reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Halcia ja pije caputino. Ale juz jestem po zakupach i mam kawke! ;D Nawet dzisiaj zaszalałam i kupiłam małemu ciuszki troche na wyrost ale co tam beda na pozniej no i mama wydała pieniedze ;D

reklama
ej jestem jestem ...qrde własnie zapakowałam Miji leżaczek i ciuszki dla Noesia ufff ale wyszła wielgasna paka .Dobrze że mąz w domu to pujdzie to wysłac bo aj bymk niedała rady ::)

Sorbuś a nosidełko moge ci sprzedac za 56 zł + przesyłka <6 zł> bo dałam za nie 150 zł .

Jezusiczku ale u nas zawierucha , pada snieg z deszczem ...nienawidze tej pogody

CHCE WIOSNY !!!

a wogole to przyszedł już nasz fotelik ;D ;D ;D

własnie wyprałam obicie a jasiek siedzi w nim na poduszkach .

Ale superowy ;D ::) :p

hej! niedawno wrocilam z zakupow ale tego natachalam! wreszcie btroszke se kupilam bo juz dawno pieniakow na siebie nie wydawalam! no i w sumie zadowolona jestem!
teraz jakis obiadek na wieczor do lekarza. hubert juz na szczescie ok mam nadzieje ze kupki bedzie robil rzadziej i gestsze!
caluski do popoludnia!

Witajcie
Ja dzis zaganiana - tak na dobre to do domu weszlam od 9 jak poszlam w miasto
Pisalyslcie wczoraj o prasowanieu dzieciecych ubranek- ja prsuje i bede ZAWSZE to robic, bo przecie swoje tez prsuje Wiec czemu mam jasiowi nie prasowac- moim zdaniem jak ktos nie prasuje to po protu z lenistwa ( zeby nie powiedzec niedbalstwa)
U nas tez jeszcze zimowo, ale dla mnie dobrze przynajmniej mam w czym chodzic ( brak odziania na wiosne za duzzzza jestem   :p

L4dY a czy Jaś już niego wyrósł bo Maja waży już 6100 i boję się czy niedługo tez nie wyrosnie z niego ?

hej dziewczyny!
ja wlasnie wrocilam z urzedu miasta, dostalam peselek Groszka i zlozylam papierki o becikowe. bede je miala na kocie w poniedzialek :D, no to sobie poszaleje na allegro...za oknem znow zima, a wczoraj juz mialam nadzieje, ze bedzie wiosna, bo tak sie cieplutko zrobilo :(

sylwia nie zgodze sie z toba ze prasowanie wynika z lenistwa czy niedbalstwa ja nie prasuje jak juz pisalam od kad hubert skonczyl pol roku i jakos nie uwazam ze o niego nie dbam! wszystko co ma do wyjscia zawsze jest estetycznie poskaladane i czyste. zreszta najczesciej te rzeczy do wyjscia nie bardzo nadaja sie do prasowania! a swoje rzczy prasuje na biezaco jak wychodze i sa mi potrzebne bo w polce i tak sie gniota!

reklama
u nas moze nie zima ale bardzo brzydka pogoda!!!! cos rano siumpilo mokro a nawet ciapa na ulicach! ja narazie nie mysle o wiosnie bo sie boje ze nie dojdzie.... albo za dlugo bedzie trzeba czekac!

Do góry