reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
jsorbek na spacerek dzidzie zabieraj . To niebieskie jest śliczne, ale nie wiem własnei czy ten "kołek " : ;D przypadkiem nie jest przydatny : Asz ku...z tymi duperelami dla dzieci to wieczna zagadka :
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
a musze cię pochwalić za sukne ślubną Śliiiiiiiczna ;D A tak mis ie teraz przypomniuało. Nic to spadam , bo z dziekciem na kolanach to nie pisanie. Szalony zaraz klawiature zje ;D
Kalinka dzięki za przepis..wypróbuję go w niedzielę...mam nadzieję że mi wyjdzie...bo ja noga jestem z pieczenia...z gotowaniem u mnie o niebo lepiej
Ale Wy dużo piszecie...aż trudno za Wami nadążyć :laugh:
Ja oszczędzam na całego..bo jestem bezrobotna...tzn.poszukuję pracy...i dostaję tylko zasiłek...i to bardzo marny dobrze że chłop nawet nieźle zarabia...
Nigdy nie oszczędzałam i praktycznie żyliśmy pełną parą (jak nie było Maćka)...a to kino,a to kolacja albo obiad w knajpie,wypady na dyskoteki i te sprawy...ciuchy nowe co chwila...a teraz aż się sobie dziwię że potrafię żyć bez tego i specjalnie nie narzekam...bo mam Maćka
a myślę że reszta jakoś się ułoży....
Ale Wy dużo piszecie...aż trudno za Wami nadążyć :laugh:
Ja oszczędzam na całego..bo jestem bezrobotna...tzn.poszukuję pracy...i dostaję tylko zasiłek...i to bardzo marny dobrze że chłop nawet nieźle zarabia...
Nigdy nie oszczędzałam i praktycznie żyliśmy pełną parą (jak nie było Maćka)...a to kino,a to kolacja albo obiad w knajpie,wypady na dyskoteki i te sprawy...ciuchy nowe co chwila...a teraz aż się sobie dziwię że potrafię żyć bez tego i specjalnie nie narzekam...bo mam Maćka
a myślę że reszta jakoś się ułoży....
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
u mnie to różnie z tym oszczedzaniem. Kiedys miałam wielka rente po tacie to wydawałam ile się dało a teraz na 3 osoby mamy miej niż ta renta wynisiła i nawet nie jest źle. oszczedzam ale na dziecko wydaję wszystkie oszczedności, dzisij kupiłam już dwa ciuszki na allegro i wczoraj i przedwczoraj kurcze oprzec sie nie mogę bo takie ładne.
L4dY-bIrd
doula
jestem , już wróciłam ze spacerku ale sie zdyszalam ..ide poczytac co nabazgrałyscie :
L4dY-bIrd
doula
MaMalgosia pisze:Pomóżcie mi , bo nie mogę sie zdecydować
http://www.allegro.pl/item88790826_krzes_baby_dreams_bambi_wys_0_zl_megagratisy_.html
który kolor wybrać ????? ;D
fajne fajne te krzesełka :0 My mamy ten : http://www.allegro.pl/item88200345_nowosc_krzeselka_probaby_lux_bomba_cenowa_.html
znaczy w sobote będziemy mieć ;D
wybież kolorek który pasuje do faceta
a co do tego plastiku to chyba jest lepciejszy niz pasy .....ja stawiam na plastik
reklama
L4dY-bIrd
doula
q qrza twarz odpowiedziałam ci w twoim poscie tym u góry ...ooooo tym :
Podziel się: