reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla, super, ze sie zakupki udały :tak:
A mleczko zbieram powoli :tak: tylko, ze pojemniki mi sie skonczyły i musialam dokupić :tak: Na poczatku lutego zamierzamy wyrwac sie na 3 dni wiec musze zapasy zrobić :tak::rofl2:

reklama
:no:

dokladnie tak:tak:

nie ma sprawy a bedzie jakis bus bo Laure by trzeba dowiezc:-D

piekne prezenty:-)

co przedszkolke to przedszkole ona dopiero w tym roku otwarla i jest bardzo zadowolona:tak:

lachonko kochana powoli i do przodu, zdazysz do wieczora:-p

za jakis miesiac jak wyciagniesz albo 2 zobaczysz jak sie bedzie nimi bawila:szok:ja tak robie:rofl2:

w nowym roku tez jest czas:-D:-DKochana dasz rade!

:szok::szok::szok: co za gosc:szok:

faceci jak dzieci nie przetlumaczysz:sorry:

upssss ale jaja, ciekawe co ja tak meczylo, biedna musiala sie zwymiotowac zeby dobrze spac:szok:
Mam nadzieje ze dzis jest jak nowo narodzona:-)

i to jest jakies rozwiazanie heheh biedny caly bedzie poobijany bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze sie uduczy:-D:-DPotem powie kolegom ze kobieta go bije:-D:-D

My bylysmy na zakupkach.Znow kupilam Laurze ksiazke z naklejkami.Ona poprostu je uwielbia moze siedzie pol dnia i wyklejac ksiazeczke:tak:
Jestemy po obiadku Dzis zapodalam Piersi z kurczaka z platkami czosnku i ziemniaczki do tego.A dodatek do wyboru ogorki kiszone lub buraczki:cool2:
Zimno jak cholerka myslalam ze mi nogi odpadna a ja madra w mini sie wybralam:-D
:rofl2::rofl2::rofl2: ja to nigdie nosa nie wynurzam z domu w taka pizgawe a Ty w mini:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mam już pczkę :tak: Przyszły pojemniki na mleczko :rofl2:

A Helenka nauczyła sie myszke obsługiwac :szok::rofl2:
to super:-):-):-):-)

dziewczyny mam pytanie czy któras z Was używała butelek,smoczków albo czegokolwiek z Nuby?

bo znalazłam sprzedawce który o srzedaje i jakos najbardziej mi to wszystko u niego spasowało

bo jak chce smoczki z tommee tippee to butelek lovi nie mają i smoczkow do butelek albo niekapków i łżyeczek od 4 mies:eek::eek:

a nie opłaca się kupować osobno...

chce kupić to:

ToysrUSA NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2 PK (851650630) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY smoczek SOOTHE AIR motylek 0+oliwka (837378753) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY butelka poręczny uchwyt 295 ML mors (851678875) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY wymienna nakrętka do kubków niebie (837275342) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY pojemniczek pudełko na smoczek nieb (821641474) - Aukcje internetowe Allegro

MEDEUSKA
Ja uzywalam wlasnie tomme tippy i dr browna:tak:Tearz mam takei jakby kubeczki z nuby i jestem zadowolona:-):tak:Pomijajac fakt ze mlode obzarly juz cale te smoczki hehe

MH
No to fajnei ze tak sobie zbierasz mleczko:tak::tak::tak::tak:
I jaki wypad sobei planujecie-super:-):tak:

ANKA
Czyli ze przyjedziecie do nas:tak::tak::tak:

Cos mi zdjecie nei weszlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Super dresik
:rofl2::rofl2::rofl2: ja to nigdie nosa nie wynurzam z domu w taka pizgawe a Ty w mini:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dziewczyny mam pytanie czy któras z Was używała butelek,smoczków albo czegokolwiek z Nuby?

bo znalazłam sprzedawce który o srzedaje i jakos najbardziej mi to wszystko u niego spasowało

bo jak chce smoczki z tommee tippee to butelek lovi nie mają i smoczkow do butelek albo niekapków i łżyeczek od 4 mies:eek::eek:

chce kupić to:

ToysrUSA NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2 PK (851650630) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY smoczek SOOTHE AIR motylek 0+oliwka (837378753) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY butelka poręczny uchwyt 295 ML mors (851678875) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY wymienna nakrętka do kubków niebie (837275342) - Aukcje internetowe Allegro

ToysrUSA NUBY pojemniczek pudełko na smoczek nieb (821641474) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystko fajne

chce kupić to:

Ja nie uzywłam :no:

łyżeczki termiczne mam tomme tippie, zadna rewelacja :no: Karmie taka co dostałam w paczce promocyjnej hipp :rofl2:

smoczka takiego nie polecam, mam niemalże identyczny fisher price, spodobał mi sie wiec kupiłam, nie polecam :no:

Butlek TT nie uzywam bo z doświadczenia wiem, że ciężko je domyć :no: w tych zgięciach. Na poczatku to nie problem, ale jak zaczynasz lać dziecku inne rzeczy to zostaje osad, albo przebarwienia ciężkie do domycia...

Kochana ślicznie to wszystko wygląda :tak: Każda mama ma swoje upodobania :tak:

Dowikla, już gdzieś pisałam, jedziemy na wesele :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry