reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My dzisiaj bylismy na bardzo długim spacerku bo pogoda naprawde wiosenna :D A teraz mój wybył bo sie umuwił na piwko ciekawe kiedy wróci?

Czesc dziewczyny wieczorową pora :p

Jak mineła sobota?

U nas goraco :) i spacerowo :)
Jasio juz spi wykompany i najedzony , a my z mezem zaprosilismy naszego dobrego kumpla na domowe pivkowanie i wcinanie pizzy :p :p :p :p ::) i ogladanie Epoki Lodowcowej 2 8)

Sorbus ciesze sie że fotelik sie podoba :) Mowiłam ci że to dobry wybór :) mozemy juz załozyc kółko takich samych fotelików :p MamaMałgosia , Ty , Ja ::)
wklejałas fotki Majutka mojego ;) w foteliku a ja niezlookałam ich bo szybko wykasowałaś :( jak masz chwilke to wyslij na priva ...prosze ;D

a wogole wiecie co .....moj małżonek zalogował sie na babyboom i klika w dzaiale tatusiów ::) ....odgapiacz jeden >:D

aaaa przypomniałam sobie
...Mateusz dziisja kupiła w kiosku fajna gazetka o wszytkim dla dzieci czyli : co kupowac zeby sie nieoszukac , co najlepciejsze , adresy , linki , ceny , porównania .Dla maluchów od 0 - 6 lat :) Fajna gazeta i az 224 strony za 3,90 !!! gazetka nazywa sie : Dziecko zakupy i my < przeglad artykułów dla dzieci . Polecam bo fajan sprawa :)

hej, my dzis jak wyszlismy o 11, to wróciliśmy po 17, w tym tylko króciutka wizyta na jedzonko u moich rodziców

super pogoda, ja padam z nóg, ale to dobrze, bo może dzięki takim spacerkom zgubię troszke kg

a teraz zmykam, życze dobrej nocki pa pa

MaMalgosia pisze:
jd\sorbek to najlepsze wyjście.

jsorbek pisze:
A too czym pisze swoja drogą

jak dla mnie to jedna droga , to co pisza tyczy sie tych dzieci. Dla mnie tak samo boli ujrzenei własnego dziecka n atakiej stronie jak i cała historia wyssana z palca podpieta pod moje dziecko.....

Mamalgosia chodziło mi że to co ty piszesz swoja drogą tzn zamkniety osobny watek, alęś my sie dogadały jhak ślepy z głuchym zreszta bo ja tak napisałam pozjadałam literki

dziewczyny Aletka może przeniesc więc co podać jej link?

Lady jak przeniesiemy to wkleje spowrotem

:)wieczor dobry wkoncu cisza bo mały zasnał i mozna w spokoju posiedziec bo w dzien dał popalic bo ida mu zabki,i na spacerek wyjsc nawet nie mozna bo padał deszcz :(

UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!

POPROSIłAM ALETKę O PRZENIESIENIE NASZEGO WąTKU ZROBI TO NAJPóźNIEJ W PONIEDZIAłEK PODAłAM NICKI JAK O KIMś ZAPOMNIAłAM TO PISZCIE TZN JAK SIę ZORIENTUJECIE żE NIE MACIE DOSTEPU ALE CHYBA NIE ZAPOMNIAłAM O NIKIM NARAZIE ;) :laugh: :laugh: :laugh:

a TU UTWORZYMY JESZCZE RAZ MAMAY SIEDZACE DLA KOGOś KTO BEDZE CHCIAłA JAK PISAłA mAMALGOSIA A MY TAM ZMIATAMY ;) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
o dziewczyny juz spia no wcale sie nie dziwie zmeczone ja tez sie zaraz ide myc i sie klade bo o 6.00 pobudka na mleczko bedzie

Do góry