reklama
witam
wybaczcie dziewczyny ze Was nie nadrobie
ale wczoraj jak chcialam to jak na zlosc net mi tak szwankowal...
a dzis to nie wiem czy bede miala czas....
ale postaram sie potem zajrzec....
wogole to Sewi juz po wizycie u lekarza...
byl z m
i ma tak zapchane drogi oddechowe ze musial dostac zastrzyk
poza tym diphergan, herbapect junior, groprinosin, sinecod i jakis klarid klacid... nie umiem sie doczytac...
m pojechal wykupic recepte ale czesc lekow juz Sewek dostal bo mam w domu...
tyle dobrze ze mam juz groprinosin bo to jest drogie cholerstwo...
a wogole to jeszcze Sewek zwymiotywal u lekarza jak mu wsadzil patyka do buzi to zaczal kaszlec i poszloooooooo cala parowka jaka zjadl na sniadanie :-)
ok ide dalej sprzatac... bo syf troche...
mala sie bawi na macie wiec jest spokoj
ok dziewczyny to po lekszu co z dzisiaj
do potem
wybaczcie dziewczyny ze Was nie nadrobie
ale wczoraj jak chcialam to jak na zlosc net mi tak szwankowal...
a dzis to nie wiem czy bede miala czas....
ale postaram sie potem zajrzec....
wogole to Sewi juz po wizycie u lekarza...
byl z m
i ma tak zapchane drogi oddechowe ze musial dostac zastrzyk
poza tym diphergan, herbapect junior, groprinosin, sinecod i jakis klarid klacid... nie umiem sie doczytac...
m pojechal wykupic recepte ale czesc lekow juz Sewek dostal bo mam w domu...
tyle dobrze ze mam juz groprinosin bo to jest drogie cholerstwo...
a wogole to jeszcze Sewek zwymiotywal u lekarza jak mu wsadzil patyka do buzi to zaczal kaszlec i poszloooooooo cala parowka jaka zjadl na sniadanie :-)
ok ide dalej sprzatac... bo syf troche...
mala sie bawi na macie wiec jest spokoj
ok dziewczyny to po lekszu co z dzisiaj
do potem
Mama Helenki
i Aniki :D
a powiedz mi, takie skakanie po tym i siedzenie na tym przeżyje? Bo ona najpierw tak sprawdza, czy warto się tym pobawić
Ale tak myśłlę, że moja cos takiego kupimy
Malinuś nosz kurde, co za palant. Idź isę nie oglądaj. Niech wie, że ludzi to ludzi ea nie popychadła!!!!!
Współczuję i zdrówka przesyłam. Z wózkiem rzeczywiście szybko kombinuj, hehe. No i przeczytaj w koncu pw!kochana.
Przeleciało parę razy przez pokój i spadło z komody i działa
Pati, zdrówka dla małego, ale dał popis u lekarza
Nikusia wstała, koniec laby
Agunia ale masz pomocnice jak miło
MH może to faktycznie alergiczne a tego świństwa to w powietrzu nie brakuje
Słuchajcie w szczecinie w żlobku wydarzyła się ostatnio tragedia zmarło 18 m-czne dziecko zresztą dam wam linka to przeczytajcie Dziecko zmarło w szczecińskim żłobku podczas snu jedna z naszych kasjerek ma dziecko w tym żłobku :-(mówi że jest w głębokim szoku tym bardziej że wbrew temu co pisza na necie opiekunki s tam naprawdę fajne dużo serducha dzieciom dają :-( to takie straszne :---(dlatego jak o tym rozmawialismy z Piotrkiem to stwierdzilismy że staniemy na uszach ale naszego Tońka przy jego bezdechach do żłoba nie puścimy trudno biedniej będzie ale pójdzie dopiero do przedszkola (o ile się dostanie bo kryteria w szczecinie sa straszne i śmieszne zarazem)
Słuchajcie w szczecinie w żlobku wydarzyła się ostatnio tragedia zmarło 18 m-czne dziecko zresztą dam wam linka to przeczytajcie Dziecko zmarło w szczecińskim żłobku podczas snu jedna z naszych kasjerek ma dziecko w tym żłobku :-(mówi że jest w głębokim szoku tym bardziej że wbrew temu co pisza na necie opiekunki s tam naprawdę fajne dużo serducha dzieciom dają :-( to takie straszne :---(dlatego jak o tym rozmawialismy z Piotrkiem to stwierdzilismy że staniemy na uszach ale naszego Tońka przy jego bezdechach do żłoba nie puścimy trudno biedniej będzie ale pójdzie dopiero do przedszkola (o ile się dostanie bo kryteria w szczecinie sa straszne i śmieszne zarazem)
anaconda27
styczniówka2006
Malinka a to wg jakich kryteriów przyjmują dzieciaki do przedszkola?
A artykuł faktycznie szokujący
A artykuł faktycznie szokujący
luna665
Mama grudniowa 2007
mój Boziu...Słuchajcie w szczecinie w żlobku wydarzyła się ostatnio tragedia zmarło 18 m-czne dziecko zresztą dam wam linka to przeczytajcie Dziecko zmarło w szczecińskim żłobku podczas snu jedna z naszych kasjerek ma dziecko w tym żłobku :-(mówi że jest w głębokim szoku tym bardziej że wbrew temu co pisza na necie opiekunki s tam naprawdę fajne dużo serducha dzieciom dają :-( to takie straszne :---(dlatego jak o tym rozmawialismy z Piotrkiem to stwierdzilismy że staniemy na uszach ale naszego Tońka przy jego bezdechach do żłoba nie puścimy trudno biedniej będzie ale pójdzie dopiero do przedszkola (o ile się dostanie bo kryteria w szczecinie sa straszne i śmieszne zarazem)
Zobaczcie, znalazłam coś takiego, dla Julki- WIELOFUNKCYJNA UKŁADANKA EDUKACYJNA ____NOWOŚĆ (1032269052) - Aukcje internetowe Allegro
A dla naszej małej coś z tego- ZWIERZAKI_elektroniczna gra edukacyjna dla malucha (1034579063) - Aukcje internetowe Allegro
ENCYKLOPEDIA SKOJARZEŃ DLA PRZEDSZKOLAKA .....HIT (1033397689) - Aukcje internetowe Allegro
no niestety nie stać mnie na obie. Która byłaby lepsza?
Ostatnia edycja:
Dobrze ze moje nie sa az takie agresywnebo juz wogole bym zwariowaladowikla to nasze dziewczyny powinny sobie ręce podac bo tez sie tak samo zachowuje.nic na nią nie działa.dzis prawie cały dzień ryczała o wszystko dosłownie.
u mnie Super Niania tez powinna sie pojawic bo ja nerwowo już nie wytrzymuje.
teściowa zawsze broni Oliwki ale dziś już powiedziała ze trzeba cos z tym robić bo zachowuje się skandalicznie az wstyd z nią gdzies iść bo co chwile chisteria i to bicie,agresja się u niej straszna włancza.momentami jetsem bezsilna
One naprawde potrafia byc kochane ale dopoki cos Im nie odbijeBo wtedy to juz jest meksyk
Zdrowka dla mlodego:-)Oby to nie bylo zadne chorobskohej mamuski!!!
witam sie i ja w ten niedzielny wieczór.dzieciaki spia wiec ja mam czas na bb.;-) niedziela minela nam zle.....pogoda beznadziejna,padalo,grzmialo i zimno bylo wiec musielismy w domu siedziec.dzieciaki marudy i jeszcze alan teraz na wieczor mi zagoraczkował 38,2 kreski,:-(nie wiem czy jakies chorubsko sie kluje czy na zęby goraczkuje(nie kaszle i katarku tez nie ma)oby już jutro bylo wszystko ok.
dowikla-tak kochana wysłałas m zdiecie tego wozka.
agnes-oliwka na prawde daje wam nie zle popalic.
życze wam dużo cierpliwosci.
Na moje to kary na jakis czas dzialaja,ale pozniej z powrotem jest to samoTez mam juz dosyclidka oj daje popalic i to bardzo.nie wiem chyba ktos mi dziecko podmienił.
nic nie działa,ani kąt,ani klaps ani zakaz bajek nawet ,przez 3 dni nie ogladała i nic to dla niej nie robi.wszystko musi byc tak jak ona chce a jak każe jej zrobic inaczej to jest cyrk i awantura.
dziś to odpoczełam jak spała przez 2h a tak od rana do wieczora co chwile ryczała i wymuszała.
wymiekam normalnie.
a własnie juz niedługo dzień dziecka ,macie pomysły jakies na prezenty??????
jesli chodzi o prezenty na dzien dziecka to ja nie mam pojeciaMyslalam juz o tym ale jakos nic nie wymyslilam;-):-)
Moze w ramach prezentu gdzies sie wybierzemy a pozniej dostana jakis pierdulek tylko-jeszcze sie zobaczy
Witam z rana :-):-):-)
Ja już od godziny na nogach bo musiałam dziecię wyprawić Przy okazji zapomniałam dać jej piżamkę na leżakowanie i teraz mąż będzie musiał jeszcze raz iść
Wczoraj byliśmy w lesie na konwaliach i dzisiaj jak tylko się obudziłam to poczułam ten śliczny zapach konwalii
Tez uwielbiam ten zapach
A Majeczka mocno sobie pozdzierala te raczki?
LUNKA
Oj ja nie mam pomyslu dla poltorarocznego dzieckaTym bardziej jak piszesz ze wszystko rozwala od razu
Moze sprobuj z tym co MH dala linka
A to jest link rowerka
TRZYKOLOWY ROWEREK DLA DZIEWCZYNKI (1030751699) - Aukcje internetowe Allegro
Mam jeszcze jeden jakby co ,ale nie jest juz taki ladniusi;-)delikatniejszy roz i ta raczka do pchania sie rusza,ale bylo juz tak od nowosci
MALINUS
No co za palantWspolczuje przezyc
No i zycze szybciutkiej wygranej w totka lub w cokolwiek zebys kupila tego maclarena
A ten drugi wozeczek to nie wiem jaki to
No to sie witam
Mlode daly mi pospac do 9;30Klaudia wstala o 9 ,poszla siusiu,wziela sobie swoj plecaczek i grzecznie siedziala w lozeczkuNo nawet jej nie slyszalamDopiero jak sie podnioslam to wyszla i przyszla do mnieNo i pozniej obudzila sie Wicia
Pogoda fatalna bo same chmury i od ranca padalo
Ciekawe jak tam ANABUBKA po komunii
Ostatnia edycja:
Natalineczka555
kocham kochać :)
kurde jak sie psuje to wszystko na razWitam. Słoneczko pięknie wyszło więc Kuba wstanie i na dworek idziemy dzisiaj skończyłam pokoik Kuby M skręcił szafę i stwierdziłam że nie będę brać łóżeczka dla małego, będzie spać na łóżku najwyżej spadnie a mnie coś głowa boli ta durna pogoda, raz pada raz świeci słońce zgłupieć idzie dzisiaj wpadł znajomy do tej kuchenki i się okazało że to programator się zj**** i nie naprawiam bo nowy to około 300zł kosztuje więc będę gotować na starej kuchence jestem tak wnerwiona że aż płakać mi się chce :-crazy: a myślałam że chociaż tą kuchenkę będę miała jakąś :-( jutro facet do pralki przyjeżdża i jak powie że ją bierze to ja chce kasę no to tyle ode mnie idę się lekko zrelaksować miłego dnia życzę
współczuję
gratuluję kochana maturki;-);-);-)Witajcie dziewczynki .
Oznajmiam ,że żyję.
Nie miałam czasu do Was zajrzeć.
Wczoraj poszłam na luzaka do szkoły ,bo mieliśmy nowelkę na lekcji czytać a tu niespodzianka.
Komisja i piszemy wtorkową maturę z POLSKIEGO
Szok normalnie ,ochłonęłam nieco ,rozdali nam arkusze a my jak na skazaniu.
Nikt nie zajrzał newet do internetu jakie tematu były a tu pisać trzeba bez przygotowania.
Na szczęście pisaliśmy tylko pierwszą częśc czyli czytanie ze zrozumieniem i odpowiedzi na pytania do tego tekstu.
Wydawało mi się,że napisałam na jakieś 60-65 % ,ale nerwy mną nerwy równo szarpały na naszą polonistkę.
Dziś przyszła i od razu mówi,że sprawdziła i z zadowoleniem,że nawet ma kogo pochwalić.
Zwraca się do mnie z tekstem 18 na 20 pani Aneto
A mnie zamurowało
Napisałam połowę matury bez przygotowania prawie na max punktów .
W zasadzie nie zrobiłam żadnego błędu ,tylko mi czasu na 1 odpowiedź nie starczyło.,bo bym miała max.
Wczoraj byłam zła na nią,a dziś jej dziękuję.
Wiem już ,że matura z Polskiego to czysta przyjemność ,i że dam radę.
Normalnie jestem z siebie dumna.
:-):-)
Takie nic ,a cieszy.
Musiałam się z Wami podzielić tą wiadomością.
