Lunka zdrówka kochana i jeszcze raz zdrówkaja bym ci podrzuciła moich syropów albo dam ci przepis i sobie zrób jeden mam z mleczu miodu i cytryny drugi z wody z kwaszonych ogórków i czosnku(ten jest smaczny)mam tez 3 robiony przez mojego tatusia z pedów sosny chyba ale tata przesadził ze spirytem do niegoi troche mocny ale jami jest
kochana a co do ksiedza my tak kiedys wydaliśmy z bratem mojego tatę ksiądz chodził po kolędzie i tata zamknął się u nas w pokoju a u mojej mamy 2 pokoje były przejściowe i jak ksiądz był w duzym pokoju mój tata stał pod drzwiami i słuchał mama nakłamała ze tata gdzieś poszedł a my trzch i drzwi otworzylismy i tata prawie wpadł do pokojuja tego nie pamiętam bo miałam 3 lata ale to podobno ja te drzwi otworzyłam
Patrysiu ja sie z Juliną do porodu sama zawiozłam za kółkiem juz mi wody odeszły i wsiadłam i pojechałam a to 35 kmwięc nie bój żaby dasz radę
Malinuś, a skąd ja wezme mleczomiód, albo pedy sosny??? Zapewne specyfiki rewelacja, bo takie najlepsze!!! Ja tam zawsze bede stawiac je wyzej niz wyroby apteczne, ale nie potrafie takich rzeczy robic...
Ależeś tatka sprzedała
No a jazda z wodami do szpitala-no masakra-ja bym tyle odwagi chyba nie miala, ale tak mowie teraz, a jak rodzilam, to na spacer do szpitala sie wybralam, zgieta w pół powiedzialam, że zadnej taxi nie chce, bo mam blisko i se dojde!!! Pojeb.na jakaś
Nie no wózio zarąbiasty, ale cena???!!!!!!!!!!!!!!!
a co do fotelika pokaz zdjecie bylabym zainteresowana!!!!
Zadzwoniłam już do P, jak będzei wracał z pracy to podjedzie do mamy i go przywiezie ( ja juz nie mam miejsca na te duperele po dziecku, oddam Ci ile tylko zechcesz tych ciuszków za grosze!)
Lunka jak tam kaszel??? Ja mam taki super specyfik na gardłowe sprawy, ale szczerze nie mam pojęcia od jakiego wieku może być stosowany
. Ale spróbuje, może na necie coś będzie pisać.
Kaszel nadal masakra, mała i ja, obie.Co to za códo??? Dawaj go tu!!! Ja wszystko na sobie sprawdze!!!
włąsnie wcinam obiadek- pyszna wołowinka z sałatą
:-)
pamiętam
To najlepsze w tej diecie było
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
ja mam jedna zwykla lampkę ale żarówke diod czy jakos tak, to taka teraz produkcja dl aludi chorych, i bezpieczna, bo sie nie zagrzewa, swaitło cieple i delikatne, oszczedzasz prad. A druga, jak mi za ciemno to do kontaktu taka zwykla malutka a jasne swiatło, tyle, ze po podlodze zeby sie nie zabic po drodze..
A co do synusia to już piszę dokładniej.
Jaś urodził się 01 01 2010 r. o godz. 21.10. Poród naturalny ,Malutki ważył 3630 , 58 cm.
Gratulecje tak wielkie jak syn!!! Podód ciężki? Zadowolona z obecności męża?
No to MIkołaj zawiódł Piotrusia
, ale z prezentów z pewnościa zadowolony, i to mu wynagrodziło wszystko
A jeszcze mam pytanie która ćwiczyła całą 6 weidera i czy faktycznie brzuszek się zrobił płaski?
Bo ja już 3tygodnie się katuję i jakoś efektów brak a katorga to dla mnie wielka te ćwiczenia
Anaconda 6 weidera nie spali ci tłuszczu na brzuchu za duzo ,to nie są ćwiczenia na spalanie tłuszczu tylko na wzmocnienie i uwypuklaenie miśęśni,wychodzą na wierzch ,mój m jako,ze ma mało tłuszczu ma po połowie programu zarysowany kaloryfer,ja wzmocnione mięśnie i płaściejszy brzuch od samego dołu,coś tam pomogło ,ale cudów nie ma,Całego nie dałam rady programu przecwiczyć ,bo przy 20 powtórzeniach kark mi drętwiał i w ogóle za długo mi to trwało ,Życzę wytrwałości,ale wszystko zakleży od tego jaką tkankę tłuszczwa masz na starcioe
No dokładnie, u mnie efektów wielich nie bylo widac. Ja doszłam niwiele dalej niż Madziula.
Lunka to chyba ty sie pytałaś o film który Anabubka nam reklamowała to już ci mówie:ZMIERZCH to pełny tytuł pierwszej części a druga część to KSIĘŻYC W NOWIU,polecam wszystkim które nie oglądały,zwróccie uwagę na jacoba jaka jest róznica w 1 i 2 częśći,no ciacho!!!
Co za pamięć!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki
Moj Dominik miala w szpitalu robione badania na helicobacter przy okazji gastroskopiiTo jest paskudztwo i powinno sie je leczyc famakologicznie i przestrzegac diety
Z tego co wiem to te bakterie sa w zoladku i moga wywolywac nowotwor zoladka
Matko kochana, ale straszycie, musze poczytac.
kochana a bij zabij do ilu ona kg to nie wiem ale moja julina waży 21 i wiosną tyłek woziła dla zabawy wogóle wózki baby desing baby drem chyba wcześniej się nazywały sa wytrzymałe
Zgadza sie ja mam BD i jest wytrzymały, małą co prawda na golasa 13kg, ale jak zakupów naupycham, to ze 30 kilo wioze wszystkiego i daje race!
Malinka gratulacje z okazji niepalenia,a nie kantujesz ty nas przypadkiem,bo juz milion razy rzucałaś palenie i zanim sie przyznałaś że jednak nie, to kilka tygodni zlatywało
a Malina zgarniała pochwały,popalając po kontach
hihihii
No kurcze, jakby do mnie taki pióracz zapókał to grzech murowany!!!
Witajcie
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi
Witaj na domóweczkach, uwaga-wciąga!!
U mnie to prawda, tzn u mojego P
Sporo ksiązek tak na kompie przeczytałam, a teraz ślepnę, kochana uważaj!!! Na prawde zauważyłam pogorszenie wzroku!
No, to nadrobiłam, odpisałam, ide wstawic makaron.