reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Co za przeklęty ten poniedziałek:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
ale mi się tydzień zaczął nosz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Julka drugi antybiotyk Antek też ja też :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dalej mamy zapalenie oskrzeli z tym że ze mną najlepiej :baffled::baffled:
do tego dzwoniła Adama wychowawczyni do mnie bo Adam po pierwsze miał dziś do szkoły na 11.30 a nie na 12.35 :wściekła/y: czym wiedział tylko podobno zapaomniał:crazy: zadzwoniłam do gada że ma iść szybciej i co on sobie mysli o czy on cokolwiek zapamiętuje i że idę jutro do pani porozmawiać o jego zachowaniu a ten gad sie beszczelnie rozłączył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz niech on wróci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: z panią umówiłam się na jutro na 12.30 Pietrucha ma wziąść wolne opieke nad Antkiem bo ich chorych nie będe ciągneła a zresztą co to za rozmowa z nimi a pani mówi że chce porozmawiac bo Adam ostatnio jest nie do poznania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz my sobie z nim ostatnio nie możemy poradzić kipi agresją gupimi tekstami lekceważeniem nas i wszystkiego dookoła :wściekła/y::wściekła/y: oj się jutro nasłucham ale gada będziemy teraz temperowac bo wystarczyło mu przez 2 tyg popuścić smycz i się rozbujał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wrrrrrr jaka ja jestem zła normalnie z nerwów robi mi się ciemno przed oczami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lunka jak dla mnie zdecydowanie nr 1 :tak::tak::tak:a ja od ciebie nie mam żadnego pw :szok::szok:
Kernuś dobrze że ci się udało sprzedać ale kasa w porównaniu do ceny zakupu śmieszna :baffled: a ty nie będziesz potrzebowała laktatora????ja nigdy nie używałam :no:tzn raz jak urodziłam Julkę a ona wcześniak więc pokarmu było mało to mnie w szpitalu podłączali do takiej dojarki :-D ale w efekcie tylko mi sutki poraniło a czułam się jak krowa :crazy:
Dowikluś cybex to taki Cybex Topaz 2009 spacerówka dostawa gratis - 629.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
Beata to trzymam kciuki żeby dali na dowód a potem nam się chwal :tak::tak:
Ja moim na dzień dzieck funduje wycieczkę tzn Adam ma klasową do wolina międzyzdrojów itp za 55 zł jednodniowa +30 zł w kieszeń a Julka ma do świerkocina o tu ZOO Safari Świerkocin - Witamy w jedynym w Polsce ogrodzie zoologicznym typu safari za 65 zł też jednodniową :tak::tak:
za to moja Julka dostała taka lalkę na urodziny od chrzestnych Russell sklep internetowy powiem wam że są piękne i na ukończenie szkoły chcemy jej kuiś jakąś z tej serii bo bardzo ładnie sie nią bawi a są śliczne :tak:link i cena przykładowe tzn lalka ta sama tylko jej kosztowała ponoć 50 zł w emiku a jest identyczna :baffled:

Poczytalam ta z grubsza. MALINKA wspolczuje sytuacji z tym kierownikiem :-(.Mam nadzieje ze jakos sie to rozwinie ok :-).Zdrowka dla was kochana. MH dobrze ze Helenka poszla dzis do przedszkola. LIDKA wiesz jakbys miala takis 2 Alankow to nie wiem czy dalaby rade :-). BEATKO to trzymam kciuki aby na dowod wam to dali :-) KERNA fajny spacerek i M sie spisal :-) PATRYSIA zdrowka dla Sewka. LUNKA super ze taki fajny weekend mialas :-) Oliwka spi od kilku minut.Ja zaraz nalesniki z czekoladka bede jadla.Kolezanka zrobila :-).

Malinka co do laktatora to mam drugi;-) Wtedy kupiłam ręczny aventu ale nie potrafiłam nim ściagać i potem zakupiłam medele elektryczną:tak:
Cena tragiczna..no ale jak koleś wystawił na allegro nowiusi za 90zł:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: kosmos..no ale zawsze to grosz.
Malinka wiesz co no ten Twój synuś to niezłe ziółko:dry::dry::dry:
Zdrowiejcie!!! Ale sięwychorujecie!! Na następne kilka lat;-)Jak Twoja okostna???

