Witam kochane po weekendowo w deszczowy poranek wcale nie wiosenny.....
Ja weekend miałam mega pracowity oj mega mega ale przeżyłam
na koniec wczoraj pożarłam się mega z jednym z kierowników casto :-(darł sie na mnie nie wiem o co to taki cholernie wyniosły typ .....ja do niego grZecznie on do mnie z mordą wnerwił mnie na maxa tym bardziej że nie miał racji..ide z tym dziś do dyrektora naczelnego niec go ustawi nie wiem da mu naganę mam to w nosie nie zostawię tak tego
w jednej chwili poczułam się jak nic nie warty śmieć:-
-( a ludzie patrzyli na to :-
-
-
-( a szkoda słów zryczałam sie wczoraj jak głupia i w efekcie wstałam z bólem głowy i zapuchniętymi oczami :-
-
-
-(
Adam tez daje popalić bije Julię wyzywa buntuje się przeciwko wszystkim i wszystkiemu :-
-
-
-(czasami mam wrażenie że ktoś mi dziecko podmienił :-
-
-(ale aplanowaliśmy na dzis z Piotrem wieczorem rozmowę i burzę mózgów musimy jakoś zaradzić......
Julka z Antkiem kaszlą nadal ja też :-(więc dzis na 13 jesteśmy umówieni do lekarza
rano musiałam dzieci zostawić na chwile same i myk do przychodni i do sklepu a że miałam w portfelu 30 zł to zakupy ...przemyślane co by starczyło na zakupy obiadowo kanapkowe bo dopiero dziś dostanę teoretycznie pensję (choć w to nie wierzę
) no i alimenty więc będzie jakas kasa bo cieńko w portfelu a tu już rchunek za wodę wisi na 126 zł ..ech życie,,,,,
Agnes ale was Oliwka ćwiczy o mamo ,,,,,trzymaj się kochana dacie radę a dzieci oj potrafią nas trenować,,,choc i tak wam powiem że wydaje mi się że wychowanie dziewczynek jest łatwiejsze..w moim mniemaniu oczywiście może to dlatego że Adam zawsze był krnąbrny??????????Dacie radę Agnes Oliwka to mądra dziewczynka wy kochający rodzice macie jeszcze poprcie bliskich szybko ją nauczycie co można a co nie
Dowikluś jak przeczytałam słowa dominika " bo cię kocham mamusiu" to normalnie oczy mi się spociły
ślicznie kochanay synus
a szczypiory jak szczypiory genialne są
a super niania to i u mnie by chyba mogła wpaść ale chyba najpierw wychować nas rodziców a potem całaą resztę
Natalineczka gratki za wychowaniemężusie oby tak dalej
a na pytanie czy dałybyśmy 12 tys za poród moja odpowiedź NIE bo nie mam takich pieniędzy
a nawet gdtbym miała to bym nie dałą bo niby dlaczego???????
As gratuluję zdania próbnej matury z tak świetnym wynikiem
a kochana znajdź chwilunie i wpadnij do nas choć napisac że żyjesz
Anabubka jak po komuni????????????????????
A kiedy Justa ma komunie i Joasia??????????????????????????????
Lidka być mamą bliźniaków to nie lada wyzwanie więc po raz kolejny chylę przed multi mamami czoła
Dorotko a czemu noc byle jaka jak nie przez Oliwkę to co się dzieje???????????? jak Oli się czuje??????????????? a co do Oliwek to coś w tym jest
bo nasza sąsiadka 3 latka Oliwka to też kawał cholery
ale taka słodzizna że nic tylko schrupać
MH jak dziewczyny????????????
o i tyle zapamiętałam
a jeszcze chciałam napisać że po weekendzie zakochałam się w 2 wózkach tzn w 2 markach maklaren i cybex
więc muszę wygrac szybko w totka bo mi dziecko dorośnie i wózka nie będzie potrzebowało