hejka z rana :-)
u mnie ma być mega cieplutko dzis i tak się zapowiada,słoneczko od rana świeci godz 7.00 a na termometrze było już +10C :-):-):-):-) taką pogode to ja lubie i tak ma zostać
tylko w taka pogodę to się w pracy nie chce siedzieć
zapomniałam Wam sie pochwalić Oliwke zapisaliśmy na zajęcia do domu kultury,bedzie to dla niej takie przygotowanie do przedszkola tak myślę.
chodzi z tatusiem bo ja niestety w pracy
chodzi w poniedziałki i w czwartki.w czwartek była pierwszy raz,na poczatku sie wstydziła,nie schodziła M z klan ale później się rozkręciła,nawet zaczęła się popisywac i zaczęła Pani pkazywac że umie robic fikołki
Pani powiedziała: no mamy akrobatke w grupie
w poniedziałki jest rytmika więc myślę ze jej sie spodobaja te zajęcia
ale jak sie jej pytam czy chce iśc na zajęcia w poniedziałek to woła że tak że chce do dzieci więc się cieszę ze jej sie podoba
a jutro idziemy z moja koleżanka i naszymi szkrabami do domu kultury na przedstawienie,Oliwka idzie na coś takiego pierwszy raz ,cos w stylu teatrzyku więc zobaczymy zy jej się spodoba.
no powoli zbieram wszystkie dokumenty do przedszkola,zaczynam jużmieć stresa,rekrutacja zaczyna sie w tym roku późno we Wrocku bo od 19.04.
mam nadzieję ze się dostanie
Oliwka zrobiła się ostatnio taka wygadana że szok,umie już tyle piosenek,wierszyków,ostatnio nauczyła się modlić,Aniele Boży
i z chęcia to robi
no a z tych minusów to Oliwka jest strasznie niegrzeczna ostatnio,wczoraj jak byliśmy na zakupach to wleciała do komisu bo jest akurat koło warzywników u nas bo robiliśmy zakupy i tam wleciała zabrała lalke i uciekła ze sklepu,normalnie tak ją skrzyczałam że szok,tak mi było głupio że szok
nie niew co się z nia ostatnio dzieje,nie sucha się ,robi na przekór a w dodatku nie chce mnie puszcac do pracy od paru dni,wczesniej nie było takiego problemu a teraz co dzień rano jest mega histeria i ja też w stresie lecę do pracy
ja juz po śniadanku,trzeba się zaczynać szykoać do pracy
miłej soboty i przede wszytkim słonecznej :-):-):-)