reklama
L4dY-bIrd
doula
Kalinka twój synek przypomina mi na tym zdięciu ...pianiste : bo oni mają zawsze rozczochrane włoski i takie kamizelki ;D
Witam dziewczynki...trochę Was podczytuję...i wiem że są wśród Was super kuchareczki co nic nie poprzypalają...stąd moje pytanko:czy macie jakiś super łatwy przepis na domową pizzę????
Bo jakoś mi się zachciało...a nie chcę tej kupowanej...
Mój chłop w delegacji już od niedzieli i wraca dopiero w sobotę...i wymyśliłam że zrobię w sobotę pizzę tylko nie wiem jak...no i żeby wyszła pyszna ;D
Bo jakoś mi się zachciało...a nie chcę tej kupowanej...
Mój chłop w delegacji już od niedzieli i wraca dopiero w sobotę...i wymyśliłam że zrobię w sobotę pizzę tylko nie wiem jak...no i żeby wyszła pyszna ;D
e...ja tam nie narzekam, ze nie mam dostepu do kompa...ale kawcia to calkim dobry pomysl. a! wczoraj mnie wzielo na upiczenie ciasteczek a'la pieguski.mialam nadzieje, ze dzis do kawy bede miala....a tu nic..wszystko zezarli...paskudy jedne.
L4dY-bIrd
doula
czesc sorbek :-*
gdzies ty wczoraj polazła ?? poszłas i zginełas wieczorem >
Jasio u mnie spi wiec biegne po kawe i bedziemy wszytkie w komplecie ;D
gdzies ty wczoraj polazła ?? poszłas i zginełas wieczorem >
Jasio u mnie spi wiec biegne po kawe i bedziemy wszytkie w komplecie ;D
L4dY-bIrd
doula
Madzikk29 ja mam najlepciejszy przepis na pizze ...powrzucać na drożdzowe ciasto wszytko co masz w lodówce <rózne smieci> np.kawałki kiełbasy , mase sera , pomidory ,grzybki itp.itd. ..potem do piekarnika , potem na talerz i polać keczupem i amniam amniam ;D ;D ;D
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
no bylismy do tesciówki zadzwonic, we Włoszech siedzi. juz zła była ze tak długo cisza. Musimy czesciej bo kurcze przykro jej było. A chrzciny obiecała ze urzadzi, a my kurcze nie odzywalismy się.
No ale jestem już ido południa będę a potem to meżulek mnie wygania z kompa
No ale jestem już ido południa będę a potem to meżulek mnie wygania z kompa
Podziel się: