reklama
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Ja pierdziele, jak wy to robicie , ze tyle rpodukujecie, a dzieci wam nie ryczą. Ja własnei wróciłam ze spacru, mały nakarmiony , obłożony zabawkami leżey koło mnie i....... kużwa ryk : !0 minut wytrzyma i koniec :
Lady dzięki za radę. Podoba mi sie też to co ty masz, ale pojawil sie u mnie problem , a własciwie to głupia dociekliwość.. ;D Jedne krzesełka mają takie coś plastikowe miedzy dziecka nóżkami , a inne nie .... no i mnie męczy czy bez tego kołka tez bedzie ok ;D Szurnięta jestem ot i co ;D
Lady dzięki za radę. Podoba mi sie też to co ty masz, ale pojawil sie u mnie problem , a własciwie to głupia dociekliwość.. ;D Jedne krzesełka mają takie coś plastikowe miedzy dziecka nóżkami , a inne nie .... no i mnie męczy czy bez tego kołka tez bedzie ok ;D Szurnięta jestem ot i co ;D
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Hop hop! Jest tu kto??
U mnie dzic pracowity dzinek i dltego dopiero teraz jestem
Rano poszlam na targ- bo troche handlara ze mnie. Potem ponownie w miasto szukac sali na chrzciny , bo juz i tak dlugo zwlekamy. Mezus na 14 do pracy poszdl wiec musial sie zajac malym. Mam nie dzis odwiedzila - nie posadza ja pezciez sama przed tv a ja do was? ;D ;D
Teraz maly usnal a mama poszlo to se posiedze z wami!
U mnie dzic pracowity dzinek i dltego dopiero teraz jestem
Rano poszlam na targ- bo troche handlara ze mnie. Potem ponownie w miasto szukac sali na chrzciny , bo juz i tak dlugo zwlekamy. Mezus na 14 do pracy poszdl wiec musial sie zajac malym. Mam nie dzis odwiedzila - nie posadza ja pezciez sama przed tv a ja do was? ;D ;D
Teraz maly usnal a mama poszlo to se posiedze z wami!
Pycha
mama Mai i Marty
Maja śpi, mężuś opszedł grac w siatkówke, a ja czekam na "Samo Życie" i "Gotowe na wszystko"
L4dY-bIrd kupiłam dziś ta cyfrówke co polecałaś.
.
L4dY-bIrd kupiłam dziś ta cyfrówke co polecałaś.
.
sylwia-lesiak
Wlasnie napisala mi smsa moja siostra -siedzi w niemczech, ze kupila jasiowi cuudowne body rajstopki i skarpeteczki. JENY JAK DOBRZE ZE JAJ MAM
ps juz nie moge sie doczekac az to znajowy przywiezie!
ps juz nie moge sie doczekac az to znajowy przywiezie!
reklama
sylwia-lesiak
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MALEJ
Jest u was zwyczaj dawania riznych rzeczy dziecku a ono sam co wybiera, i na tej podstawie przepowiada sie kim bedzie?
Jest u was zwyczaj dawania riznych rzeczy dziecku a ono sam co wybiera, i na tej podstawie przepowiada sie kim bedzie?
Podziel się: