Aco myślicie o funduszach inwestycyjnych ???ja myślałam żeby założyć dla córci może będzie mieć łatwiej na start.Nawet zasięgałam info w jednym z nich i na start trza wpłacić 1000zł i potem albo co miesiąc 100 lub co jaiś czas następny tysiąc.
reklama
jsorbek ale masz śliczną córcię tylko przytulać i kochać
Kalina ale twój synuś się zmienił,my taż czasem mamy że makaron i kopytka ale taka polska rzeczywistość.Moja mama mi kiedyś opowiadała że mieli taki czas że wciąż naleśniki jedliśmy,bo kasy zero ale dla nas to niemiało znaczenia jak to dzieci grunt że rodzinka jest :laugh:
Kalina ale twój synuś się zmienił,my taż czasem mamy że makaron i kopytka ale taka polska rzeczywistość.Moja mama mi kiedyś opowiadała że mieli taki czas że wciąż naleśniki jedliśmy,bo kasy zero ale dla nas to niemiało znaczenia jak to dzieci grunt że rodzinka jest :laugh:
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
No kurcze mój mąż tez ma bzika na punckcie aparatu. Może trosze pzesadziłam pisząc że 20 zł mu starcza. Bo starcza na takie potrzeby byle jakie, ale np lampe do aparatu kupił, a to monitor płaski a to dysk twardy bo sie zepsół tylko że ja tego nie liczę bo to nie takie codzienne wydatki.
L4dY-bIrd to wstaw jakies zdjatka Kierownika muszę przecież fotke zięcia mieć nie ???
Noelia toja córcia tez jest przesliczna tak ładnie sie usmiecha.
Kalinka a te loczki to po kim miął synus - śliczny
L4dY-bIrd to wstaw jakies zdjatka Kierownika muszę przecież fotke zięcia mieć nie ???
Noelia toja córcia tez jest przesliczna tak ładnie sie usmiecha.
Kalinka a te loczki to po kim miął synus - śliczny
w sumie z tym oszczedzaniem to niezly pomysl...tylko jak zaczelam liczyc miesieczne wydatki to mi jakos tak wychodzi, ze wiecej w miesiacu wydajemy niz zarabiamy...ciekawe jakim cudem ???
a! nie pochwalilam sie Wam. Moj mezczyzna dzisiaj rano zaprosil mnie na randke w sobote wieczorem. Na to cora, ktora wlasnie weszla do pokoju stwierdzila "Tomi, a Ty zglupiales czy co?? slub prawie wzieliscie, dwoje dzieci na karku, a Tobie randek sie zachciewa? I to jeszcze zeby z jakas mloda laska, a Ty sobie Mame podrywasz" a po chwili zastanowienia mowi: "no to ja z Wami ide, ktos Was w koncu pilnowac musi zeby drugiego malolata w domu nie bylo..."
no i co ja mam zrobic ???
a! nie pochwalilam sie Wam. Moj mezczyzna dzisiaj rano zaprosil mnie na randke w sobote wieczorem. Na to cora, ktora wlasnie weszla do pokoju stwierdzila "Tomi, a Ty zglupiales czy co?? slub prawie wzieliscie, dwoje dzieci na karku, a Tobie randek sie zachciewa? I to jeszcze zeby z jakas mloda laska, a Ty sobie Mame podrywasz" a po chwili zastanowienia mowi: "no to ja z Wami ide, ktos Was w koncu pilnowac musi zeby drugiego malolata w domu nie bylo..."
no i co ja mam zrobic ???
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
Hej ! Ja wpadam tu przelotem, bo nie mam dzisiaj czasu na pogaduchy buuuuu Pomóżcie mi , bo nie mogę sie zdecydować
http://www.allegro.pl/item88790826_krzes_baby_dreams_bambi_wys_0_zl_megagratisy_.html
który kolor wybrać ????? ;D
Uciekam na spacerek , bo ślicznie słonko świeci i szkoda by było to zmarnowac . Bużka :-* Wieczorem wpadnę, ale na bank już nikogo nie bedzie :
http://www.allegro.pl/item88790826_krzes_baby_dreams_bambi_wys_0_zl_megagratisy_.html
który kolor wybrać ????? ;D
Uciekam na spacerek , bo ślicznie słonko świeci i szkoda by było to zmarnowac . Bużka :-* Wieczorem wpadnę, ale na bank już nikogo nie bedzie :
MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
A własnie , jeszcze jedno mam pytanie. Do mam które mają krzesełka do karmienia. ;D Dziewczyny , przydaje się to coś plastikowe , co znajduje się między nogami dziecka jak siedzi na tym krzesełku?? Takie mi sie podoba już na maxa
http://www.allegro.pl/item87909715_krzeselko_do_karmienia_grapi_maxus_plus_s_u_p_e_r.html#photo
, ale ono nie ma tego plastikowego , tylko pasy.... : No pomóżcie babeczki plisssssss
http://www.allegro.pl/item87909715_krzeselko_do_karmienia_grapi_maxus_plus_s_u_p_e_r.html#photo
, ale ono nie ma tego plastikowego , tylko pasy.... : No pomóżcie babeczki plisssssss
reklama
Podziel się: