reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No malinka ,pięknie pana listonosza załatwiłyście
~KAKO~NOWA zimowa na baranku ARMY ok.128 khaki Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie

(787849010)

to Ksawierka
ŚLICZNA DZIEWCZĘCA 158 {tq209teb-b8693} Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie

(759761407)
a to Klaudii,milutkie cieplutkie i wyglądają o wiekle lepiej niż na fotkach,a poza tym nie były drogie:tak:

Ładne ciuszki :tak: Tak to jest z tymi fotkami :dry: Helenki kurta też ładniejsza niz na fotce :-D

Ostatnia edycja:
Ja mam chwilkę na kompa to mamy poznikały:dry:zaraz b ęde lecieć po Ksawka to pewnie sie mamy znajdą:-p
Mh ale twoja Helenka już jest duża ,dlaczego czyjeś dzieci tak szybko rosną:szok:

Hej
Mogę się przyłączyć :sorry:
od ponad miesiąca znowu siedzę w domku, z pracą w mojej mieścinie ciężko a do tego wszystkiego moja mała ciągle coś w przedszkolu łapie i wiecznie siedzimy w domku chore.
Jestem więc taką mamą w domku siedzącą raczej z przymusu ale zawsze to coś :tak::happy2:

reklama
Hej
Mogę się przyłączyć :sorry:
od ponad miesiąca znowu siedzę w domku, z pracą w mojej mieścinie ciężko a do tego wszystkiego moja mała ciągle coś w przedszkolu łapie i wiecznie siedzimy w domku chore.
Jestem więc taką mamą w domku siedzącą raczej z przymusu ale zawsze to coś :tak::happy2:
witamy nową mamusie:happy2:
napisz nam coś o sobie:tak:
laski odwaliłam numer:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:anabubka przysłała mi w paczce maseczkę taką co się nakłada a potem ściąga jak skórę.....nałożyłam zaschła zaczełam ściągać i obudził się antek nakarmiłam go ubrałam i poszliśmy tak na pocztę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wszyscy mi się przyglądali a ja nie załapałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
na poczcie pani doprowadziła mnie do furii wysyła fax wraca i ona wszystkiego nie przefaxuje:wściekła/y::wściekła/y:pytanie czemu bo jej nie wychodzi:szok::szok::szok:ja to proszę próbować....pani -nie widzi pani jaka kolejka!!!!!!!!!!!!! ja no widzę przecież w niej stałam !!!!!! pani próbuje no poszło pytam z dwóch stron??pani a co pani jeszcze wymyśla?!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i poszło!!!!!!!!!!!zrobiła jak należy wezwałam naczelnika zapakowałam wszystko jeszcze do koperty poleconym puściłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dodam że spędziłam na poczcie 50 minut antek się darł musiałam go trzymać na ręku wypełniać druki !!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nerwa mam :wściekła/y:mam nadzieję że wszystko zapakowałam jak trzeba bo mi tak wymieszała te dokumenty a ja antka miałam drącego się na rękach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry