reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
jsorbek ona sie nie przyznaje do tego, ale ci co to czytają dochodzą do tych wniosków, bo widać , ze na zdjęciach są różne dzieci. Poza tym ona pisze takie bzdury o tym jak rodziła itd.... Ona jest psychiczna, a zobacz sobie po lewej stronie tego bloga są blogi juz skasowane, czyli osób które przywłaszczały sobie czyjeś dzieci jako swoje (dokąłdnie zdjecia), ale to wszytsko zrobiły Polki , więc jak dla mnie babyboom jest doskonałym zródłem fotek dzieciaków dla takiego oszołoma.
MaMalgosia
ale co chcesz zablokować ? Ten wątek? Będą się zgłaszały mamy chcące w nim uczestniczyć i co wtedy ? Nie bedą wpuszczane? Wg mnie lepiej utworzyć nowy, zabezbieczony wątek tylko dla fotek i osobistych informacji o nas ...
MaMalgosia
jd\sorbek to najlepsze wyjście.
jak dla mnie to jedna droga , to co pisza tyczy sie tych dzieci. Dla mnie tak samo boli ujrzenei własnego dziecka n atakiej stronie jak i cała historia wyssana z palca podpieta pod moje dziecko.....
jsorbek pisze:A too czym pisze swoja drogą
jak dla mnie to jedna droga , to co pisza tyczy sie tych dzieci. Dla mnie tak samo boli ujrzenei własnego dziecka n atakiej stronie jak i cała historia wyssana z palca podpieta pod moje dziecko.....
shady
Fanka BB :)
ah dajcie spokoj....takie debilki powinno sie eliminowac niestety.....cholera jasna zeby czlowiek nie mogl dziecka pokazac wrrrr.... ale co jak co za blogami to ja nie jestem......bo to nie dziecko podjelo decyzje o takim a nie innym opisywaniu dzicka......to samo sie tyczy przekluwania uszu....dopoki dziecko same nie zechce matki nie powinny tego robic....takie moje skromne zdanie...
no witam was widze ze dyskusja idzie goraca ja tez uwazam za jakies diablisko taka osobe ktora podszywa sie pod kogos
zakupki zrobione wiec teraz tylko obiadek cos tam w domku poupszatac a potem znow na spacerek : no chyba ze lunie oby nie
Mija no moj maz sie tez dzis wybiera na popijawe i nawet "musi "zalatwic se kierowce bo sie musi dostac na ta impreske z kumplem a kiedy wruci ????? moze rano no zobaczymy i w jakim stanie o zgrozo az myslec mi sie niechce : ;D
zakupki zrobione wiec teraz tylko obiadek cos tam w domku poupszatac a potem znow na spacerek : no chyba ze lunie oby nie
Mija no moj maz sie tez dzis wybiera na popijawe i nawet "musi "zalatwic se kierowce bo sie musi dostac na ta impreske z kumplem a kiedy wruci ????? moze rano no zobaczymy i w jakim stanie o zgrozo az myslec mi sie niechce : ;D
reklama
Podziel się: