reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam się porannie. Pogoda nieciekawa:baffled::baffled: kurcze szkoda no. Tak sobie myślę, że to pewnie czas na zmianę obuwia małego. A ja nie mam pojęcia jakie te buty mu kupić. Czy bardziej cos w stylu adidasków czy trampek czy jeszcze takie wyższe pólbuty. Bo nie mam kasy, na tyle par butów. Nie zmarznie w adidaskach?????:confused::confused: Albo w takich półbutach ale nad kostkę nie bedzie za ciepło? Nie mogę znaleźć zwykłych półbutów jeszcze:baffled:

reklama
KERNUS
Moje juz od jakiegos czasu chodza w takich zwyklych polbutach bartka:tak::tak::tak:
Ale jeszcze troszke i zaczne zakaldac Im adidaski:tak::tak:Ogolnie to jzu jest cieplo ale od ziemi moze Im ciagnac po nozkach:baffled:
Wogole to ja ubieram Je chyba cieniutko bo body,bluzeczka i taka cieniutka jednowarstwowa kurteczka i przewaznie gole glowy lub takie dzianinkowe czapeczki:tak:
A jak przedwczoraj tak ladnie swiecilo slonce to Klaudia miala zalozona bluze na bluzeczke z krotkim rekawkiem i nie chciala na to zalozyc kutki

Witam

Anabuba, prosze mnie tu za słówka nie łapać :dry::-D Miały być okna :-p Ale ich nie ruszyłam :baffled:

A moja Helenkę znowu coś dopadało ma 38,5 :wściekła/y:
oj zdrówka dla bidulki:tak::tak::tak:
KERNUS
Moje juz od jakiegos czasu chodza w takich zwyklych polbutach bartka:tak::tak::tak:
Ale jeszcze troszke i zaczne zakaldac Im adidaski:tak::tak:Ogolnie to jzu jest cieplo ale od ziemi moze Im ciagnac po nozkach:baffled:
Wogole to ja ubieram Je chyba cieniutko bo body,bluzeczka i taka cieniutka jednowarstwowa kurteczka i przewaznie gole glowy lub takie dzianinkowe czapeczki:tak:
A jak przedwczoraj tak ladnie swiecilo slonce to Klaudia miala zalozona bluze na bluzeczke z krotkim rekawkiem i nie chciala na to zalozyc kutki
ja czarka jeszcze cieniutko nie ubieram bo u nas zimniej zawsze, i wiatr wieje, zimowych ciuchow tez nie pochowalam bo cholera t wie co u nas sie wymodzi;-);-);-)

witam porannie m ma dzis o 2 wyjezdzac,za oknem szaro buro i pnuro, ale +11 jest:tak::tak::tak::tak:
no i wiaterek wieje:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ale mlodego na balkon i tak puszcze;-);-);-);-)

Witam i ja w niedziele o poranku
Laura dzis wstalka o 8:20 szok
A to dlatego ze nie zaciagnelam do konca rolet i bylo jasno w pokoju.Lali wcina sniadanko a moj dojezdza do klienta.Dzis z rana musial wyjechac pod Berlin.Dojedzie na obiadek bo dzwonilam i mial jeszcze 28km do celu.
Anabuba testu na razie nie robie bo nie ma co panikowac.Ostatnio nerwowa chodzilam to moze przez to mi sie spoznia a jak nie to znam dokladna date :D
Dowikla jak @ przyjdzie to bedzie a jak nie to tez dobrze :))) Moja tez pomyka w bucikach z Bartka i kurtki nie chce zakladac.Czapki to poszly na boczek :))
Kerna mysle ze w Adidaskach nie bedzie za zimno, w razie czego mozesz zalozyc ciepla frotowa skarpetke.

witam :-) niedlugo jade do pracy :tak: ale za to jutro wolne i we wtorek :tak:mam tylko zebranie o 13 i prawdopodobnie chca nie przeniesc na "butik" czyli papierosy gazety i lotto nie bardzo mi sie to usmiecha :baffled::baffled: na kasie to tylko trzeba sie pilnowac zeby manka nie bylo a tam to sa 3 kasy z 3 treba sie roliczac i bywa tak ze na jednej kasie pracuje dwie osoby i jest wieksza odpowiedzialnosc :szok: no zobaczymy Milej niedzieli spadam sie ubarac bo byla sąsiadka a ja w pizamie :-D:-D:-D

witam wszystkie mamy, jestem tutaj nowa , więc się przywitam, odnośnie siedzenia w domu, to ja już 2, 5 roku siedzę w domu i opiekuje się córcią i to mój mąż mnie wygania już , do pracy bo mówi że dziczeje w domu i do ludzi muszę wyjść, tylko realia są takie że we wrocławiu miejsca w żłobkach nie ma, a na prywatny nas nie stać, a babci niestety żadnej nie mamy, a mąż pomaga tyle ile może czasami nawet po pracy on uszykuje obiad, bo ja mam gorszy dzień i nic mi się nie chce, szczególnie zimą kiedy na spacery prawie wcale się nie wychodziło bo mała przeziębiona, miejmy nadzieje że już wiosna zawitała na dobre, ale dzieci szybko rosną i zaraz pewnie każda z nas wróci do jakieś pracy

