reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to jest swietna mysl!
Mam kolezanke ktora otworzyla swoje przedszkole:tak: fajnie tam ma widzialam Maja swoja stronke nasze krasnoludki sie nazywa.Super bo ma syna w Lali wieku i juz po klopocie z przedszkolem:rofl2:

Laura wstala to ja musze sniadanko przygotowac, potem reszta planu:laugh2:

A ta koleżanka po wychowaniu przedszkolnym jest?

reklama
Kubusiowy prezent na gwiazdkę
PC - PC & Multiformat, Gry, gry do maty - Miś Hubert – Olimpiada Podwórkowa PL

Ponadto od rodzinki dostanie zestawy playmobil do złożenia zoo (kolekcja do zbierania przez kilka lat):-D:-D:-D
PLAYMOBIL Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,akcesoria dla dzieci Kraków
i takie zoo
SIMBA Superplay ZESTAW ZOO PARK OCEANARIUM (840154272) - Aukcje internetowe Allegro

Młoda to wszystko co dla konia ,więc problem z głowy
od skarpetek po nowy toczek :-D:-D:-D:-D
Rodzinka ma do wyboru do koloru :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Jak się tak mocno nakręcacie to poczytajcie czy dacie radę na początek :-D:-D
My myśleliśmy nad takim rozwiązaniem ze 3 lata temu,ale po tego typu artykulikach nam przeszło.:-D:-D:-D
POMYSŁ NA BIZNES - PRZEDSZKOLE

Teraz gdzie jeżdże na zajęcia z psem jest w całym przedszkolu 13 dzieci.
Przedszkole jest nowo otwarte co prawda,ale prędko kasy to nie zarobią.
Pwne jest ,że w przyszłym roku będzie komplet ,bo to norma,ale pierwszy rok to masakra :szok::szok::szok:
Ich dochód z czesnego to minimalne kwoty wg potrzeb.:-:)sorry::sorry:

hhihihi! zgadzam sie w 100% we francji tez jest ogromny problem ze zlobkami i przedszkolami. zlobek zarezerwowalam w 2 miesiacu ciazy. miejsca ciagle nie mam, a za kilka dni synek bedzie mial rok... myslalam o otworzeniu prywatnego przedszkola, ale tu nie tak latwo... z 1 strony panstwo nie otwiera wystarzajacej ilosci placowek a z 2 nie ulatwia owtierania prywatnych... obled jakis... ciekawe kiedy doczekam sie miejsca w zlobku. pewnie miesiac przed pojsciem do przedszkola...

no Lachonki(jak mawia marta:-D:-D)moje kochane dziecię najmłodsze padł 2 starszych siedzi u siebie i ogląda "bułeczkę" chyba 6 raz w tym tygodniu:szok:to ja już nie mam pretekstu co by się dalej pierdzielać bo pranie w pralce kwitnie od 9 , szafki kuchenne wołaja zaopiekuj się mną..... a prasowanie wychodzi z kosza i pełza juz po kuchni :szok:nie mówiąc o tym że i obiad powinnam jakiś zrobić:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:
no kochane wpadne potem z kawuśką a wy tu pisiu pisiu co bym miała co czytać:rofl2:

reklama
Do góry