reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze watek nosi tytuł mamy siedzace w domach z dziecmi a tu co nikogo nie ma w domu.

Musze założyc wątek mamy które wywiało z domu tylko kto bedzie pisał jak wywiało to wywiało

reklama
jsorbek na spacerek dzidzie zabieraj ;) . To niebieskie jest śliczne, ale nie wiem własnei czy ten "kołek " ::) ;D przypadkiem nie jest przydatny ::) Asz ku...z tymi duperelami dla dzieci to wieczna zagadka ::)

a musze cię pochwalić za sukne ślubną :p Śliiiiiiiczna ;D A tak mis ie teraz przypomniuało. Nic to spadam , bo z dziekciem na kolanach to nie pisanie. Szalony zaraz klawiature zje ;D

dzięki MaMalgosia

na spacerek nie ide bo maluszek spi i szkoda mi jej budzić. jutro sie wybiorę

Kalinka dzięki za przepis..wypróbuję go w niedzielę...mam nadzieję że mi wyjdzie...bo ja noga jestem z pieczenia...z gotowaniem u mnie o niebo lepiej ;)

Ale Wy dużo piszecie...aż trudno za Wami nadążyć :laugh:

Ja oszczędzam na całego..bo jestem bezrobotna...tzn.poszukuję pracy...i dostaję tylko zasiłek...i to bardzo marny :( dobrze że chłop nawet nieźle zarabia...
Nigdy nie oszczędzałam i praktycznie żyliśmy pełną parą (jak nie było Maćka)...a to kino,a to kolacja albo obiad w knajpie,wypady na dyskoteki i te sprawy...ciuchy nowe co chwila...a teraz aż się sobie dziwię że potrafię żyć bez tego i specjalnie nie narzekam...bo mam Maćka :D
a myślę że reszta jakoś się ułoży....

hip hip hura chyba bedę miała zdjecia plenerowe na płytce. dzwoniłam do fotografa i jeszcze je ma i nagra nam ale sie cieszę

u mnie to różnie z tym oszczedzaniem. Kiedys miałam wielka rente po tacie to wydawałam ile się dało a teraz na 3 osoby mamy miej niż ta renta wynisiła i nawet nie jest źle. oszczedzam ale na dziecko wydaję wszystkie oszczedności, dzisij kupiłam już dwa ciuszki na allegro i wczoraj i przedwczoraj kurcze oprzec sie nie mogę bo takie ładne.

reklama
Do góry