Witam i ja wniedziele

Wstałam i ugotowalam rosołek teraz wszyscy wcinaja a ja na BB :-):-):-)

a ja zastanawiam w co sie ubrac bo mamy jechac o 13 na urodzinki a ja nie mam w co sie ubrać:no::no::no:

Witam nowa mamusie:-):-):-)

Siostra czyżby malinka ci wywróżyła syna :-D:-D:-Dbedziemy jescze miec dzieci z tego samego roku:-D:-D:-D

Siostra tylko bez szyderki prosze ja mam miec dwie corki bo ciuszkow na syna nie mam :))
Anka witam na foru :) Mnie maz do pracy nie chce puscic wiec ja to z tych co uwiezione:) ale corka od sierpnia idzie do przedszkola wioec bede miala wiecej czasu dfla siebie :)
Joasia fakt odpowiedzialnosc wieksza i ta wizja manka mnie odrzuca :/

Obiad w piekarniku
Laura kolorowala, bawila sie w pokoiku a ja ogarnelam co sie dalo :))

witam wszystkie mamy, jestem tutaj nowa , więc się przywitam, odnośnie siedzenia w domu, to ja już 2, 5 roku siedzę w domu i opiekuje się córcią i to mój mąż mnie wygania już , do pracy bo mówi że dziczeje w domu i do ludzi muszę wyjść, tylko realia są takie że we wrocławiu miejsca w żłobkach nie ma, a na prywatny nas nie stać, a babci niestety żadnej nie mamy, a mąż pomaga tyle ile może czasami nawet po pracy on uszykuje obiad, bo ja mam gorszy dzień i nic mi się nie chce, szczególnie zimą kiedy na spacery prawie wcale się nie wychodziło bo mała przeziębiona, miejmy nadzieje że już wiosna zawitała na dobre, ale dzieci szybko rosną i zaraz pewnie każda z nas wróci do jakieś pracy

witam nową mamę.a skad dokładnie jesteś?bo ja tez z wrocławia????:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam sie dopiero teraz bo wczesniej nie było czasu.

Oliwka zrobiła nam dziś pobudkę o 5.00 masakra :tak::tak::tak::tak: ale udało jej sie usnąć ok 6.00 i spała do 8.00.więc jako tako.

troche poleżeliśmy w łozku,powariowaliśmy,potem śniadanko.ja umyłam głowę,ułożyłam włoski i poszłysmy do domu kultury na przedstawienie.

Oliwka była zachwycona :tak::tak::tak::tak:o kurczakach szabałutkach i lisie który chciał je zjeść :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mi tez się podobalo,było troche śmiechu grozy :-D:-D:-D:-D:-D

najbardziej podobało mi się to że aktorzy mieli kontakt z dziećmi,pytali się ich o różne rzeczy,razem śpiewalismmy piosenkę było superowo.

na sam koniec już po przedstawieniu Oliwka uciekła mi na scenę,musiałam ją gonić skubana jedna :-D:-D:-D:-D:-D:-D

przedstawienie trwało 40min ok.i będzie tak co miesiąc to będziemy chodzić było mnóstwo dzieci cała sala wypełniona :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka zjadła już rosołek i teraz lezy już w łożeczku ale się sprzeciwia ze nie chce spać,ciekawe ile zajmie jjej uśnięcie:sorry2:

reklama
Witam ,witam ,u nas znowu pada,drugi dzień badziewnej pogody ,no szlag może człowieka rafić:baffled:
Dowiklamoja Klaudia też chodzi w adidasach ,bo po poerwsze kozaki ma juz strasznie zniszczone ,a po drugie jest +10 stopni,Ksawka tez musze w adidasy zmieścić:tak:

Agnes ,ale fajne to przedstawienie,miło tak spedzić czas.

Joanna faktycznie lepiej odpowiadać za jedna ,swoja kasę ,a nie taka zbiorowa odpowiedzialność:tak:

Anka nasza masz pięknego avatarka.

Anka nowa witaj u nas:tak:

Mój m trze ziemniaki na placki ziemniaczane,dzieci chwilowo znikneły u siebie w pokoju,pogoda brzydka to w domu ja spedzimy:tak:

Do góry