Uciekam kochane śniadanko zjeść.
jak to mi mama mówiła "Tico ambitny typ";-)
współczuje, bunt na całego widzebylismy u teściów tak jak pisałam,ale było okropnie ze ze względu nazachowanie Olwki,była dzis okropna,nie do zniesienia.nawet raz uderzyła M i teściową,rzuciła nocnikiem o ziemię,masakra jakaś.dzis prawie nic nie zjadła,foch na amksa,zaczęło się od samego rana zjadła tylko pół paróweczki naśnaidanie potem pół bananka na drugie i u teściów pół jabłuszka.obiadu nie tknęła ,histeria na całego ani zupy anhi drugiego dania,poszła na głodniaka spać.spała 2h to myślałąm ze będzie miec dobry humor i będzie git gdzie tam co chwilę coś w końcu zjadła jedna kanapeczkę z wielkim płaczem.
teraz jestesmy w domku to też zaliczyła juz 2 histerię bo dzwonił tele ,M rozmawia a ona koniecznie chce zabrać mu ten tel i porozmawiać na nic zdają się tłumaczenia ze jak tato skończy to jej da
potem M idzie posprzątać schody bierze szczotkę tylko zobaczyła i cyrk wyrywanie szcziotki bo ona wtej chwili chce zamiatć.normalnie mówię Wam diś to amm nerwy zszarpane
dziś to mi głowa pęka,niech ten dzień się już skończy
moze jak wpada w histerie odwroc sie i niech nikt z ws nie wazy sie do niej odezwac
poprostu nie zwracajcie na nia uwagi dopiero jak sie uspokoi
moja mama miala fajny sposob z moja siostra wymyslila ze jak siostra jest niegrzeczna to siadala i mowila do samej siebie nie do niej, mowila "gdzie moja marcelinka, przyszło nico i ja zabrało" i na poczatku siostra sie smiala ale jak juz dluzej tak mama zawodzila i marcela widziala ze nie zwraca na nia uwagi wtedy jej przechodzilo i nawet przychodzila i przepraszala
ja jak czarek mi takie sceny odwala to sie odwracam i czekam az sie uspokoi
i ani slowem sie nie odzywam, ani slowem
tylko moj m ma z tym problem
i zawsze mi mowi ze on dziecka nie bedzie ignorowal
to dobrze ze on z nim nie zostaje bo by czarek calkiem rozbestwiony chodzil
zdrówkahej mamuski!!!
witam sie i ja w ten niedzielny wieczór.dzieciaki spia wiec ja mam czas na bb.;-) niedziela minela nam zle.....pogoda beznadziejna,padalo,grzmialo i zimno bylo wiec musielismy w domu siedziec.dzieciaki marudy i jeszcze alan teraz na wieczor mi zagoraczkował 38,2 kreski,:-(nie wiem czy jakies chorubsko sie kluje czy na zęby goraczkuje(nie kaszle i katarku tez nie ma)oby już jutro bylo wszystko ok.
dowikla-tak kochana wysłałas m zdiecie tego wozka.
agnes-oliwka na prawde daje wam nie zle popalic.
życze wam dużo cierpliwosci.
ja myslalam zeby moich maluchow poprostu zabrac gdzies do zooa własnie juz niedługo dzień dziecka ,macie pomysły jakies na prezenty??????
taka wycieczka na caly dzien
a czarek zwierzatka bardzo lubi wiec by byl zadowolony podejrzewam ze wiktor tez
ale nie bedzie chyba naszych chlopow wiec nici z tego bo z m chcialam jechac
mnie tez zawsze na sile karmili bo ja to niejadek bylam strasznyteż tak robie. Mnie gobnili po pokoju z łyżką , siedziałam godzinami nad miską, i tak więcej nie zjadłam, bo pamiętam do dzis jak mi jedzenie w ustach rozło. Nie umarłam zgłodu, wyglądałam całkiem zdrowo, i głodna nie chodziłam. W koncu uratował mnie sąsiad, taki duuuuuużo starszy kolega. Jeść chciałam tylko od niego, ale tylko z wielkiej do niego sympatii, więc przychodził mnie karmić, a jak już miałąm dość, nawet po kilku łżkach, to sam zjadał, hehe. Wilk syty( mama) i owca cała( ja). Dlatego nigdy nie denerwuje sie jak mała nie jje nie wmuszam. Zje jak bedzie głodna, ale bedzie trezba poczekac do nastepnego posiłku. I nawet herbatnika czy biszkopta nie dostanie.
i pamietam mame jak mi wciskala i jak mi roslo w gardle
ale chamWitam kochane po weekendowo w deszczowy poranek wcale nie wiosenny.....
