reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madeuska
ja też mam dla ciebie propozycję :tak:

Wspaniały wózek wielofunkcyjny zielony NOWY 383 (900533131) - Aukcje internetowe Allegro

Jak dla mnie rewelacja :tak: To jest fabryka wózków pod wawa :tak: swoje wózki wzorują głównie na peg perego :-p

bardzo fajny ten wózeczek i kolorek super,chyba najlepszy z tych wszystkich naszych propozycji :tak::tak::tak::tak: ja bym sie razcej właśnie na tego zdecydowała i cena niska :-):-):-):-)

więc byliśmy na tym spacerze w połaczeniu z zakupami.na dworze -5C ale słońce swieci więc ciepło.w sumie zeszło nam ponad 1,5h.

ale ile nerwów sobie zszarpałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oliwka jest dziś nie do zniesienia :no::no::no::no:
co chwilę ryczy,wyrywa się,ucieka na ulicę ,kładzie się na ziemię,co chwilę chce na ręce masakra jakaś :no::no::no::no::no:a jeszcze poszliśmy bez wózka,dobrze ze M by ł z nami bo nie wiem jak bym sobie z nia poradziła:no::no::no::no:

na dodatek się wkurzyłam bo chciałam wypłacić pieniądze z bankomatu a tu mi nie chce przyjąć i zrealizować karty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poszłam do drugiego i trzeciego bankomatu a tu dupa to samo.nie wiem co się stalo zta kartą,kasa na koncie jest bo jeszce sprawdzałam ile jest przez internet,ale na akrcie jest jakaś gruba rysa z tyłu nie wiem czy to czasem przez to nie chce czytac karty :sorry2::sorry2::sorry2:
jutro musze po pracy biec o banku i wypłacic pieniądze bo kasy nie mam już w domu i wyjaśnić sprawe z kartą ,pewnie trzeba będzie druga wyrabiać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
My bylismy na dworze prawie godzine:tak::tak::tak:Pogoda zrobila sie superowa,caly czas swieci slonce:tak::tak::tak::tak:No jest zajefajnie:-)
Nawet nie odczuwalo sie tego mrozu.Dzieciaki sobie pobiegaly i porzucalismy sie sniegiem:tak::tak::tak:
Mlode od jakiegos czasu leza w lozeczkach i mam nadzieje ze wkoncu usna:tak::tak::tak:Miesko juz usmazone ,pozostanie mi zrobis sos i obrac ziemniaki:tak::tak::tak:
Chyba zaraz pojde pod prysznic i umyc glowe

My bylismy na dworze prawie godzine:tak::tak::tak:Pogoda zrobila sie superowa,caly czas swieci slonce:tak::tak::tak::tak:No jest zajefajnie:-)
Nawet nie odczuwalo sie tego mrozu.Dzieciaki sobie pobiegaly i porzucalismy sie sniegiem:tak::tak::tak:
Mlode od jakiegos czasu leza w lozeczkach i mam nadzieje ze wkoncu usna:tak::tak::tak:Miesko juz usmazone ,pozostanie mi zrobis sos i obrac ziemniaki:tak::tak::tak:
Chyba zaraz pojde pod prysznic i umyc glowe
A ja z dziecmi dzisiaj nie wychodze Martynka własnie przyszła i mówi ze idzie w dziadkami do polka.
a koło 16:00 przyjedzie brat z zoną i synkiem z roku kamilka

Witam Was Moje Kochane. Przepraszam że dopiero teraz zaglądam, ale dopiero wczoraj siostra pojechała i odpoczywam :tak: M bardzo dobrze po zabiegu, już na drugi dzień widział 80% a przed zabiegiem tylko 60% :-D więc jest dobrze :tak: teraz tylko za tydzień następna wizyta i to najgorsze bo troche kasy trzeba dać na dojazdy i rodzicom Radka oddać za zabieg :sorry2: a z mieszkaniem kaszanka bo baba je sprzedała :no: no trudno, szukamy dalej. Koleżanka ma domek do sprzedania i jak się da to może go kupimy :tak: tylko najpierw trzeba z nią pogadać :tak: pogoda ładna, słoneczko świeci i chyba wezmę małego na mały spacer do sklepu bo mu też w domu odbija bez powietrza :-D trzymajcie się cieplutko :tak:

To trzymam kciuki za domek :tak::tak::tak:

Łał jaki torcik no pełna podziwu jestem a powiedz mi jak ta myszke miki zrobiłaś

to tzw lukier plastyczny :tak: przepis znajdziesz w necie. Ale strasznie mi to szło :wściekła/y: Ale w końcu coś tam skleciłam :sorry2:

Agnes, pewnie przez ta ryskę, chyba będziesz musiała się d banku pofatygować :baffled:

Moja Niki poszła na drzemkę :-p a ja znalazłam w lodówce kawałek tortu :-D M schował bo widział, że nie jadłam wczoraj :-p Właśnie go skonsumowałam w ramach obiadu :-D:-D:-D

hej jestem ponownie

Uwaga!!!
Laura spi:-Dpolozylam ja bo sama nie wiedziala czego chce pozatym spala tylko 10h wiec nie dalo sie z nia wytrzymac z placzem ja polozylam, polezlam troche przy niej to sie uspokoila i zasnela.Obiad koncze.W sumie ugotowalam tylko dla Lali i meza:sorry2:Ja zostane przy rosole

Bylysmy na targu
Kupilam 3kg mandarynek i dla mojego grejfruta.Dla siebie kipilam ptysie z wisnia i bita smietana oraz jablecznik:-)Kumpela byla na kawce z corka pojechaly po 14.Lalijuz spi 50 minut:szok:zrobilam jej jasno w pokoju i normalnie gra telewizor zobaczymy za ile sie obudzi:-D

Mh fajny obiadek:-D
Agnes mamy taki sam obiad:tak:Oliwka ma dzis zly dzien:sorry2:
Dowikla po takiej zabawie napewno szybko zasnely:happy2:
Beata fajnie ze jest lepiej, dobra wiadomosc:-)
Luna milego dnia, nie ma jak w biegu wskoczyc na bb.wazniejsze od jedzenia:-D

reklama
AGNES nie masz co gnać chyba do banku ja dziś miałam to samo:baffled:mam kase na koncie bo sprawdziłam za zakupy chce zapłacić kartą a tu dupA jeden bankomat ,drugi trzec i nic :no:w końcu złoszczę się bo wiem że kasa jest a pan powiedział że maja jakiś problem z serwerem i podobno dlatego:tak:
po obiadku zawitam na dłużej:-D

Do góry