reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam jeszcze JOY do przeczytania ;) chwila dla siebie więc trzeba kozystać.

Kunda chciałabym wtulić sie w jakieś ramiona a tu facet na meczu więc buuuuu :mad:

reklama
Oj dziewczynki ...a u mnie tak się pochrzaniło......dziś sama spędziłam dzionek.... i chyba dużo następnych też
Znikam na razie na kilka dni...
Jutro mam prace mam nadzieje że wypali..przyda się teraz.
Mam nadzieje żę nie zapomniałaś o mnie jsorbek i mam dostęp do zamkniętego ;)
Buziaki

Mija nie zapomniałam tylko ten zamkniety bedzie w innym miejscu tam gdzie związki rodzinne - album rodzinny

Mam nadzieję że ci sie ułoży wszystko Mija :)

UFFFF JUZ PO CHRZCINACH!!!
SKONCZYLA SIE WCZYSTKO O 21- TZN O TEJ JUZ BYLAM W DOMU!!!

Nie mam sily pisac a jutro znowu wychodne- imieniny tescia, wiec pewnie mnie nie bedzie.

No i w najblizszym czasie zdjecie powklejam!!

oki to poczekam do zamkiecie!!
ale fajne prezenciki dostal!!!
SUPER ROWEREK OD CIOCI MORDZIULKI
KRZESELKO OD DZIADKOW
I LANCUSZEK OD PRABABCI
NO I .......KILKA GROSZY!

oo witam prawie noca ale widze ze chyba juz wszystkie poszlyscie lulu a ja dopiero moglam usiasc bo mezus mial wychodne i musialam pomyc dziecko bo drugie poszlo do babci spac potem podszykowac obiadek na jutro zeby muc szybciej jutro wyjsc na spacerek
ale chyba se nie popisze to jak ktos jest to niech sie odezwie bo bym sie troche dowiedziala wiecej co do tego zamknietego watku czy wszystkie odrazu bedziemy mialy dostep czy trza poczekac ???
a narazie dobrej nocki

reklama
Malutka teraz to ma Jasio mebelkow , chyba bedziesz musiala powiekszyc metrasz zeby jasio mial gdzie brykac na rowerku???
fajowe prezeciki ja mam to krzeselko i jestem zadowolona i moja toska tez tylko ona juz potrafi z niego wyjsc???
fajowo ze impreska udana

Do góry