reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co to za diagnoza jak nie potwierdzają, jej żadne badania :szok:

agunia, bidula, nie zadręczaj sie, teoja rodzinka wie, że to wypadek i porostu chcą ci pomagac. Trzymaj sie. :)

reklama
Co to za diagnoza jak nie potwierdzają, jej żadne badania :szok:

agunia, bidula, nie zadręczaj sie, teoja rodzinka wie, że to wypadek i porostu chcą ci pomagac. Trzymaj sie. :)
ale ja ich nie chę tak wykorzystywać:no::no::no:bo się głupio z tym czuję

a ta diagnoza to rzeczywiscie chyba zbyt pochopnie postawiona, a lekarka widziała jak Oliwka to robi? bo z opisu matki to chyba jeszcze diagnozy sie nie stawia? moze jakieś badania by chociaż zleciła, konował a nie lekarz, nic dziwnego, ze tak łatwo sie do niej zapisać, pewnie ma mało pacjentów:crazy:

Dziewczynki a zapomniałam Wam się pochwalić jaki prezent od męza dostałam na urodziny.
Dostałam kopertę a w niej ... symboliczne kluczyki do auta :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Normalnie wczoraj w nocy mnie z nóg ścięło i oddech straciłam na kilka sekund.
Ależ się cieszę,bo teraz to auto mi się bardzo przyda.

Mam sobie wybrać model a on się postara by był mój :eek::eek::szok::szok::-D:-D:-D

czesc mamuski.:-)
witam sie w ten piekny,słoneczny dzien.dzieciaczki spia a ja z kawka na bb.dobrze ze obiad mam z wczoraj to mam luzy,i moge wiecej czasu spedzic przed kąpem.pranie juz powieszone,posprzątane i teraz czekam jak dzieciaki sie obudza to zmykamy na spacer.
noc beznadzejna(przez ta pełnie):no:nie moge spac i głupstwa mi sie snia.z moim M sie pokłuciłam,ale mam nadzieje ze nam zlosc szybko minie.:tak:(czasem mam wrażenie że mnie wogóle nie rozume).

dorota-kochana trzymam kciuki za oliwke,oby to nie była padaczka.:-(
trzymaj sie.

as-masakra co za lekarz?:wściekła/y:szok!!!!!:szok::szok::szok:

Dziewczynki a zapomniałam Wam się pochwalić jaki prezent od męza dostałam na urodziny.
Dostałam kopertę a w niej ... symboliczne kluczyki do auta :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mam sobie wybrać model a on się postara by był mój :eek::eek::szok::szok::-D:-D:-D

ale masz kochanego meża!!!!
ale komu jak komu ale tobie sie nalezy bo jestes wspaniałą kobieta.

As wow nie chce twój mąż mieć haremu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dorotko zmień lekarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nosz co za:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak i onanizuje się non stop :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystkie dzieci sie onanizują i jest to normalne ale jak można postawić diagnozę bez zbadanioa dziecka bez zrobienia badań ot poprostu diagnoza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agunia niech ci ten gipsior ściągają szybko szybko bo tu niedługo dni płodne :-D:-D:-D;-);-);-);-)a jak się czujesz jak mała?????????
a ja zbieram tyłek od prawie godziny do kuchni i zebrac nie mogę dziecko już dokazuje a mamusi się nic nie chce do tego ten katar po cholerze mi potrzebny że:eek::eek::eek::eek:
Natalineczka jeszcze ten jest super :-)
http://www.allegro.pl/item1020936486_rewelacyjny_wozek_dla_rodzenstwa_rok_po_poku.html