A wiecie co?? Mój ojciec teraz nieźle mnie załatwił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przyszedł do domu, przez okno coś tama gada do mnie i widzę, że coś niesie prostokątnego. Pytam co masz?? On na to, że cegłe kupiłem.....MASZ!!!!!! I rzucił we mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja się wzdrygłam, wystraszyłam sie cholernie, bo Michał był obok, fala gorąca....a to okazała sie tylko gąbka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale żart...brzuch mi się napiął i teraz bede sie martwić czy z małą wsio ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Malinka widzę że rozłożyło was na dobre, dużo zdrówka życzę :tak::tak::tak:
Kerna ojca głupie żarty się trzymają a ty go porządnie opieprz, chyba zdaje sobie sprawę ze ty w zagrożonej ciąży jesteś :crazy::crazy:

ja normalnie wymiekam ostatnio- net mi chodzi jak nie wiem:eek:
ja jakos bez ochoty na cokolwiek.... dzisiaj dopiero sie zmusilam zeby podogi umyc i gruntownie wysprzatac w mieszkaniu - bo od tygodnia nie sprzatalam, tylko tak pobieznie...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jeszcze musze za prasowanie sie wziac, lodówke wyszorowac i suszarke do naczyn tez bo juz zaczyna sie kleic od tłuszczu:dry: ale jakos mi sie juz nie chce... moze jak M wróci...
teraz jak Maks śpi to sobie troche odpocznę;-)

wspolczuje dziewczyny przejsc z dzieciakami- a Tobie Agnes szczególnie....
Lidka zdrówka chłopakom
Patrysia Sewkowi tez
anaconda biedna majcia:-(
Malinkaco za gnój...:angry:
a z tym złobkiem :szok:
ładny nowy avatarek:-)
zdrówka życzę w koncu
aaa co do wózka to kolezanka z pazdziernika kupiła i średnio zadowolona jest- a kupila go tylko na zakupy do Centrum Handlowego

As zdrówka

Ostatnia edycja:
U nas sie troszke rozpogodzilo i w sumie bylismy na dworze prawie do 15:tak::tak::tak:Teraz mlode spia a ja musze obrac warzywka i wstawic bo siora przyjdzie mi ugotowac krupnik na jutro:tak::tak::tak:
Ogarnelam dziewczynek pokoj i troszke Dominika ale co sie nawyzywalam to moje.No moje dzieci to sa tacy syfiarze ze szok:szok::szok::szok:Non stop u nich sprzatam a tam stale burdelo i stale pelne siatki wyrzucam:szok::no::no:

MALINUS
Ale superowy ten wozek cybex:tak::tak::tak:I jaka obnizka ceny:tak::tak::tak:
No jak dla mnie to rewelka:tak::tak::tak:

A to safari tez mi sie bardzo podoba:tak::tak::tak:

KERNUS
No co za duren z twojego Ojca:szok::szok::szok:tez ma poczucie humoru-nie ma co:wściekła/y::no::no::no::no:

AS
Zdrowka Kochana:tak:I napisz po lekarzu

MALINUS
Dla dzieciaczkow tez duzo zdrowka.Co Oni tak Tobie choruja?:-(

reklama
Malina zdrówka dal was, ja tez jutro lece do przychodni, bo mi niki coś dziwnie świszczy... albo mi sie wydaje sama juz niewiem, jakies dziwne dzwieki :baffled: A wóz wypatrzyłaś niezły:tak:, a obniżka gigant :szok::tak:

As, zdrówka

Kerna, zarty nie najlepsze mają twoi domownicy :szok: A co do laktatora to ja swój avent kupiłam ponad 3 lata temu za 150 zł, a teraz jest tak zajechany, że chyba do kosza pójdzie :szok::-D

Nikusia spi :-) Helenka odpoczywa :-) A mamusia buszuje w sieci :-p

Do góry