A to torcik , nie jestem tam specjalistka ale sie pochwale:-):-):-):-):-)
torcik sliczny ale bym go schrupała :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coraz bardziej zaczyna sie zastanawiac czy ci faceci zawse beda tacy bezmyslniDowikluś no to poszalałaś z zakupami ehh też bym tak chciała
Dorotka kurcze wiesz....M pojechał do sklepu i przywiózł mi bukiecik kwiatków..powiedział przperaszam za wybryk, za to za tamto i wsio. Ja mu powiedziałam co mnie boli, jak to od mojej strony wyglądało, że zostawił mnie bez żarcia, że nie potrafił się bawić z małym bo go kopnął zamiast połaskotać, że to i tamto! Że jak umawiamy sie że on będzie robił zakupy, to niech się wywyiazuje, a jak nie moze to ***** nie ma telefonów??? Że wczoraj ledwo szłam ze sklepu i musiałam ojca prosić żeby mnie dowiózł. A on do mnie, dlaczego nie poprosiłam ojca żeby mizakupy zrobił no to w tym wszsytkim było najważniejsze oczywiściepowiedział, że już niebędzie, ja jemu że mu nie wierze i po rozmowie a okazało się,że to były urodziny kolegi i se flaszeczke obalili. Bo jak wszyscy pili to on musiał a teraz poszedł se szorować autko i w dupie ma wszsytko No i wg. niego sprawa jest załątwiona:-(
Dorotka no a jak ze smokiem??? Po sprawie????? a na głowę zrób sobie okłądpołóż się i przejdzie! Albo pomasuj skronie
super torcik kochana, daj kawaleczek ;-);-);-);-)Witam i ja
tylko na chwilke zagladam do was bo za chwlike maja przyjsc goscie ,
od rana latalam po zakupach , szybko sałatke zrobiłam sledzie po grecku to poszłam na łatwizne i kupiłam gotowce no i jakies słodycze dla dzieci i chipsy , orzeszki itp. no i na szybko konczylam strojenie torta , ale mnie mąż przyłapal na strojeniu no i po niespodziance ale i tak sie bardzo ucieszył zerobiłam torta:-):-):-):-)
A ja własnie wcinam orzeszki i mnie przymulilochyba nie dla mnie lepszy winogron:-)
Nie mam humorku.To juz koniec z G :-(.Ale tutaj o tym pisac nie bede :-(
współczuje Ci naprawdę wiem przez co przechodziszIwcik no no no no piękny torcik a potem nam opiszesz jego smak.....kawałek po kawałeczku jak to w reklamie było? Z lekką nutką dekadencji
Natalineczka no widzisz Twój pomyslał! A mój stwierdził, że skoro wszyscy to on musi po prostu no. Przeciez ten kolega rozchorowałbysię jakby ktos nie wypił jego zdrowiabo wszsycy maja taką samąsyt. w domu i każdemu wolno...wszscy prawie wolni strzelcy, albo żonkosie co do domu im się nie spieszy widać mój teżdo nich się zalicza ja nie mówie żeby w ogóle nie pił, ale kurde jesteśmy partnerami do cholery i powinnismy o sobie myśleć nawzajem. Jaka organizacja musi być, a nie czekanie na męża-zagadkę. Cały wekend do dupy! siedze sama na chacie a on z małym robi poza domem to i tamto
dorotka co Ty!!!!
no my jesteśmy małżeństwem 2.5 roku jakoś. Ja mam 25lat a mój 29. Wiesz ten sam problem był w Boze narodz. Też się uchlał z rodzinką a ja zostałam z małym. Prziecież mozna było najpierw miedzy sobą uzgodnić że popije i ok. A on udajac trzeźwego robił sceny, wziął całą kase z domu i poszedł po flaszke! a ja siedziałąm i ryczałam. NA sylwka o tym gadaliśmy i było ok. Aż do teraz. Myślałam, że cos zrouzmiał. Ja po prostu szczególnie teraz nie mogę sobie pozwolić na stres i wielką niewiadomą wieczorem! Jestem od niego uzależniona i on o tym wie!!A jednak jak gówniarz
Czesc dziewczyny!
Przypominam tylko, ze zyje! Czasem was podczytuje, ale na pisanie czasu brak
Zuzia rosnie i rosnie - cale dnie spedza przy cycku Za to nocki pieknie przesypia - budzi sie raz na karmienie, a dzis przespala cala noc - polozylam ja o 21.00, a wstala o 5.30 Ale biedna była tak głodna, ze szok
Piotrus nadal zakochany w siostrze i pomaga kiedy tylko moze, ale jest tez troche zazdrosny. Zlosci sie czesciej niz do tej pory, marudzi no i nadal mamy problem z jedzeniem. Nie dosc ze w ogole ciezko mu cos wcisnac to nie chce sam jesc tylko trzeba go karmic Staram sie poswiecac mu kazda wolna chwile, w zwiazku z czym nie mam czasu na BB :-(
Słysze ze Zuzia sie budzi! Musze zmykac!
Buziaki!!!
Witam i ja
tylko na chwilke zagladam do was bo za chwlike maja przyjsc goscie ,
od rana latalam po zakupach , szybko sałatke zrobiłam sledzie po grecku to poszłam na łatwizne i kupiłam gotowce no i jakies słodycze dla dzieci i chipsy , orzeszki itp. no i na szybko konczylam strojenie torta , ale mnie mąż przyłapal na strojeniu no i po niespodziance ale i tak sie bardzo ucieszył zerobiłam torta:-):-):-):-)
A ja własnie wcinam orzeszki i mnie przymulilochyba nie dla mnie lepszy winogron:-)