reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

swietne zdjatka...jako 3-latek mial super wloski...

a muza...spokojna, polecam, u mnie zdaje egzamin...Groszek zasnal jak malowanie i w sumie nie istotne, ze ja juz jednym okiem tez kimam..ale musze byc twarda i sie nie dac ;)

reklama
Kurczę siedzę już pół godziny i czytam i czytam i końca nie widać a tu kążda narzeka że do kompa maż nie sopuszca az się boje pomysleć co by było jakby dopuszczał ;) ;) ;)
Moja niuńka się już wyspała, a ja kawusie pije sobie

Witam dziewczynki...trochę Was podczytuję...i wiem że są wśród Was super kuchareczki co nic nie poprzypalają...stąd moje pytanko:czy macie jakiś super łatwy przepis na domową pizzę????

Bo jakoś mi się zachciało...a nie chcę tej kupowanej...
Mój chłop w delegacji już od niedzieli i wraca dopiero w sobotę...i wymyśliłam że zrobię w sobotę pizzę tylko nie wiem jak...no i żeby wyszła pyszna ;D

no tak jak przyszłam to nikogo nie ma a jak mnie nie ma to 7 stron zapisałyscie.
Kalinka mężowi pokaże te zdjecia tego Tomasza

Witam
Strasznie malo czasu mam ostatnio bo i Olka urodzinki przygotowuje i studia i dom ::) Ale podczytuje Was i jak tylko znajdę moment to odpisze

e...ja tam nie narzekam, ze nie mam dostepu do kompa...ale kawcia to calkim dobry pomysl. a! wczoraj mnie wzielo na upiczenie ciasteczek a'la pieguski.mialam nadzieje, ze dzis do kawy bede miala....a tu nic..wszystko zezarli...paskudy jedne. :(

Madzikk29 ja mam najlepciejszy przepis na pizze ...powrzucać na drożdzowe ciasto wszytko co masz w lodówce <rózne smieci> np.kawałki kiełbasy , mase sera , pomidory ,grzybki itp.itd. ..potem do piekarnika , potem na talerz i polać keczupem i amniam amniam ;D ;D ;D

reklama
no bylismy do tesciówki zadzwonic, we Włoszech siedzi. juz zła była ze tak długo cisza. Musimy czesciej bo kurcze przykro jej było. A chrzciny obiecała ze urzadzi, a my kurcze nie odzywalismy się.
No ale jestem już ido południa będę a potem to meżulek mnie wygania z kompa

Do góry