reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam w sloneczny poranek
babeczki chlopy juz tak maja, jak dzieciaki musza sie wyszalec................moj jest juz na etapie siedzenia w domu, woli posiedziec z Nami niz wloczyc sie po knajpach, chociaz na czasow "przedkubusiowych" lazilismy razem..............teraz to mnie bardziej ciagnie do wyjsc niz jego
babeczki chlopy juz tak maja, jak dzieciaki musza sie wyszalec................moj jest juz na etapie siedzenia w domu, woli posiedziec z Nami niz wloczyc sie po knajpach, chociaz na czasow "przedkubusiowych" lazilismy razem..............teraz to mnie bardziej ciagnie do wyjsc niz jego
Miałam nadzieje że jak Noe się pojawi to ten głupek dorośnie...ale cóż ..nadzieja........................
Ja też mam ogromną ochote na nocne wyjscie ale jeszcze troszke
Kurcze to kasowanie zdjęc to jakaś masakra już nie mam siły..chyba sobie daruje..nie mam dziś cierpliwości
Ja też mam ogromną ochote na nocne wyjscie ale jeszcze troszke
Kurcze to kasowanie zdjęc to jakaś masakra już nie mam siły..chyba sobie daruje..nie mam dziś cierpliwości
Joaska
Lipcowe mamy '05
baby nie szalejmy z tymi fotkami, jak ktos mial je skopiowac to i tak to zrobil................nie wklejajmy juz wiecej zdjec i czekajmy na oddzielny watek......
shady
Fanka BB :)
Izabelka Ty sie ciesz ze tak ladnie spi....nic mu nie bedzie.....moj wczoraj zjadl o 20.30 i spal do 8.30 bez jedzenia w trakcie.....jedynie Twoje piersi moga peknac...wydoj sie ladnie w nocy, odstaw mleczko do lodowki i juz
Izabelka pisze:Dzień dobry!
My na nogach od 5 w sumie na moje życzenie,bo mały spał od 20 i moje piersi niezwyczajne tego pękały prawie : i jak się wiercił 5to go wzięłam, a pewnie by pospał do 6. Myślicie że może już mu tak zostanie,że tak długo śpi? Może tak koło 1 ściągać pokarm?
Jsorbek śliczne dzieciątko
A u nas pada plan dzisiaj taki : do poludnia sprzątanie-nazbierało się ;D a po obiedzie do znajomych
Widziałyście "Madagaskar" ? Pękaliśmy ze śmiechu - polecam dla Was i i dzieci
cieplutkie pozdrowionka
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
no tak, ale nie znaczy to, ze już nikt inny tego zrobić nie może. Dziewczyny pomyślcie jakie to może mieć póżniej skutki. To co wczoraj zobaczylam, przeczytałam otworzyło mi oczy, bo niby niewinne zdjęcia ubranych nawet dzieci sie wstawia , ale niedarowałabym sobie tego gdybym kiedyś przypadkowo natrafiła na jakąś zboczoną stronę , albo stronę jakiegos wariata , a na niej mój syn!!! Załamała bym się na całego. Wg mnie warto sie pomęczyć, pousuwać i spać spokojnie.
Nie dostałam świra na tym punkcie, poprostu przeczytałam to co znajduje sie na tym blogu wzdłuż i wszerz i to jest straszne. CZasami człowiek nie zdaje sobie nawet sprawy co może się stać.
Powstanie nowy, bezpieczny watek i tam lepiej chwalić sie pociechami
Życzę wam miłego dnia :*
Nie dostałam świra na tym punkcie, poprostu przeczytałam to co znajduje sie na tym blogu wzdłuż i wszerz i to jest straszne. CZasami człowiek nie zdaje sobie nawet sprawy co może się stać.
Powstanie nowy, bezpieczny watek i tam lepiej chwalić sie pociechami
Życzę wam miłego dnia :*
reklama
Podziel się: