reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
2 godziny temu uratowałam teściowi życie,ale o tym potem jak emocje opadną,bo się jeszcze trzesę.
Właśnie dostałam od swojej lekarz ciekawy artykuł odnośnie szczepień.
Wyraźnie widać silne powiązanie zatruciem rtęci i autyzmem i innymi chorobami .
Jestem w szoku,bo wiedziałam duzo na ten temat ,ale po przeczytaniu artykułu stwierdzam,że wiedziałam tyle co wierzchołek góry lodowej.
Dziewczyny przeczytajcie ,bo to chodzi o zdrowie Waszych dzieci.
Myśle,że warto pomimo tego,ze artykuł jest strasznie długi.
Teraz jednak nikt już nie zaprzeczy....
Ważne! Ukrywane dowody wieloletniego zatruwania dzieci rtęcią... :: NewWorldOrder.com.pl
:---wściekła/y:
Przeczytałam Anika dostała, najgorszą szczepionkę z możliwych Dziecko pod kontrola neurologa
Luiza czyli Euvax?Przeczytałam Anika dostała, najgorszą szczepionkę z możliwych Dziecko pod kontrola neurologa
ta miała być neurologicznie bezpieczna.
Kuba po tej szczepionce dostał paraliżu właśnie.
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja przeczytam jak dzieci bedą spały ale cos mi sie niedobrze zrobiło
medeuska
październikowa mama'09
Witam dziewczyny- padnięta jestem - bo dziisaj mieliśmy pełno jeżdżenia i załatwiania- najpierw byłam u gin- wszystko ok
dowiedziałam sie tylko że mam tkliwą macicę i że już niedługo do porodu
i potem na fotelu że szyjka też juz króciutka poza tym nic ciekawego zabardzo....
potem jechalismmy odebrac dowody pozmieniac we wszystkich urzędach bankach itp dane, potem w pracy mojej i M, iu teścowej po farbe, bo brakło nam na jedną ścianę naszej no i spowrotem musielismy zajechac do obi po panele na raty- wczesniej juz porównalismy ceny wszedzie i kupilismy za 17.99- najlepsze że oglądalismy je dzisiaj o 10 a pojechalismy o 16 i o 16 juz były po 22,99 i mówie do gościa że jeszcze dzisiaj oglądalismy je ibyy po 17,99no ale powiedzial że juz sie promoca na nie konczy i ze nie zdążyliby w całym sklepie wszedi cen pomieniac ze jeszcze dzisiaj są a 17,99 więc kupilismy- 5 rat po 75zl.... nadroższe te durne cokoliki 14 zł jeden 2,5 m no jeszcze musimy kupic podkład- ale to juz u nas w casto bo tam były calkiem drogie
i tak nei wiem skąd wezme na te raty ale co tam bede sie martwic za miesiąc
de sie polozyc bo padnieta jestem- dopero teraz siadłam- io 18 wrocilismy- musialam zrobic jedzenie, zadanei z Patim i pozmywac jeszcze i tak cały dzien w d.....upie
dowiedziałam sie tylko że mam tkliwą macicę i że już niedługo do porodu
i potem na fotelu że szyjka też juz króciutka poza tym nic ciekawego zabardzo....
potem jechalismmy odebrac dowody pozmieniac we wszystkich urzędach bankach itp dane, potem w pracy mojej i M, iu teścowej po farbe, bo brakło nam na jedną ścianę naszej no i spowrotem musielismy zajechac do obi po panele na raty- wczesniej juz porównalismy ceny wszedzie i kupilismy za 17.99- najlepsze że oglądalismy je dzisiaj o 10 a pojechalismy o 16 i o 16 juz były po 22,99 i mówie do gościa że jeszcze dzisiaj oglądalismy je ibyy po 17,99no ale powiedzial że juz sie promoca na nie konczy i ze nie zdążyliby w całym sklepie wszedi cen pomieniac ze jeszcze dzisiaj są a 17,99 więc kupilismy- 5 rat po 75zl.... nadroższe te durne cokoliki 14 zł jeden 2,5 m no jeszcze musimy kupic podkład- ale to juz u nas w casto bo tam były calkiem drogie
i tak nei wiem skąd wezme na te raty ale co tam bede sie martwic za miesiąc
de sie polozyc bo padnieta jestem- dopero teraz siadłam- io 18 wrocilismy- musialam zrobic jedzenie, zadanei z Patim i pozmywac jeszcze i tak cały dzien w d.....upie
ee tam- po samych tabletkach sie nie grubnie- one pobudzają apetyt- ale jak bedziesz nad sobą panowac to nei zgrubniesz- ja tak miałam ze co chwile głodna byłam a chudłam jeszcze na tabletkach zamast przytyc a brałam Diane po których niby najbardziej się tyje :-)Musze sie do lekarza przejsc ale hormonalne to moge po nich zgrubnąć
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
=== > Ja nie moge brac tambelet ... Za slaby organizm i w ogole zalodek ... W sumie dobrze ze nie biore Teraz robie sobie implanta na 3 lata )
=== > A o tych szczypionkach tez czytalam Maskara !!!
Ja teraz z misiakiem siedze i malenka szykujemy sie aby jechac do tesco po jakies zakupki Ostatnio malej kupilam w Boot'sie (to cos w stylu drogerii i apteki) 6 sloiczkow z hipp czy z heinz i firmy stad cow & gate 6 za 3'50euro ) a jeden sloik kosztuje niecale euro ... A wiec nakupowalam jej za 15 euro 24 sloiczki Rozne rozniste ... Owoce warzywa mieska wszystko bez glutenu dodatkku jajka czy mleka )
Teraz jakas promocja jest ze 6 opakowan z pampers w cenie 2 ) to 5euro z 6 opakowan ! Oplaca sie niesamowicie )
wiec musze isc kupic troche rzeczy dla niej jak i do lodowki )
=== > A o tych szczypionkach tez czytalam Maskara !!!
Ja teraz z misiakiem siedze i malenka szykujemy sie aby jechac do tesco po jakies zakupki Ostatnio malej kupilam w Boot'sie (to cos w stylu drogerii i apteki) 6 sloiczkow z hipp czy z heinz i firmy stad cow & gate 6 za 3'50euro ) a jeden sloik kosztuje niecale euro ... A wiec nakupowalam jej za 15 euro 24 sloiczki Rozne rozniste ... Owoce warzywa mieska wszystko bez glutenu dodatkku jajka czy mleka )
Teraz jakas promocja jest ze 6 opakowan z pampers w cenie 2 ) to 5euro z 6 opakowan ! Oplaca sie niesamowicie )
wiec musze isc kupic troche rzeczy dla niej jak i do lodowki )
Mama Helenki
i Aniki :D
Luiza czyli Euvax?
ta miała być neurologicznie bezpieczna.
Kuba po tej szczepionce dostał paraliżu właśnie.
Tak, własnie tą,
Podziałała na niego od razu ?? Helena była też szczepiona tym świństwem
Dobrze, że nie żałowałam kasy i szczepiłam resztę płatnymi szczepionkami
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: