reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ok laseczki ja ide sie ubrac ,zrobic jakis maly make-up i zmykam na dwor bo jest mega cieplo:tak::tak::tak:
Bylam na balkonie bez kurtki i bylo git a do tego w sloncu jest ponad 20 stopni:tak::tak::tak:

reklama
:-D
A co to za zaklecie:-D:-D:-D:-D

spoko ,jak juz mi spdnie to podziele sie z Wami wszystkimi:tak::tak::tak:
Sama chciałabym wiedzieć :-D
Ok laseczki ja ide sie ubrac ,zrobic jakis maly make-up i zmykam na dwor bo jest mega cieplo:tak::tak::tak:
Bylam na balkonie bez kurtki i bylo git a do tego w sloncu jest ponad 20 stopni:tak::tak::tak:
No nie żartuj że u Ciebie tak cieplutko??
Ja byłam rano z psem to dość chłodno było na dworze...Nie wiem jak teraz ;-)

Nie no,weekend tylko :-D Urlopu to on już od dawna nie ma :wściekła/y:

Tak,wiesz,jakby jednak ci zleciało to się podziel nie :-p:-D:-D

Ania właśnie biega po pokoju i jak jej nie pozwalam czegoś wziąć to wściekła tupie nogami i woła "abudabudapopduba " :-D :-D :-D Uwielbiam jak te moje dziecie się wkurza :tak:;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
lubie jak dzieci gadają po swojemu, sa takie słodko zabawne ;-);-);-)

No baaa-pewnie ze sa ksiezniczkami hehe:-D:-D:-D

Ja na szczescie nie musze duzo sprzatac bo wczoraj mega wysprzatalam:tak::tak::tak:dzsisiaj to tylko tak z grubsza;-)No i planuje usmazyc sobie kotleciki mielone na niedziele bo jak jutro albo w niedziele bedzie ładnie to chce zabrac mlodych na lotnisko bo chca popatrzec na samoloty:szok::tak:

Łee pamietam ta baje sali mali:tak::tak::tak:

A co to za zaklecie:-D:-D:-D:-D

spoko ,jak juz mi spdnie to podziele sie z Wami wszystkimi:tak::tak::tak:
no będą na lotnisku nawoływać tatusia:-):-)
HEJ witam sie z rana:-D
u nas bez zmian ,czyli jestem wyspana:-Di sama w domu:-D
posprzatałam sobie ,na obiad rybke plaanuję,jakoś leci,listonosz własnie przyniósł zimową kurtkę Ksawierka,oby pasowała jak ulał:tak::tak:
Przymierzam sie do weidera z rana ,bo dziś siłownia,a po siłowni nie mam siły na wedera.Muszę sie pochwalić ,że dzieki siłowni 3 razy w tygodniu i codziennemu weiderowi schudłam w tydzień 1.3 kg normalnie puchnę ze szczęścia:-D
oby kyrtka była dobra:tak:pokaż jaką kupiłaś:tak::tak::tak:
ty cholero 1.3 kg:szok::szok:no ja się diecę powolutku a i tk 1.5 kg spadło ale to początek to zawsze łatwiej:tak::tak:
Anabubka dosta,łam paczkę DZIĘKUJĘ:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:a te niespodzianki:szok::szok::szok:no julka już rysuje a ja zaraz sobie maseczkę nakładam:-)
a julka załatwiła listonosza:-D:-Ddzwoni domofon julk podeszła listonosz -paczka
julka-dobra. i cisza za chwilę znów domofon listonosz -no ja z tą paczką......
a julka -o jak się cieszę.....i drzwi mu nie otwiera tylko odkłada słuchawkę:-D:-Dza chwilę znów domofon podeszłam -tak słucham????a listonosz-no to ciągle ja....ja no pan....to znaczy????????
listonosz w śmiech:-D:-D-ja z tą paczką:-D:-D:-Dotworzyłam mu schodzę a ten zatacza się ze śmiechu z tego całego dialogu z julką i ze mną:-D:-D:-Dpowiedział że mu zapewniłyśmy wesoły piątek:-D:-D:-D:-D:-D
u nas cieplusio na dworze teraz jest +9 i słoneczko:tak::tak:

Ty cholero 1.3 kg:szok::szok:no ja się diecę powolutku a i tk 1.5 kg spadło ale to początek to zawsze łatwiej:tak::tak:
Anabubka dosta,łam paczkę dziękuję:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:a te niespodzianki:szok::szok::szok:no julka już rysuje a ja zaraz sobie maseczkę nakładam:-)
a julka załatwiła listonosza:-d:-ddzwoni domofon julk podeszła listonosz -paczka
julka-dobra. I cisza za chwilę znów domofon listonosz -no ja z tą paczką......
A julka -o jak się cieszę.....i drzwi mu nie otwiera tylko odkłada słuchawkę:-d:-dza chwilę znów domofon podeszłam -tak słucham????a listonosz-no to ciągle ja....ja no pan....to znaczy????????
Listonosz w śmiech:-d:-d-ja z tą paczką:-d:-d:-dotworzyłam mu schodzę a ten zatacza się ze śmiechu z tego całego dialogu z julką i ze mną:-d:-d:-dpowiedział że mu zapewniłyśmy wesoły piątek:-d:-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

To ja się pochwalę dzisiejszymi zakupami :tak:

To niunia w swojej nowej kurtce :-D
p1130563t.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-06

A to wspominane sztruksiki na polarku :tak: Kosztowały 28 zł :-p

p1130568.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-11-06

Ostatnia edycja:

ty cholero 1.3 kg:szok::szok:no ja się diecę powolutku a i tk 1.5 kg spadło ale to początek to zawsze łatwiej:tak::tak:
Anabubka dosta,łam paczkę DZIĘKUJĘ:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:a te niespodzianki:szok::szok::szok:no julka już rysuje a ja zaraz sobie maseczkę nakładam:-)
a julka załatwiła listonosza:-D:-Ddzwoni domofon julk podeszła listonosz -paczka
julka-dobra. i cisza za chwilę znów domofon listonosz -no ja z tą paczką......
a julka -o jak się cieszę.....i drzwi mu nie otwiera tylko odkłada słuchawkę:-D:-Dza chwilę znów domofon podeszłam -tak słucham????a listonosz-no to ciągle ja....ja no pan....to znaczy????????
listonosz w śmiech:-D:-D-ja z tą paczką:-D:-D:-Dotworzyłam mu schodzę a ten zatacza się ze śmiechu z tego całego dialogu z julką i ze mną:-D:-D:-Dpowiedział że mu zapewniłyśmy wesoły piątek:-D:-D:-D:-D:-D
No malinka ,pięknie pana listonosza załatwiłyście
~KAKO~NOWA zimowa na baranku ARMY ok.128 khaki Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie

(787849010)

to Ksawierka
ŚLICZNA DZIEWCZĘCA 158 {tq209teb-b8693} Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie

(759761407)
a to Klaudii,milutkie cieplutkie i wyglądają o wiekle lepiej niż na fotkach,a poza tym nie były drogie:tak:

reklama
Do góry