Mama Helenki
i Aniki :D
Dzieci śpią, A M czeka w łóżeczku więc spadam
Dobranoc
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylwia, nie przeczytalas, prawda?
Miłej zabawy z M Ja też uciekam jutro przeczytam o tych szczepionkach bo oczy mi sie zamykają a brzuch mnie troche pobolewa i jest mi troche niedobrze ale to przez @ wiedz dzisiaj odpuszczam sobie kompa.DOBRANOC wszystkimDzieci śpią, A M czeka w łóżeczku więc spadam
Dobranoc
Przeczytałam Anika dostała, najgorszą szczepionkę z możliwych Dziecko pod kontrola neurologa
Luiza czyli Euvax?
ta miała być neurologicznie bezpieczna.
Kuba po tej szczepionce dostał paraliżu właśnie.
dlaczego????????poczytalam i nie bede sie wypowiadac,
Jestem juz wkoncu kmp sprawyny.
Miłosz nie spada on jak sie budzi to schodzi z niego i idzie do nas.A dzis przeszedl samego siebie cały dzien nie spal i nie wiem o co mu chodzilo jak chcialam go polozyc to nie,mimo maslanych oczu,ok 14 pojechal do tesciowej tam tez nie spal.Przyjechal do domu myslelismy ze padnie a on po kapieli jeszcze szalaał do 21 i zasnal,nie wiem o co mu chodzilo tak naprawde.
A z tymi ubezpieczeniami to jedenn wielki NIEWYPAŁ.
U Kuby było to jakoś 2-3 tygodnie do pierwszych objawówTak, własnie tą,
Podziałała na niego od razu ?? Helena była też szczepiona tym świństwem
Aguś nie mam dobrych wiadomościja też przeczytałam,masakra jakaś
a jak Oliwka była szczepiona na WZWb szczepionką HEPAVAX_GENe to bezpieczna czy nie?
teraz kurczę siedzę z jej książeczką zdrowia i sprawdzam te szcepienia
dlaczego????????
Oliwka juz spi a ja oglądam HOUSA
As ale tam jet mowa tylko o wsytzymaniu seri 0430047 tej szczepionki a Oliwka była szczepionaU Kuby było to jakoś 2-3 tygodnie do pierwszych objawów
Aguś nie mam dobrych wiadomości
Wstrzymanie - DTP; HEPAVAX GENE - BIOMED S.A. | Wiadomości GMP
Moj Dominik byl szczepiony zwyklymi a dziewczynki tymi platnymi i szczerze to ja nie widzialam najmniejszej roznicyAni dziewczynkom ani Dominikowi nigdy nic nie byłoja juz wkońcu zgłupiałam to którymi szczepionkami trzeba szczepić i sa bezpiezne/te płatne?????
czyli te bezpłatne wszystkie są szkodliwe i mogą zagrażać zyciu dziecka????? dobrze rozumiem czy nie?
Ale mi narobilas smaka na takie super schlodzone piwkoJa sobie jutro albo w sobote posiedze przy redsiku:-)A u mnie juz błoga cisza. Mała zasypia u siebie, Piciu tylko słuchać jak zacznie chrapać, hihi. Zostałam sama, a że P kupił mi desperado, to sobie posączę w dobrym towarzystwie.
a co wyszło z tymi ubezpieczeniami???????
tak myslałąm ze nic z tego nie wyjdzie ale nie chciałam zapeszać,z ubezpieczeniami to zawsze jedna wielka kicha