Ostatnia edycja:
MH dowikla malinka
wozeczki faje ale mam jeszcze czas, zreszta m musze jeszcze przekonac ;)
hej jestem .Nocka d D... . Dostalam @ i wsio mnie boli . Oliwka miala juz kilka lary te swoje napiecie ale mniej niz wczoraj. Kolo 13 jade do kolezanki i wroe kolo 19/20 :-)
wspołczuje @ :baffled::baffled::baffled:
witam :-( powiedyzcie mi czy mozna przestac kochac własne dziecko? czy włsane dziecko moze stac sie dla matki kims obcym? :szok::-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y:
dziewczyny Ci już wszystko napisały kochaniutka
wiem że jestes swietną matką a to tylko przejściowe,
pamiętam jak wy mnie pocieszalyscie jak ja z czarkiem mialam przeboje:tak::tak:
a ja mam jedno dziecko a ty 3 i sama nie wiem jak dajesz sobie radę:tak::tak::tak:

szkoda Wam glowe zawracac bo kazda ma jekies problemy dzwonilam do meza zeby pogadał spokojnie z Wojtkiem wieczorem :crazy: idę cos grzebnąc no i jakis obiad wymyslic i musze zadzwonic do mamy bo nie wiem czy wie ze ma przyjsc bo ja dzis do pracy na 16.30 do 22 .30 a mąz do 19 w pracy dobrze ze moge sie pozalic choc troche bylam w poniedzialek u swojego lekarza i zauwazyla ze znowu mam zmainy w zachowniu no i lęki i agresja wrócila zmienila mi leki zobaczymy jak zadziałaja
kochaniutka &&&&&&&&
mam nadzieje ze sobie poradzisz
a do nas zgladaj jak najczesciej:tak::tak::tak::tak:

mam oparcie i w męzu i w przyjaciólce i bardzo sie ciesze ze mam prce bo juz by mnie zmknęli u czubków w pracy jestem zupełnie inna żartuję wygłpiamy sie przed pójsciem na kase i mowia na mnie wieczna optymiska :szok: gdyby wiedzili o mnie wszystko dobrze ze nie wiedze wychodze zdomu wkurzona zazwyczaj a im blizej pracy to usmiech mi sie pojawia w pracy spokójna a wychodze z pracy im blizej domu tym bardziej narasta niechęc i przymus :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(
ja tez tak mialam jak pracowalam:tak::tak::tak:
zwlaszcza jak m byl w domu:-:)-(
Witam kochane czwartkowo.
Dziś znów urwanie głowy,ale to już norma.:-D:-D:-D
Rano na 8 z małym do szkoły,po drodze do domu zakupy.
Byłam już w Wołominie i odebrałam małego legitymację dziecka niepełnosprawnego.
(Od dziś jeździmy autobusami za free a to ponad 120 zł w kieszeni miesięcznie :-D:-D)
Wstawiłam rosołek,puściłam pranie,zaraz biorę się podłogi.
O 11.30 odbieram młodego ze szkoły.
dziś przychodzi z Jędzrzejem ,bo Jędrek ma dogo.
Na godz.15 jedziemy na biofeedbeck ,na 17 muszę isć na zebranie z psychologiem.
Na 18 mam fundację i zajęcia trenerskie .Tuż po 19 przyjeźdża Kubusia asystentka ze swoimi dziećmi,aby pierwsze lody w kontaktach przełamać :-D:-D:-D
O której pojadą to jeszcze nie wiem,ale znając mnie ,to pewnie nie wcześniej niż po 2 godzinach.
Tyle na dzień mi się zapowiada.:-D:-D:-D:-D

Rozmawiałam z Dorotką,bo do mnie dzwoniła.
Dorota po przedstawieniu objawów przez tel dla recepcjonistki w poradni wczesnej interwencji została do neurologa umówiona już dziś :tak::eek::eek: na godz.10.
Po wyjsciu ma mi eska napisać ,co neurolog powiedział.:tak:;-):-):-)
a kiedy u ciebie nie bylo urwania glowy:tak::-D

Dzwoniłam do Dorotki.
Ta lekarka to porażka totalna.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet Oliwki nie zbadała.:szok::szok::eek::eek::eek:
Były w gabinecie może 5 minut:szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:
Jej diagnoza :
Najprawdopodobniej się onanizuje i jest tak dobrze,że tak właśnie robi.:szok::szok::eek::eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jakiś psychol a nie lekarz.
Diagnoza z kosmosu .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dorotka potem napisze pewnie więcej.
o matko co za lekarz:szok::szok::szok::szok::szok:
masakra:szok::szok::szok::szok:
a cytatów jak nie było taknie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:już mnie to drażni, zresztą jak wszystko od niedzieli, robię się zrzędliwa i zgnusniała, wczoraj zapytałam sie m czy mnie jezcze kocha bo ja tylko siedzę i wydaję polecenia:-:)-:)-:)-(

w środę idę do ortopedy na kontrolę, teściowa sie zaofiarowała, ze pojedzie mnie zapisać bo są straszne kolejki i trzeba stać od 4 rano:szok::szok::szok::szok:
ja ostatni tez sie m pytalam:tak::tak::tak:

witam sie rano
juz przebrnelam, alecie nakrobaly mlody dal mi dzis pospac wstalam o 10 a wy tu tyle postow, juz dawno tle nie nadrabialam:no:
ale musze sie wprawiac bo dzis m przyjezdza i bedzie mie troche mniej tym bardziej ze dlugi weekend sie szykuje wiec pewnie na dzialce wyladujemy na jakims gilowaniu;-);-);-)
u nas sloneczko i wiatr,

Ostatnia edycja:
Wreszcie doczytałam i mogę popisać :-):-)
Najpierw witam drogie mamuśki :-):-):-)
U nas pogoda śliczna tylko że bez słonka :crazy::crazy:
Dzisiaj rano wstałam i jakaś drętwa chodzę i nie wiem czy nie zasnę koło południa chociaż na godzinkę :tak::tak::tak:
Anka super ze u Lali był to tylko fałszywy alarm i już mała wyzdrowiała :tak::tak:

Moje dziecko po przedszkolu bardzo otworzyło się do dzieci :tak: Dzisiaj sama zaproponowała żeby do parku pójść :tak: a ostatnio miałam problem, żeby ją z domu wyciągnąć :sorry: Jestem mega zadowolona :tak: A przedszkolna wałówka wystarcza na podwieczorek dla moich obydwu dziewczyn :-D:rofl2:

A nie mówiłam :tak::tak::tak: Przedszkole to same plusy dla dziecka :tak::tak::tak:

no i ja jeszcze dzisiaj dotarłam byłam w tych moich truskawkach no i wkoncu skonczylam

To dobrze że masz już te truskawki z głowy - na jakiś czas :-p:-p:-p

ja jestem nie do życia:no::no::no: jakies chorubsko mnie bierze,nie wiadomo ską gardło mnie okropnie boli,cos mnie łamie,szprycuje sie tabletkami ,mam nadzieję ze szybko pzrejdzie bo łykac nie mogę,mówić też tak mnie boli

Zdrówka dużo życzę :tak::tak:

Witam wieczornie.Na szkole bylam,bylo super.Oliwka sie tez super wybawila :-). Wyjazd do Czestochowy przelozony na piatek ale jutro jade na pol dnia do kolezanki :-) Mam POBLEM Z OLIWKA .Sama nie wiem jak to ujac ale od zawsze niunia mial takie jakby Tiki .Wyglada to tak ze ona sie cala napina.RAZ bardziej a raz mniej ,rozszerze lapki ,buzie szeroko otwiera i czasem az sie sie glowka trzesie i wydaje przy tym krotki dzwiek .Wyglada to tak jakby sie napinala.Robila tak od zawsze ale od czasu do czasu a ostatnio robi tak non stop.Dziwnie to wyglada ,tak jakby byla nienormalna.Robi tak juz w kazdej pozycji i non stop.Zaczyna mnie to martwic.Sama nie wiem co o tym myslec??????/

Miałam pisać żebyś do lekarza z tym poszła ale już wyczytałam że byłaś no i diagnoza lekarza po prostu śmieszna, idź do innego bo to dziwne wg mnie

latwo mowic...jesli chodzi o jezyk dla mnie to nie problem a tutaj jak chcesz pracowac to nawet bez jezyka ...
pracowalam juz za granica ..we wloszech..i tez jak przyjechalam to nic nie gadalam ale pracujac to lepiej sie nauczysz niz na kursach...
po drugie....mala bardzo lubi z dziecmi byc
po trzecie ...chcialabym zobaczyc was w mojej sytuacji...od kiedy sie urodzila moja corka ja z domu bez wozka nie wyszlam ..nawet jej ojciec mi nie pomaga...zadna babcia czy ciocia wiec jak mam ja oddac na kilka godzin do zlobka to nawet tylko po to zeby oddech zlapac!

Wiesz chyba każda z nas tak miała ze siedziała non stop z dzieckiem i to normalne że masz tego dość a męża angażuj w wychowanie dziecka, niech z nim zostanie a ty wyjdź chociaż na spacer sama, to przegoni zmęczenie siedzeniem w domu :tak::tak::tak:

witam :-( powiedyzcie mi czy mozna przestac kochac własne dziecko? czy włsane dziecko moze stac sie dla matki kims obcym? :szok::-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y:

Asiu głowa do góry, jak dziewczyny już pisały chyba każda z nas ma czasem dość własnych dzieci i to nie jest nic nienormalnego a u ciebie dochodzi jeszcze stres przed komunią zapewne, tulam mocno i mam nadzieje że nowe leki dadzą troje spokoju i ukojenia :tak::tak::tak:

Dzwoniłam do Dorotki.
Ta lekarka to porażka totalna.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet Oliwki nie zbadała.:szok::szok::eek::eek::eek:
Były w gabinecie może 5 minut:szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:
Jej diagnoza :
Najprawdopodobniej się onanizuje i jest tak dobrze,że tak właśnie robi.:szok::szok::eek::eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jakiś psychol a nie lekarz.
Diagnoza z kosmosu .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dorotka potem napisze pewnie więcej.

Faktycznie konował :angry::angry::angry::angry:

As ależ Ty masz wypełniony kalendarz:szok::szok::szok:szpilki nie wciśniesz, Ty jesteś chyba z kosmosu bo na ziemi nie ma takich ludzi:-p:-p:-p

To ja mieszkam w tym bloku :tak::tak::tak::tak:

No piękny prezent ci mąż sprawił :tak::tak::tak::tak:

Przeczytałam o tej neurolog i... :szok::szok::szok: Jestem w szoku :szok: A co ona wróżka, że diagnozę bez badania potrafi postawić? :wściekła/y: Dorotka będzie musiała Oliwkę chyba do kogoś kompetentnego zapisać. :zawstydzona/y: No cóż, kolejny raz powiem, że nasza służba zdrowia pozostawia wieeeeele do życzenia. Jak nie zapłacisz to umieraj, a oni i tak będą to mieli głęboko w... nosie :baffled:

Agunia, a co z twoją nogą? Bo przegapiłam! Życzę szybkiego powrotu do formy. A co do mojego męża - nawet sobie nie wyobrażasz jaki jest z siebie dumny, że tak dobrze sobie radzi - puszy się jak paw :-D:-D:-D:-D

Lidka - to nie wrażenie - faceci naprawdę nie potrafią tak do końca kobiet zrozumieć :-D:-D:-D

Asia, trzymaj się! Dobrze, że masz tą pracę - to chociaż trochę odskoczni :tak:

Zuza poszła spać, Piotruś marudzi, a ja mam dziś mega lenia. Nawet na spacer nie chce mi się iść. No ale może się zmuszę jak Zuzka wstanie. :sorry:

reklama

kochana super prezencik:tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
tobie sie należał jak nikomu innemu:tak::tak::tak::tak:

alez mi pachnie wczoraj z dzialeczki wzielam sobie kilka zonkilkow i traz mi slicznie pachniutkaja:tak::tak::tak:

Do góry