reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

musisz teraz uwazac bo kiedys faktycznie bedzie chcial i Ci lozeczko wysmaruje:eek: ale dzieci maja tak jak ida spac a to siku a to pic a to kupka i buziak.....

no to teraz witam sie z Wami

W piatek bylam na babskim wieczorze siedzialysmy w 6:-) Bylo bardzo fajnie siedzialysmy i robilysmy fondiu czy jak to sie pisze:-D:-D i popijalysmy mieszkanka alkoholowa.Do domku sciagnelam przed 2.
W sobote Laure zostawilam u kolezanki na 2h a sama zrobilam porzadek w domku.Kumpela zaprosila nas na wieczorek.A wiec ja pojechalam wczesniej bo moj mial sprawy firmowe na glowie do 21.Laura p[oszla spac o polnocy a w sumie do domku wrocilismy o 5 rano:cool: Rano pobudka o 10. Na szczescie nie pilam duzo to sie czulam w miare dobrze :-)moj gorzej bo do 16 lezal w lozku Ugotowalam rosolek i o 16 pojechalam po Agnieszka i razem z druga kumpela udalysmy sie z mezami do restauracji. Swetna restauracja bardzo mi sie podobala.Placi sie 12e i mozna jesc ile da sie rady a maja spory wybor do tego ciasto, lody, salatki.Super sprawa placi sie dodatkowo za napoje:tak: Wszystko zrobione na zasadzie stolu szwedzkiego i non stop donosza swierze jedzonko:tak:
Juz mojemu powiedzialam ze raz w miesiacu bedziemy tam jedli:-)
super soptkanie kurcze az ci zazdraszam;-):-p
a co do tej nocnej kupy to on chwile przed zrobil
a jak wysmaruje to trudno jakos posprzatam:-D
A moja babcia jest w szpitalu :-(
a co sie stało:confused::confused:
madea no to dobrze ze gosciu zdeklarowal sie kase oddac:tak::tak:
witam sie popoludniowo m poszedl na grzybki do cioci
o wlasnie wraca
mlody buszuje po chalupie juz osikal mi skarpety:sorry:
ale trudno:-D:-D:-D
zrobil tez kupe ladnie do nocnika zawolal ladnie i zrobil:-):-):-)
pogoda do kitu
caly dzien w domu

a no i nie mowilam dzis bylam w pup i proponowali mi prace nawet mieli 4 propozycje :szok::szok:
i nawet ciekawe ale powiedzialam ze ja w cizazy jestem wiec babka powiedziala mi ze zajma sie mna dopiero w marcu:tak::tak:
no i jutro do gina poprosze go zeby mi usg zrobil wiec moze jutro sie dwiemy co w brzuchu skacze:-D:-D:-D

reklama
Madea, ale on jest chyba zupełnie inny niz ten ze zdjęcia z aukcji... czy mi się wydaje :eek::confused:

A ja miałam dzisiaj cały dzień babcię M na głowie :szok::sorry:

A moja babcia jest w szpitalu :-(
wydaje Ci sie bo sie tak powykrzywial:-D
ale i tak róznił się duuuuużo od tego na zdjęciu aukcji:eek:
poza tym mowiłam, że badziew:-D

co z Twoją babcią???

Medeuska a masz instrukcje jak go zlozyc:-D:-D:-DTrzeba bylo brac z Kubusiem Puchatkiem:cool2: A fontanne sobie kup co tam 20kg:-D:-D:-D

MH cos powaznego?

Natalineczka czekamy na wiesci :) moze da sie podgladnac ;-)

Dowikla poszlam w Twoje slady dzis pierwszy dzien cwiczylam.Moj chlop sie patrzal na mnie i sie smial ze przy tym tyle wzdycham.A ja zdalam sobie sporawe z tego jaka licha mam kondyche a raczej ze jej nie mam i jak mam zastane cialo :/

Ostatnia edycja:
hej
pojawiam sie i ja

podczytuje ale jakos weny brak wszytsko mnie denerwuje jakas marudna sie zrobiłam
w sobote mielismy grila i nie dosc ze moje biedne nogi opuchniete to mnie komary zeżarły normalnie na jednej nodze mam 20 bąbli i smaruje czym sie da a to cholera swedzi jak szlak dwie nocki juz nie przespane bo non stop mocze nogi w zimnej wodzie bo mi przynosi ulge na godzinke najwiecej ugryzien mam własnie na stopach zrobiłabym fotke ale obawiam sie ze sie wystraszycie :eek::eek::eek:

w niedziele mielismy piknik rodzinny ale bylismy tylko chwile bo mnie wszystko swedzialo i chciałam pod zimny prysznic jak najszybciej wiec zaraz po wystepach dzieci pojechalismy do domu, na kolacje tez załapalismy sie na grilla ale ja juz uciekłam do domu nie siedzialam na polu bo komary znów zaczeły atakowac no i w nocy jeszcze skurcze miałam i brzuszek troche bolał:tak:

AAle dzisiaj byłam u gina powiedzialam wszystko ale jak zobaczył nogi to sie zdziwił myslal ze beda w lepszym stanie:-D:-D:-Dno ale gdyby nie masaze to juz by pekały , ale jutro mam isc do szpitala na zapis KTG musi sprawdzic te moje skurcze:-D:-D:-D wiec troche poslucham bicia serduszka mojej perelki no i cos wspomnial USG ale nie wie czy da rade jutro zrobic wiec zobaczymy jak to bedzie

Medea jak zobaczyłam ten namiot to zastanawialam sie co to jest bo mi to namiotu nie przypomina i ty dalas za niego 60 zł to te w biedronce byly lepsze :-D:-D:-D

