reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sorbuś Jasiek neiwyrusł z niegho tylko że waży już ponad 7 kg i jakoś niechce mi sie go tachać a poozatym chcem go oduczyc noszenia tak cały czas bo on jest strasznym przytulakiem ..nawet na rączkach czasami ze mna do toalety idzie ::) no i mam już tego dosyc pomału i zaczełam wojne z tym wiecznym noszeniem na rekach ::) :p

a jak Majutek wyrosie z nosidełka to przeciez tez możesz je sprzedać na allegro bo tak jak tam napisałam "niema bata żeby dziecko popsuło nosidełko "

reklama
Ja prasuje to co wymiętolone a bawełny sobietez nie prasuję więć małej tez nie. tetry nie uzywam. prasuję tylko posciel i takie yuranka co mną się ;D ;D ;D

L4dY tylko się zastanawiam własnie czy jest sens na miesiąc je kupować myslałam szczerze mówiąc że takie nosidełka są na dłużej a tu poczytałam trochę i wszystkie są na taką małą wagę trochę się zdziwiłam. Pogadam jeszcze z meżem a jak się sprzeda to trudno fajowe jest bardzo mi się podoba ale szkoda że dopieroteraz się kapłam i nie pomyślałam kurcze że się dziecko do noszenia przyzwyczai ::) ::) ::)
ja jej raczej nie nosze w domutylko na wyskok do sklepu chciałam a tu jeszcze kombinezon dochodzi to tez lada chwila może wyrosnąć kurczejuż sama nie wiem pomyślę pomyślę ;D ;D ;D

Sorbek moj Macius nie jest materialista i spieszył sie na ten swiat tak wiec becikowe mi sie nie nalezy. Dostałam tylko 500zł zasiłku porodowego :D

Ja prasuje swoje rzeczy wiec moge i Macka. Mąz sie ze mnie smieje ze nie prasuje tylko skarpetek, takiego juz mam hopla :p

U mnie nosidełko lezy w szafie, jeszcze go nie uzywalismy. Moze dlatego ze Maciek nie jest recznym dzieckiem i nie trzeba go non stpo nosic. A pogoda taka ze lepiej wyjsc z wózkiem niz do nosidełka dzidzie włozyć. Nosidełka są fajne ale nie na wychodzenie w zimie.

Musze sie zabrac za porzadki i za pieczenie bo w koncu sie do soboty nie wyrobie. :D

My tez chcemy wymienic wózek, ale dopiero za jakies dwa miesiace. Maciek narazie jedzi w gondoli, a jak bedzie chciał spacerówkę to chcemy ten nasz sprzedac i kupis cos ala parasolka, zeby było lżejsze.

Kunda może i racja bo kurcze tak sobie pomyślałam jak moja koleżnaka raz nisła synka w nosidełku jak wracali od nas wieczorem i wywaliła się naszczeście na plecy nie na dziecko a w domu nie potrzebuje mysałam tylko że jak na zakupy do marketu ale kurcze tylko poto to chyba szkoda trochę kase tracić jak myslicie?
L4dY nie patrz na mnie tylko sprzedawaj jak cos to dam ci znać - jak mój luby wróci to pogadam z nim i gdyby cos to napiszę.
Daj jeszcze raz ten link na wózek bo nieaktywny jakiś ::) ::) ::)

reklama
Sorbek jak chcesz tylko na wyskoki do marketu to sobie daruj ten zakup , bo naprawde niema sensu. Ja mam 13 obserwujących juz wiec napewno pujdzie :)

wózek kosztuje 599 zeta plus wysyłka to bedzie coś kolo 630 .Wiec tak mysle ze jak niewyciułam od naszych rodziców pare groszy to my tez kupimy go za jakieś dwa miechy

Do góry