reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Kochane. Ale ostatnio macie zapęd do pisania hehe :-D:-D:-D:-D aż 5 stron prawie :tak::tak: no nie nadrobię wybaczcie, zaraz muszę lecieć obiadek robić dla rodziców i M :sorry: ja już zjadłam, gyroska sobie usmażyłam z kapustką pekińską i papryczka :-D mniam mniam zaraz znowu pójdę zjeść może przytyję hehe :-D Kubek śpi jakieś półtorej godziny. Coś mu się ostatnio poprzestawiałoo i zasypia mi o 12.30 :sorry: no trudno :sorry: może uda mi się w końcu wieczorem do Was zajrzeć, bo ostatnio to od razu zasypiam z Kubkiem, jakaś nie wyspana jestem :sorry: trzymajcie się cieplutko i zdrowo przede wszystkim :tak:

reklama
A ta koleżanka po wychowaniu przedszkolnym jest?
:no:
Wystarczy zatrudnić kogoś z odpowiedniki kwalifikacjami :tak:
dokladnie tak:tak:
ja z wykształcenia jestem opiekunka dziecięca po studium medycznym to co laski otwieramy przedszkole bb:-)
nie ma sprawy a bedzie jakis bus bo Laure by trzeba dowiezc:-D
Kubusiowy prezent na gwiazdkę
PC - PC & Multiformat, Gry, gry do maty - Miś Hubert – Olimpiada Podwórkowa PL

Ponadto od rodzinki dostanie zestawy playmobil do złożenia zoo (kolekcja do zbierania przez kilka lat):-D:-D:-D
PLAYMOBIL Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,akcesoria dla dzieci Kraków
i takie zoo
SIMBA Superplay ZESTAW ZOO PARK OCEANARIUM (840154272) - Aukcje internetowe Allegro

Młoda to wszystko co dla konia ,więc problem z głowy
od skarpetek po nowy toczek :-D:-D:-D:-D
Rodzinka ma do wyboru do koloru :-D:-D:-D
piekne prezenty:-)
Jak się tak mocno nakręcacie to poczytajcie czy dacie radę na początek :-D:-D
My myśleliśmy nad takim rozwiązaniem ze 3 lata temu,ale po tego typu artykulikach nam przeszło.:-D:-D:-D
POMYSŁ NA BIZNES - PRZEDSZKOLE

Teraz gdzie jeżdże na zajęcia z psem jest w całym przedszkolu 13 dzieci.
Przedszkole jest nowo otwarte co prawda,ale prędko kasy to nie zarobią.
Pwne jest ,że w przyszłym roku będzie komplet ,bo to norma,ale pierwszy rok to masakra :szok::szok::szok:
Ich dochód z czesnego to minimalne kwoty wg potrzeb.:-:)sorry::sorry:
co przedszkolke to przedszkole ona dopiero w tym roku otwarla i jest bardzo zadowolona:tak:
no Lachonki(jak mawia marta:-D:-D)moje kochane dziecię najmłodsze padł 2 starszych siedzi u siebie i ogląda "bułeczkę" chyba 6 raz w tym tygodniu:szok:to ja już nie mam pretekstu co by się dalej pierdzielać bo pranie w pralce kwitnie od 9 , szafki kuchenne wołaja zaopiekuj się mną..... a prasowanie wychodzi z kosza i pełza juz po kuchni :szok:nie mówiąc o tym że i obiad powinnam jakiś zrobić:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
no kochane wpadne potem z kawuśką a wy tu pisiu pisiu co bym miała co czytać:rofl2:
lachonko kochana powoli i do przodu, zdazysz do wieczora:-p
Okno w pokoju umyte I reszta porzadkow 3/4 zrobiona w tym pokoju Pozniej jeszcze firanki ale to pozniej hihi TEraz popakuje kilka zabawek oliwki i do piwnicy bo dawno sie nimi nie bawi a miejsce tylko zajmuja Sniegu napadalo niewiele wiec chyba lipa z sankami bedzie buuuuu Lece cos jeszcze porobic poki niunka spi bo pewnie zaniedlugo sie obudzi
za jakis miesiac jak wyciagniesz albo 2 zobaczysz jak sie bedzie nimi bawila:szok:ja tak robie:rofl2:
As dziękuję:happy:
moje szczęście spało znów tylko 35 minut:szok: ja chyba porządki zrobię w świeta wtedy to bede miał czas i pietruszk bedzie w domu:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
zdążyłam tylko 2 szfki umyć w kuchni zmienić firankę bo mi sie tamta nie podobała:sorry:i wyprasować jak to mówi julka 4/16 prania:eek::eek::eek::eek:
mięsko zraz doprawię na gulasz i pokroję warzywa na surówkę:cool2:
nie wiem kiedy ja w końcu posprzątam na tip top:confused2:
w nowym roku tez jest czas:-D:-DKochana dasz rade!
A ja właśnie zdybałam listonosza jak mi awizo do skrzynki wrzuca :szok: Nawet nie próbował mi paczki doręczyć :wściekła/y:
Ale go złapałam i sie pytam, gdzie moja paczka? A on na to jak bardzo Pani zależy to przyniosę :szok::eek::no: To mu powiedziałam, że ma mi przynieść, ma być za godzinę :-p

Ale jakby mi nie przyszło do głowy wyjrzeć za okno i sprawdzić ile śniegu na chodniku to bym musiała na pocztę dymać, a nie mam blisko :no:
:szok::szok::szok: co za gosc:szok:
czesto tak robia:eek: lenie:eek:

a ja sie wkurw.... przed chwila...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

M byl po l4 i w sklepie, poczułam go fajkami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to nie pierwszy raz:wściekła/y::wściekła/y:
idiota-wie ze nie o9ze-i nawet ja rzucilam zeby jemu bylo latwiej a on takie szopki odstawia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i wypiera sie w zywe oczy:no::no::wściekła/y:

gorzej niz dziecko!!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
faceci jak dzieci nie przetlumaczysz:sorry:
Witam Was kochane:tak:
Nadrobilam wszystko ale czasu brak na odpisywanie
bo musze sie zabrac za porzadki przedswiateczne:tak::tak:
moi rodzice przylatuja juz w niedziele wiec duzo czasu mi nie zastalo a mam zamiar konkretne porzadki porobic Emily poszla spac wiec musze sie zabrac do roboty:tak::tak:
Nocke mielismy nie zafajna Emily obudzila sie o polnocy z takim placzem ze szok nie umialam jej uspokoic nic nie pomagalo wiec dalam jej troche wody do popicia no i co........
dziecko zwymiotowalo wszystko co zjadlo przez caly dzien normalnie caly pokoj byl poszkodowany jej wymiotami
przebralam najpierw mala a potem jak wzielam sie za jej pokoj to M poszedl z Emily do sypialni sie polozyc no i co sekund 5 i dziecko usnelo musialo jej cos stanac na zoladku bo jak zwymiotowala to jak nowo narodzona byla:tak::tak::tak: ja wojowalam do 2 z jej pokojem zeby go doprowadzic do pozadku :tak::tak: potem przenioslam Emily do jej pokoju i tak spalismy wszyscy do po 10:tak::tak::tak:
upssss ale jaja, ciekawe co ja tak meczylo, biedna musiala sie zwymiotowac zeby dobrze spac:szok:
Mam nadzieje ze dzis jest jak nowo narodzona:-)
to bardziej chodi o kłamanie w żywe oczy :eek:

a tak cwaniakował przez pierwszy miesiąc ze łatwo rzucic palenie i ze juz nigdy nie zapali:confused2::confused2::confused2::confused2:

ale mam ciśnienie....:crazy: jak to sie zdarzyłoostatnio to dostał po pysku- myslalam ze w koncu przestanie.....

ma szczescie ze mialam Maksa na rekach- bo obiecałam mu, że z każdym razem jak go poczuje fajkami to zostanie spoliczkowany:wściekła/y::cool2::cool2::cool2::cool2:

i to jest jakies rozwiazanie heheh biedny caly bedzie poobijany bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze sie uduczy:-D:-DPotem powie kolegom ze kobieta go bije:-D:-D

My bylysmy na zakupkach.Znow kupilam Laurze ksiazke z naklejkami.Ona poprostu je uwielbia moze siedzie pol dnia i wyklejac ksiazeczke:tak:
Jestemy po obiadku Dzis zapodalam Piersi z kurczaka z platkami czosnku i ziemniaczki do tego.A dodatek do wyboru ogorki kiszone lub buraczki:cool2:
Zimno jak cholerka myslalam ze mi nogi odpadna a ja madra w mini sie wybralam:-D

Agnieszka bo ja jak jade to patrze na swoj pas a nie na ten obok:-D:-D:-D Nie serio nie widzialam Was moze bylam na czyms innym skupiona albo zamyslona:tak:
Ja chyba pojade do Neuss do Dm za tymi rajstopami
Zimno to sie nawet chodzic nie chce po dworze:eek:

reklama
Do góry