Ja weekend miałam mega pracowity oj mega mega ale przeżyłam na koniec wczoraj pożarłam się mega z jednym z kierowników casto :-(darł sie na mnie nie wiem o co to taki cholernie wyniosły typ .....ja do niego grZecznie on do mnie z mordą wnerwił mnie na maxa tym bardziej że nie miał racji..ide z tym dziś do dyrektora naczelnego niec go ustawi nie wiem da mu naganę mam to w nosie nie zostawię tak tego w jednej chwili poczułam się jak nic nie warty śmieć:--( a ludzie patrzyli na to :----( a szkoda słów zryczałam sie wczoraj jak głupia i w efekcie wstałam z bólem głowy i zapuchniętymi oczami :----(
Natalineczka gratki za wychowaniemężusie oby tak dalej a na pytanie czy dałybyśmy 12 tys za poród moja odpowiedź NIE bo nie mam takich pieniędzy a nawet gdtbym miała to bym nie dałą bo niby dlaczego???????
kuzwa tylko mu nakopac w te 4 litery
znam takich ludzi niestety ja tez kiedys mialam takiego szefa co mnie przy klientach potrafil zwyzywac a ja z placzem musialam na barze stac:-(
i nic nie ukrywalam przed klientami jak sie pytali co mi jest mowilam otwarcie ze szef mnie od ..... zwyzywał i cala nasza rozmowe z szefem im opowiadalam
a pozniej bylo ze szef to lajdak i caly personel dostawal piekne napiwki a na kartkach przy napiwkach pisalo nie dla ......
wiec jeszcze na tym korzystalismy
a ile w ten dzien napiwkow na barze zebralam
fajnie masz nawet swojego toaletowegoTeraz mam grzeczne dzieckochociaż czasami potafi też dać popalić jak każde dziecko. Zwłaszcza teraz bardzo mi pomaga, przynosi mi wszystko o co ją poproszę, zapala światło w łazience, podlewa kwiaty, układa mi poduszkę pod nogąostatnio weszła za mną do łazienki, otworzyła muszlę wzieła papier i mówi " to Ty mamusiu rób siku a ja Ci podam papier" i czeka
coś jeszcze chciałam napisać ale zgubiłam wątek
w sumie to swoja toaletowa
witam porannie i deszczowo
ja z synkiem siedzimy sobie on bawi sie pchelkami i strzela po lawie teraz z pionkow uklada komin
m w pracy, wroci o 15 obiadek mamy ze wczoraj wiec spokoj mam z gotowaniem i jak przestanie padac to wyjdziemy po m
wczoraj bylismy na dzialeczce na grilu akurat pogoda dopisala i fajnie bylo m wstapil do biedrony i nakupil miecha ze na dzis jeszcze na obiadek dla niego zostalo
pozniej przyjechalismy m wykapal mlodego i polozyl go spac
a ja sie byczylam
pozniej obejrzelismy film ciacho i pozniej jeszce inny
ide obrac jabluszko czarkowi zaraz wracam;-);-)
Natalineczka555
kocham kochać :)
Agunia ale masz pomocnice jak miło
matko ale tragdia
a z ktorych mamy wybierac?mój Boziu...
Zobaczcie, znalazłam coś takiego, dla Julki- WIELOFUNKCYJNA UKŁADANKA EDUKACYJNA ____NOWOŚĆ (1032269052) - Aukcje internetowe Allegro
A dla naszej małej coś z tego- ZWIERZAKI_elektroniczna gra edukacyjna dla malucha (1034579063) - Aukcje internetowe Allegro
ENCYKLOPEDIA SKOJARZEŃ DLA PRZEDSZKOLAKA .....HIT (1033397689) - Aukcje internetowe Allegro
no niestety nie stać mnie na obie. Która byłaby lepsza?
mi najbardziej podoba sie te pierwsze klocuszki cos takiego wlasnie chcialam dla czarka kupic
reklama
Przeczytalam to o tym zlobku i jestem w szoku
Az sie wierzyc nie chceJaka to jest tragedia dla rodzicow:-(
Z tych zabawek LUNKA jak dla mnie najlepsza jest ta pierwszaBardzo mi sie to podoba
My juz po sniadanku i teraz ide szukac Wiktorii plecaczka bo tez chce swoj sobie zalozyc
Az sie wierzyc nie chceJaka to jest tragedia dla rodzicow:-(
Z tych zabawek LUNKA jak dla mnie najlepsza jest ta pierwszaBardzo mi sie to podoba
My juz po sniadanku i teraz ide szukac Wiktorii plecaczka bo tez chce swoj sobie zalozyc
Podziel się: