reklama
agunia2020
Entuzjast(k)a
Sama chciałabym wiedzieć
A co to za zaklecie
spoko ,jak juz mi spdnie to podziele sie z Wami wszystkimi
No nie żartuj że u Ciebie tak cieplutko??Ok laseczki ja ide sie ubrac ,zrobic jakis maly make-up i zmykam na dwor bo jest mega cieplo
Bylam na balkonie bez kurtki i bylo git a do tego w sloncu jest ponad 20 stopni
Ja byłam rano z psem to dość chłodno było na dworze...Nie wiem jak teraz ;-)
B
Beata1988
Gość
Dowilka to Ty masz cieplej niż u mnie a tak daleko nie jest fajnie masz miłego spacerku
Mama Helenki
i Aniki :D
Ok laseczki ja ide sie ubrac ,zrobic jakis maly make-up i zmykam na dwor bo jest mega cieplo
Bylam na balkonie bez kurtki i bylo git a do tego w sloncu jest ponad 20 stopni
Ale macie super pogode
A ja dzisaj rano zmarzłam Z Helenka na zakupach...
Natalineczka555
kocham kochać :)
Nie no,weekend tylko Urlopu to on już od dawna nie ma
Tak,wiesz,jakby jednak ci zleciało to się podziel nie
Ania właśnie biega po pokoju i jak jej nie pozwalam czegoś wziąć to wściekła tupie nogami i woła "abudabudapopduba " Uwielbiam jak te moje dziecie się wkurza ;-)
lubie jak dzieci gadają po swojemu, sa takie słodko zabawne ;-);-);-)
no będą na lotnisku nawoływać tatusia:-):-)No baaa-pewnie ze sa ksiezniczkami hehe
Ja na szczescie nie musze duzo sprzatac bo wczoraj mega wysprzatalamdzsisiaj to tylko tak z grubsza;-)No i planuje usmazyc sobie kotleciki mielone na niedziele bo jak jutro albo w niedziele bedzie ładnie to chce zabrac mlodych na lotnisko bo chca popatrzec na samoloty
Łee pamietam ta baje sali mali
A co to za zaklecie
spoko ,jak juz mi spdnie to podziele sie z Wami wszystkimi
oby kyrtka była dobrapokaż jaką kupiłaśHEJ witam sie z rana
u nas bez zmian ,czyli jestem wyspanai sama w domu
posprzatałam sobie ,na obiad rybke plaanuję,jakoś leci,listonosz własnie przyniósł zimową kurtkę Ksawierka,oby pasowała jak ulał
Przymierzam sie do weidera z rana ,bo dziś siłownia,a po siłowni nie mam siły na wedera.Muszę sie pochwalić ,że dzieki siłowni 3 razy w tygodniu i codziennemu weiderowi schudłam w tydzień 1.3 kg normalnie puchnę ze szczęścia
ty cholero 1.3 kgno ja się diecę powolutku a i tk 1.5 kg spadło ale to początek to zawsze łatwiej
Anabubka dosta,łam paczkę DZIĘKUJĘa te niespodziankino julka już rysuje a ja zaraz sobie maseczkę nakładam:-)
a julka załatwiła listonoszadzwoni domofon julk podeszła listonosz -paczka
julka-dobra. i cisza za chwilę znów domofon listonosz -no ja z tą paczką......
a julka -o jak się cieszę.....i drzwi mu nie otwiera tylko odkłada słuchawkęza chwilę znów domofon podeszłam -tak słucham????a listonosz-no to ciągle ja....ja no pan....to znaczy????????
listonosz w śmiech-ja z tą paczkąotworzyłam mu schodzę a ten zatacza się ze śmiechu z tego całego dialogu z julką i ze mnąpowiedział że mu zapewniłyśmy wesoły piątek
u nas cieplusio na dworze teraz jest +9 i słoneczko
Natalineczka555
kocham kochać :)
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dno będą na lotnisku nawoływać tatusia:-):-)
oby kyrtka była dobrapokaż jaką kupiłaś
Ty cholero 1.3 kgno ja się diecę powolutku a i tk 1.5 kg spadło ale to początek to zawsze łatwiej
Anabubka dosta,łam paczkę dziękujęa te niespodziankino julka już rysuje a ja zaraz sobie maseczkę nakładam:-)
a julka załatwiła listonosza:-d:-ddzwoni domofon julk podeszła listonosz -paczka
julka-dobra. I cisza za chwilę znów domofon listonosz -no ja z tą paczką......
A julka -o jak się cieszę.....i drzwi mu nie otwiera tylko odkłada słuchawkę:-d:-dza chwilę znów domofon podeszłam -tak słucham????a listonosz-no to ciągle ja....ja no pan....to znaczy????????
Listonosz w śmiech:-d:-d-ja z tą paczką:-d:-d:-dotworzyłam mu schodzę a ten zatacza się ze śmiechu z tego całego dialogu z julką i ze mną:-d:-d:-dpowiedział że mu zapewniłyśmy wesoły piątek:-d:-d:-d:-d:-d
Mama Helenki
i Aniki :D
madziulanatasza
Fanka BB :)
No malinka ,pięknie pana listonosza załatwiłyścieno będą na lotnisku nawoływać tatusia:-):-)
oby kyrtka była dobrapokaż jaką kupiłaś
ty cholero 1.3 kgno ja się diecę powolutku a i tk 1.5 kg spadło ale to początek to zawsze łatwiej
Anabubka dosta,łam paczkę DZIĘKUJĘa te niespodziankino julka już rysuje a ja zaraz sobie maseczkę nakładam:-)
a julka załatwiła listonoszadzwoni domofon julk podeszła listonosz -paczka
julka-dobra. i cisza za chwilę znów domofon listonosz -no ja z tą paczką......
a julka -o jak się cieszę.....i drzwi mu nie otwiera tylko odkłada słuchawkęza chwilę znów domofon podeszłam -tak słucham????a listonosz-no to ciągle ja....ja no pan....to znaczy????????
listonosz w śmiech-ja z tą paczkąotworzyłam mu schodzę a ten zatacza się ze śmiechu z tego całego dialogu z julką i ze mnąpowiedział że mu zapewniłyśmy wesoły piątek
~KAKO~NOWA zimowa na baranku ARMY ok.128 khaki Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie
(787849010)
to Ksawierka
ŚLICZNA DZIEWCZĘCA 158 {tq209teb-b8693} Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie
(759761407)
a to Klaudii,milutkie cieplutkie i wyglądają o wiekle lepiej niż na fotkach,a poza tym nie były drogie
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja sie diecę juz 7 tygodni ,ale zawzięłam sie ,bo tak duża nigdy wcześniej nie byłama chciałabym ze 20 kilo najmniej jeszcze schudnąć
Podziel się: