reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja sie wzielam za mega porzadki:tak::tak::tak:Tak wyglancowalam cala chate ze az blyszczy:-);-)Jak ja uwielbiam taki porzadeczek:tak::tak::tak:
Mlodzi bawia sie klockami,a ja slucham muzyki i mam czas na BB:tak::tak::tak:
Dziewczynki wogole nie spaly:no::no::no:Jak Je wypuscilam z pokoju to wstawilam ziemniaki i poszlam pod prysznic:tak::tak::tak:
Kochana...Weź no tu do mnie trochę tego twojego zapału-bo Anula mi właśnie taki bajzel zrobiła że szok :szok:....Większość misek z szafki w kuchni powyciągała i na stole leżą :-D Moja mała kuchareczka ;-)

Aha,zapomniałam wam napisać...
Ania nauczyła się nowych słówek...Do dzisiaj mówiła -dom,a dziś coś się jej przewidziało i mówi doma :-D,no i do tego,auto,pasiam(przepraszam)-i najlepiej jak jej się w drogę wejdzie :-) to stoi taki szkrab mój,tupie nogami i PASIAM! hihi:-D
A,i na każde drzewo,gałązkę,nawet jak "palme" na zdjęciu zobaczyła to wołała "oinka":-D(choinka oczywiście )
A,i jeszcze mówi "pan" i tam takie normalnie,mama,tata,lala,baba itp.
A,pochwalę się-ania rozpoznaje nas na zdjęciu-ostatnio często ogląda nasz album ze zdjęciami,i pokazuje paluszkiem-mama,tata,na siebie dzidzia,moja mama to baba :-D

reklama
My wrocilismy od kolezanki .Oliwka sie wybawila z kolezanka.Nacykalam zdjecia .Jak mi net pozwoli to wam pozniej pokaze a jak nie o dopiero po 9 lutym jak mi net zaladuja .

Oliwka dzis malo spala wiec mam nadzieje ze szybko usnie i bedziemy mieli spokoj ,bo ja planuje lektore ksiazki an wieczor :-) .

AGNES moze Oliwka ma gorszy dzien?albo ja cos boli?
No lec do banku ,moze serio ta rysa uszkodzila karte :-( .
BEATKO szkoda z tym mieszkaniem 3 mam kciuki za ten domek :-) .

MH torcik sliczny:tak:a z melonem ja poproszę o przepis i o to jak tą myszkę zrobiłaś:tak::tak::tak::tak:a bezprzewodowy jakoś tak poręczniejszy:tak:słuchajci chodniki do przejechania wózkiem sa niemożliwe spociliśmy się jak diabi do tego miejscami musieliśmy wózek nieść pietruszka stwierdził że nigdy wcześniej nie zwracał uwagi na cos takiego jak nie przejezdne chodniki a to jest porażka :dry:to mówię mu a co jak ja tak chodze z wózkiem po julinę normalnie wariat uklęknoł na środku chodnika i mi pokłony zaczął składać za to że daję radę z wózkiem pokonywać drogę i to taką długą:-D:-D:-Dsmiechem zartem żeby te jego pokłony odśniezyły wszystkie chodniki to bym była bardzo szczęśliwa:-p
Nie no niezly aparat z tego Twojego PIETRUSZKI:tak:

AGUNIA ta dzisiejsza nocka to jeszcze byla rewelacyjna .Serio to ze sie obudzila o 22 i o 3.30 i juz lazila od 6.30 to jest serio rewelacja:tak:.
Ciesze sie ze w mieszkaniu super wam sie mieszka I ze w pracy sie ok uklada .

MEDEUSKA NO TO wspolczuje ci z tym wozkiem bo co sie na jakis zdecydujesz to niestety dziewczyny odradzaja bo sie znaja na nim wlasnie i nie polecaja:baffled:.

hej ja tylko tak na chwile
pisze jedna reka bo w drugiej mam mala :)
poza tym co chwil;e mamy gosci...:sorry2:
za chwile ide kapac mala bo moj m teraz kapie sie z mlodym...:-)

ale pokaze wam co moj mlody przez chwile nireuwagfi rodzicow zrobil - zdjecie wrzuce na nk jAK troche sie u nas uspokoi wszystko tzn jak dzieci zasna:-D

Moi juz okapani ale nie spia :dry:
Nikusia tez lezy spokojnie, a Sewi to chodzi sobie w pokoju i sie kladzie :sorry2:

a to co narobil Sewek
p13100425861421.jpg

Agunia to super ze z prcą i mieszkaniem ok:tak:
garnki polecam jak najcięższe fajne są te tzw cygańskie takie czarne bardzo długo trzymają ciepło szybko sie w nich gotuje ja na takie wlaśnie tak jakos od 3 lat choruję:-Da sztućce talerze itp nie taniej bedzie ci zamówić na allegro???dobrze z tymi 13,14 i barbórkami masz:tak:my tez już mielismy rozplanowaną pietruszki premię lutowa jaką co roku dostaje a tu nagle klops i ....w tym roku z powodu kryzysu zakład pracy nie wypłaca premi:dry::dry::dry::dry::dry:
Dowikluś jak ja ci zzdraszczam tych porządków ja mam dziś bałagan :baffled:ale jutro ogarnę no chyba że mi się nie bedzie chciało:-p
Dorotka no to czekamy na fotki:tak:
Pati ślicznie Sewi wygląda oby to nie sudokrem bo jak julina mi sie nim kiedyś wymazała to niczym tego zmyć nie mogłam a to jakies takie tępe do zmycia:baffled::baffled::baffled:
a jak mała śpi ci w nocy???jak tam cycochy nie bolą przy karmieniu jak się czujesz???

reklama
witam na nocnej zmianie
w domu bloga cisza.dziewczyny spia,p teraz ma nocki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
za oknem -7 i zima dalje na calego

wrzucilam pare fotek na nk bo tam miszybko chodza a tu to lepiej nie mowic,wiec jakby ktoras chciala popatrzec...:-)

na podworku coraz wieksze igloo:-D
wczoraj bylam u mamy,dzis u tesciwo,pozniej o 17 wylazlaysmy na podworko i bylysmy godzine.zaspy zaliczone,orzelki,zjezdzanie z gorek na tylku,pisanie patykiem posniegu tez:tak::tak::tak:
dziewczyny sie dotlenily,wymeczyly i gdrezcznie spia:tak:

mnie juz @ nawiedzila.UWAGA UWAGA ZNOW WIRUS @ PANUJE!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zapislaam Pauline na drugi tydzien ferii do centrum kultury -zajecia od pon do pta od 10 do 14.bedzie miala zjecie a ja i spokoj i zajecie zeby 2 razy obracac na mrozy.aby mrozy duze nie byly:-D:-D:-D:-D:-D:-D
w tym tyg planuje do psiapsily na noc pojechac z dziewczynami
a we wtorek do denstystki na plombe

to ide poczyac,mam nadzieje ze duzo tego nie ma

Do góry