tez kupe ladnie do nocnika zawolal ladnie i zrobil:-):-):-)
pogoda do kitu
caly dzien w domu
a no i nie mowilam dzis bylam w pup i proponowali mi prace nawet mieli 4 propozycje
i nawet ciekawe ale powiedzialam ze ja w cizazy jestem wiec babka powiedziala mi ze zajma sie mna dopiero w marcu
no i jutro do gina poprosze go zeby mi usg zrobil wiec moze jutro sie dwiemy co w brzuchu skacze