reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no to się Martuś z Valkirią ugadałyście co do dzieci:-D:-D:-D
ja mam przeplatnkę płciową chłopak dziewczynka chłopak no to teraz by była dziewczynka niech no ja tylko w totka wygram(a gram:tak::tak:) to wtedy szybko kupujemy dom pod miastem auto dużego wana dzieciakom mieszkania które narazie zarobkowo wynajmujemy jedziemy na długie wczasy tam gdzie ciepełko ale nie upały tam w hotelowym apartamecie poczynam sobie dziewuszke i rodzi nam się po 9 m-cach piękna Anastazja którą wszyscy będziemy nazywac Nastką:-D:-Dno ja też mam plan jakby co:-D:-D:-D:-D
a ja mam ogrzewanie na full a grzejniki ino cieplusie :confused:zaczyna być w pokoju chłodno chyba ściągnę z suszarki to co mi z wczoraj wyschło i poprasuję to będzie cieplusio:baffled::baffled:

No górale mówią-DŁUGI NOCHOL-DŁUGI KOCHOL:-p;-):tak::-D:-D.
Bo staramy się i jakoś nie wychodzi:-:)no:.
Ja też Julem zmykam się zająć bo do sąsiadki mnie ciągnie:tak:.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no rewelka
Marta no wybacz wścibskość ,ale nic nie pisałaś że starasz się więc troszkę byłam zdziwiona....Ja też się staram ale ja jak to ja muszę ogłosić to całemu światu:baffled:;-)

wszystkiego najlepszego w dniu dzisiejszych imienin i zaległe z okazji urodzin życzenia dla Kacpra synka -J- spełnienia marzeń i wszystkiego o czym tylko śnisz życzy Malinka z ferajną

wszystkiego najlepszego w dniu dzisiejszych imienin i zaległe z okazji urodzin życzenia dla Kacpra synka -J- spełnienia marzeń i wszystkiego o czym tylko śnisz życzy Malinka z ferajną
TO i ja sie dołączam ,jak dobrze malinka ,ze ty zawsze zajrzysz gdie trzeba:-D

Wiecie co robię??????czytam książkę na kompie,"dom szkieletów" mastertona,czyli dziś jak m przyjdzie z pracy i spyta sie co słychać ,co robiłam??? ,powiem mu prawdę -wiesz w sumie nic szczególnego:-D:-D:-Dale obiad będzie(kamuflaż dla niepoznaki)MAM DZIŚ dzień lenia:tak:

Malina zdjęcia jego czaru tak nie oddają ,jak film ,obejrzyjcie z piotrkiem filmy ,mojemu k sie podobały,na filmie w ruchu jest super ,ale dobrze,jedna mniej do konkursu:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tam xcie jeszcze sprawdzę z tym paleniem;-)Malinka czytałam ,no powiem ci piękne to było:tak:

Witaj Valkiria.

Ja wole blondynów :-p:-D

I ja się przyłączam :tak:

Wróciłam z akupów, ale zimno, brrrr Dobrze, że dzieci nie brałam :tak:

Bede piekła udziec z indyka dla mojej Niki, ciekawe jak mi wyjdzie :baffled:

W imieniu Kacpra dziękuję. :tak::-D

TO i ja sie dołączam ,jak dobrze malinka ,ze ty zawsze zajrzysz gdie trzeba:-D
:-D:-D:-D;-)
I ja się przyłączam :tak:
dzięki laski :tak::-)

Amelia się bawi to mam chwilkę nim starszyzna ze szkoły wróci.:tak:Wedle postanowienia noworocznego ;-)zaglądam do was życzyć miłego dzionka.:tak::-)

Ja wole blondynów :-p:-D
no to tak jak ja. W ogóle mój M to jakiś wybryk:-D Ale horoskop mi wsystko wywróżył...co za bardzo w nie nie wierzę....

dołączam się i ja:happy2:
Mały poszedł spac..bez drugiego śniadania bo odmówił...:baffled: co chwilę ,łażę do pieca żeby ciepło było i śmierdze dymem okropnie:wściekła/y:.
JA zrobię kotlety z kaszy i kurczaka...zobaczymy co z tego wyjdzie...

reklama
Cześc klikaczory jedne, no od wczoraj wieczora 4 mega strmi zajmuje, co?!!!! Kto sie domem zaopiekuje???!!!!!!!!!!!!!!!!
No
Nadrobiłam, zajęło mi to tak dużo czasu a odpisanie drugie tyle zajmie, że nie wiem, czy przed obiadem więcej uda mi się posiedzieć.

Ale póki co, wczoraj miałam tak pracowity dzień, że hoho. Zanim mała wstała zrobiłam zakupy, śniadanie i do połowy pożadek w schowku na półpiętrze. Później dokończyłam schowek, 6 razy byłam ze smieciami rupieciami z tego schowka, póżńiej zrobiłma przemeblowanie w pokoju małej, porozkładałm zbędne meble i ma duuuużo miejsca, -normalnie feng shui się kłania jak nic, od razu ine powietrze. No i 4 szafy ogarnięte-tzn-co zbędne powyrzucane, poprzekłądane, co mało potrzebne do upożadkowanego schowka powynoszone, obiad zrobiony, zupa na dziś w połowie zrobiona ( dziś tylko koncze ) podłogi pomyte. No-to wczoraj, a dziś obudziłam sie z takim bólem głowy, że ledwo żyję, więc tylko poduszka i troche kompa.
ZW z cytatami.

Do góry