Witam wieczorkiem
Ja tylko na chwilke:tak:Melduje sie ze zyje:tak::tak::tak:
Rano bylam zawiez Wikusi mocz na badania i jutro beda wyniki:tak:Mam nadzieje ze juz wszystko bedzie ok:tak::tak::tak:Poniej zakupy i spotkanko z kolezanka,na chwilke do domu i znowu wypad na plac:tak::tak::tak:Jestem jzu mega zmeczona,male jeszcze nie spia:no:
Zaraz Je klade i tez zmykam do wyrka:tak::tak::tak:

ANKA
Przeczytalam tylko ze zaczelas cwiczyc:tak::tak::tak:Gratuluje:tak::tak::tak:
Ja tez na poczatku tak wzdychalam i bylam czerwona jak burak:szok::-D:-D:-DTeraz jeszcze planuje se kupic hula-hop i bede sie dodatkowo hula-hopowala;-):-)

AGNES
Super ze Oliwka dostala sie do przedszkola:tak::tak::tak:

własnie zaczynam malowac sobie pazurki więc wpadłam na chwilkę.

mam dzis dobry humorek kupiłam sobie dzis 2 pierścionki srebrne,po znajomosci kobietka sprzedaje mi srebro za 5zł za 1g czyli za 2 pierścionki i srebny łańcuszek zapłaciłam niecałe 70zł.

trzeba było iśc do przedszkola jeszzce i podpisac umowę z przedszkolem.koło 28 czerwca ma być pierwsze zebranie na którym wszystkiego sie dowiemy ale jeszzce trzeba przedzwonic aby dowiedziec się o której godzinie.

Oliwka smacznie spi sobie.

Iwcik a czym sobie smarujesz te ugryzienia,te bomble>kup sobie fenistil w żelu,jest rewelacyjny.
Oliwke jak teraz pogryzło to po tym jej wszystko poschodziło ładnie.ja zawsze też tego uzywam.

a ja nie pamiętam dlaczego ci tak nogi puchną??????az tak zle????

witam kochane :happy2:
wpadłam tylko napisać że mam teściową i narazie na bb mnie nie będzie bo nie bardzo mam jak :dry: jutro jedziemy z nia do kardiologa .
Buziaczki dla wszystkich niedługo znów zawitam na stałe :-D:-D:-D:-D

Agnes ja mam masc jakąs na recepte wykupiona Elocom jakos tak ........to jest na ugryzienia i swedzenie ale pomaga tylko na chwile , zreszta tak jak amol tez tylko na chwile działa ale fenistilu jeszcze nie próbowalam :no::no::no:i moczenie nóg w zimnej wodzie z 10min to przynajmniej z godzine pospie dopuki znów mnie swedzenie nie obudzi , ale lekarz mnie oswiecil dzisiaj ze takie moczenie nóg w zimnej wodzie i zimne prysznice w moim wypadku moga tylko przyspieszyc poród bo to wywołuje skurcze i dlatego ja je tak odczuwam :eek::eek::eek:nie wiedziałam i zdziwiłam sie jak mi to powiedział:eek::eek::eek::eek:bo w niedziele to 3 razy byłam pod zimnym prysznicem:eek::eek::eek::eek:

A nogi mi puchna :confused::confused:od 4 miesiaca , takie mam komórki w organizmie ze przy ciazy sie ta:confused:k zachowuja ze zatrzymuja cala wode w organizmie i najbardziej to sie odbija na nogach, teraz jak jezdze na masaze codziennie to jest troche lepiej bo woda schodzi cos a tak to bym juz pewnie miala popekane nogi i duze ranki by mi sie porobiły , tak miałam przy maksiu, i lezałam w 8 mc juz w szpitalu ze wszgledu na opuch;lizne :tak::tak::tak::tak:

Hej dziewczyny
Ja tylko na sekundę. Wczoraj byłam w przedszkolu jednym i drugim i w końcu przyjęli Witusię. Byłam u pani dyrektor, długo rozmawiałyśmy aż w końcu z litości, hehe, wcisnęła nas na listę. POwiedziała, że Panie przedszkolanki jak się dowiedzą, że nikt ni ezrezygnował a jest juz kolejna osoba ponad stan to ja zabiją i we wrześniu jej nie będzie, ale mam się nie martwić , bo będą listy:-D. Cieszę się przeogromnie , jestem z nią umówiona na dziś na 8 żeby wypełnić kartę, tak, żeby nikt nic nie wiedział. Musze za niedługo jakoś dobudzić mojego małego przedszkolaka hehe.

A wczoraj był dzień otwarty dla nowo przyjętych i młoda bawiła się świetnie, była grzeczna, na mnie nawet uwagi nie zwracała, czesto znikałam, żeby sprawdzić, czy nie będzie szukać, płakać, ale gdzie tam-nie miała czasu:-D:-D:-D.
A dziś jest kolejny dzień popołudniu dla nich, jakiś festiwal sportowy, też pójdziemy.
Dobra, bo się zasiedzęi nie daj Boziu spóźnie.

reklama
witam sie niewyspana.osttanio to standard u mnie.dzis znowu pobudka o 5.30,juz mam serdecznie dosyc takieo wstawania.nie mam juz siły.:no::no::no::no:

Iwcik spróbuj tego fenistilu mówię Ci.nam pomaga to moze Tobie tez pomoze,na pewno nie zaszkodzi.

Luna super że Wikusia tez się dostała do przedszkola,świetne wieści,ja tez się cieszę że moja przyjeta.:tak::tak::tak::tak:

Do góry