reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina zdjęcia jego czaru tak nie oddają ,jak film ,obejrzyjcie z piotrkiem filmy ,mojemu k sie podobały,na filmie w ruchu jest super ,ale dobrze,jedna mniej do konkursu:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tam xcie jeszcze sprawdzę z tym paleniem;-)Malinka czytałam ,no powiem ci piękne to było:tak:

Witaj Valkiria.

reklama
Malinka gratulacje z okazji niepalenia,a nie kantujesz ty nas przypadkiem,bo juz milion razy rzucałaś palenie i zanim sie przyznałaś że jednak nie, to kilka tygodni zlatywało:-Da Malina zgarniała pochwały,popalając po kontach:-D

No to nieźle was oszukiwała:-D:-D:-D:-D

ja się w rowie zasiedziałam a mój antoszka mi tak przestawił satelitę że mam na początku jakieś arabskie kanały a polsko języczne porozwalane po całym dekoderze np polsat na 145 kanale a viva na 1340:szok::szok::szok:co najlepsze nie wiem jak on to zrobił i jak to teraz odkręcić:confused::confused::confused:chyba muszę przywrócić ustawienia fabryczne:cool2::cool2:

Właśnie to miałam doradzić - przywróć ustawienia fabryczne:tak::tak::tak:

Witajcie:)
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)

Witam nową mamusię:-):-)

Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)
witamy u nas napisz am coś o sobie:-)
Malina zdjęcia jego czaru tak nie oddają ,jak film ,obejrzyjcie z piotrkiem filmy ,mojemu k sie podobały,na filmie w ruchu jest super ,ale dobrze,jedna mniej do konkursu:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tam xcie jeszcze sprawdzę z tym paleniem;-)Malinka czytałam ,no powiem ci piękne to było:tak:

Witaj Valkiria.
no właśnie film zapuściłam teraz może się do jutra ściągnie bo transfer taki że pożal się boże:confused::confused::confused:
a sprawdzaj kochana z paleniem sprawdzaj:tak::tak::tak:no i trzymaj kciukasy:tak::tak::tak:
najbardziej to się boję tego ze teraz na dniach przyjedzie pietruszki mama do nas a ona pali i się boję że pietruszka się od niej zacznie częstować i będzie palił znów:confused::confused::confused::confused:no narazie mówi że nie bo wie ile możemy za to zaoszczędzić a jak będzie czas pokaże:baffled::baffled::baffled:

No nie do końca :no::sorry2::-D:-D bo jutro mają fugowac i biały montaż robić:-p:-p:tak::-D:-D.
remont?? a u Was bo ja nic nie wiem...:baffled::baffled::baffled:

witaj:-)
A ten Jacob to bo ja wiem czy ciacho...może fakt, że w filmie lepiej się go ogląd....jakiś taki garbaty ma ten nos:-D:-D:-D:-Dale reszta całkiem całkiem, ciałko luksusowe....:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

witamy u nas napisz am coś o sobie:-)

no właśnie film zapuściłam teraz może się do jutra ściągnie bo transfer taki że pożal się boże:confused::confused::confused:
a sprawdzaj kochana z paleniem sprawdzaj:tak::tak::tak:no i trzymaj kciukasy:tak::tak::tak:
najbardziej to się boję tego ze teraz na dniach przyjedzie pietruszki mama do nas a ona pali i się boję że pietruszka się od niej zacznie częstować i będzie palił znów:confused::confused::confused::confused:no narazie mówi że nie bo wie ile możemy za to zaoszczędzić a jak będzie czas pokaże:baffled::baffled::baffled:
a z czego ściągasz????

Kerna ja z u torentu ściągam :tak::tak:
tylko że ściągam tez frenkilna dla julki a to 82 odcinki:szok:film dla adam dzieczyna i chłopak:tak:i jeszcze sobie wszystkie odcinki domu nad rozlewiskiem więc muli bo dużo tego a wszystko bym chciała już:-p

Kerna ja z u torentu ściągam :tak::tak:
tylko że ściągam tez frenkilna dla julki a to 82 odcinki:szok:film dla adam dzieczyna i chłopak:tak:i jeszcze sobie wszystkie odcinki domu nad rozlewiskiem więc muli bo dużo tego a wszystko bym chciała już:-p
aa kurcze no słyszałam o torrencie i nawet próbowałąm, bo z osiołka zawsze ale teraz on nie łazi i nic nie ściagam. Jakoś nie wiem jak to z torrentem jest. Jakiś program musiaąłm sobie zainstalować a i tak nic z tego.....

Teściowa łazienkę sobie robi na pokaz :sorry2:i o to M jazdy robię:tak::wściekła/y::wściekła/y:,bo w domu to może się walić i palić a tam pojedzie - bo pierwsza potrzeba babce płytki położyć:wściekła/y::wściekła/y: - u mnie na aaaaaaaaa no już przypominam sobie...sorki ale jeszcze misie wszystko miesza:zawstydzona/y: No mój też ma dobre serducho i wszytkim by porobił a u siebie jak znajdzie czas........:wściekła/y:

reklama
Do góry