reklama
L4dY-bIrd
doula
ej jestem jestem ...qrde własnie zapakowałam Miji leżaczek i ciuszki dla Noesia ufff ale wyszła wielgasna paka .Dobrze że mąz w domu to pujdzie to wysłac bo aj bymk niedała rady :
Sorbuś a nosidełko moge ci sprzedac za 56 zł + przesyłka <6 zł> bo dałam za nie 150 zł .
Jezusiczku ale u nas zawierucha , pada snieg z deszczem ...nienawidze tej pogody
CHCE WIOSNY !!!
a wogole to przyszedł już nasz fotelik ;D ;D ;D
własnie wyprałam obicie a jasiek siedzi w nim na poduszkach .
Ale superowy ;D :
Sorbuś a nosidełko moge ci sprzedac za 56 zł + przesyłka <6 zł> bo dałam za nie 150 zł .
Jezusiczku ale u nas zawierucha , pada snieg z deszczem ...nienawidze tej pogody
CHCE WIOSNY !!!
a wogole to przyszedł już nasz fotelik ;D ;D ;D
własnie wyprałam obicie a jasiek siedzi w nim na poduszkach .
Ale superowy ;D :
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej! niedawno wrocilam z zakupow ale tego natachalam! wreszcie btroszke se kupilam bo juz dawno pieniakow na siebie nie wydawalam! no i w sumie zadowolona jestem!
teraz jakis obiadek na wieczor do lekarza. hubert juz na szczescie ok mam nadzieje ze kupki bedzie robil rzadziej i gestsze!
caluski do popoludnia!
teraz jakis obiadek na wieczor do lekarza. hubert juz na szczescie ok mam nadzieje ze kupki bedzie robil rzadziej i gestsze!
caluski do popoludnia!
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Witajcie
Ja dzis zaganiana - tak na dobre to do domu weszlam od 9 jak poszlam w miasto
Pisalyslcie wczoraj o prasowanieu dzieciecych ubranek- ja prsuje i bede ZAWSZE to robic, bo przecie swoje tez prsuje Wiec czemu mam jasiowi nie prasowac- moim zdaniem jak ktos nie prasuje to po protu z lenistwa ( zeby nie powiedzec niedbalstwa)
U nas tez jeszcze zimowo, ale dla mnie dobrze przynajmniej mam w czym chodzic ( brak odziania na wiosne za duzzzza jestem
Ja dzis zaganiana - tak na dobre to do domu weszlam od 9 jak poszlam w miasto
Pisalyslcie wczoraj o prasowanieu dzieciecych ubranek- ja prsuje i bede ZAWSZE to robic, bo przecie swoje tez prsuje Wiec czemu mam jasiowi nie prasowac- moim zdaniem jak ktos nie prasuje to po protu z lenistwa ( zeby nie powiedzec niedbalstwa)
U nas tez jeszcze zimowo, ale dla mnie dobrze przynajmniej mam w czym chodzic ( brak odziania na wiosne za duzzzza jestem
L4dY-bIrd
doula
a ja czasai prasuje a czasami nie :
wiec jestem leniem ;D ale dobrze mi z tym
wiec jestem leniem ;D ale dobrze mi z tym
hej dziewczyny!
ja wlasnie wrocilam z urzedu miasta, dostalam peselek Groszka i zlozylam papierki o becikowe. bede je miala na kocie w poniedzialek , no to sobie poszaleje na allegro...za oknem znow zima, a wczoraj juz mialam nadzieje, ze bedzie wiosna, bo tak sie cieplutko zrobilo
ja wlasnie wrocilam z urzedu miasta, dostalam peselek Groszka i zlozylam papierki o becikowe. bede je miala na kocie w poniedzialek , no to sobie poszaleje na allegro...za oknem znow zima, a wczoraj juz mialam nadzieje, ze bedzie wiosna, bo tak sie cieplutko zrobilo
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
sylwia nie zgodze sie z toba ze prasowanie wynika z lenistwa czy niedbalstwa ja nie prasuje jak juz pisalam od kad hubert skonczyl pol roku i jakos nie uwazam ze o niego nie dbam! wszystko co ma do wyjscia zawsze jest estetycznie poskaladane i czyste. zreszta najczesciej te rzeczy do wyjscia nie bardzo nadaja sie do prasowania! a swoje rzczy prasuje na biezaco jak wychodze i sa mi potrzebne bo w polce i tak sie gniota!
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
u nas moze nie zima ale bardzo brzydka pogoda!!!! cos rano siumpilo mokro a nawet ciapa na ulicach! ja narazie nie mysle o wiosnie bo sie boje ze nie dojdzie.... albo za dlugo bedzie trzeba czekac!
Podziel się: