reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no tak. ale jednak jedno z drugim ma coś wspólnego:sorry2: Jakby nie chciał to by nie poszedł...no przynajmniej takie moje zdanie. Mój non stop robi coś u kogoś. Mam podobnie z moimi rodzicami. ciągle znajdują mu coś do roboty a ten jak osioł robi.:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witajcie:)
Jak na razie mam 25 lat. Od prawie 4 lat siedzę w domu. Czasami przy moich "spokojnych" córeczkach dostaję w głowę. Budzą się 7-8 i od tego czasu buzia im się nie zamyka;) mają to po mnie. Czasami się kłócą i biją:( jak to rodzeństwo w tym wieku. Z drugiej strony dobrze, że są dwie bo przynajmniej mogą sie razem bawić i mam wtedy trochę czasu dla siebie:) Brakuje mi kontaktu z ludźmi ;) bo cały czas zajmuję się nimi sama. Mój mąż pracuje do wieczora:( jak przychodzi z pracy to je widzi może z 1h.:( Praktycznie całe ich wychowanie spoczywa na mnie:(. A tak poza tym to bym bardzo chciała mieć jeszcze synusia:) Adriana:). Pod koniec tego roku albo w połowie tego roku zaczniemy starania. Nawet moje córeczki pytają się mnie co chwile kiedy będą miały brata Adriana:)
Ps. od września prawdopodobnie moje aniołki pośle do przedszkola to będę troszkę czasu miała dla siebie:) Do pracy się na razie nie wybieram bo najpierw chcę urodzić synka potem go wychować i do przedszkola wysłać:).

valkiria witaj. :-) A wiesz, że jak się ma dwójkę dzieci o tej samej płci to prawdopodobieństwo następnej w tym przypadku córci wzrasta do 75%:-D:-D:-D:-D ale życzę zafasolkowania:tak:

Obym miała synka bo mój mąż nie wytrzyma w domu z samymi kobietami - gadułami;) One są rok po roku urodzone to pewnie dlatego są obie dziewczynkami:)

A ten Jacob to bo ja wiem czy ciacho...może fakt, że w filmie lepiej się go ogląd....jakiś taki garbaty ma ten nos:-D:-D:-D:-Dale reszta całkiem całkiem, ciałko luksusowe....:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Orli nos świadczy o męskości:-p:-Dale to ciałko ,no właśnie o nie chodzi,na zdjeciach też mi sie tak sobie podoba:tak:
Witaj Valkiria,tu jest sporo mamuś których mężowie pracuja od rana do nocy ,znajdziesz tu trochę przyjaznych duszyczek,powodzenia w staraniach o synka:tak:
A ja wciagnełam bułeczkę na 2 śniadanko ,zawiozłam m.sitko do odcedzania farby ,strasznie mnie wkurza jak dzwoni z pracy ,zeby coś tam mu w szopie znależć i przuwieżć ,ale to w końcu tylko facet:-D:-D

valkiria witaj. :-) A wiesz, że jak się ma dwójkę dzieci o tej samej płci to prawdopodobieństwo następnej w tym przypadku córci wzrasta do 75%:-D:-D:-D:-D ale życzę zafasolkowania:tak:
Weź mnie nawet nie strasz:no::sorry2:;-) jak ja w domu z 4 chłopa wytrzymam:szok::szok::confused:?
Obym miała synka bo mój mąż nie wytrzyma w domu z samymi kobietami - gadułami;) One są rok po roku urodzone to pewnie dlatego są obie dziewczynkami:)
W razie czego to się na dzieci wymienimy:-p;-):tak::-D:-D.

Ha,ha Marta niezły pomysł z wymianą dzieci,wilk syty i owca cała,jesteście zabezpieczone:-D
Dobra idę sie wziąć za cokolwiek co nie jest klikaniem w klawiaturę:tak:

reklama
Do góry