reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo sporadycznie, bo ja od pewnego czasu jestem wrogiem nr jeden wszelkich używek i zeby nie było, ze popieram "podpalanie" ;)

Halcia, a co to za kuracja? Jakieś definitywnie zaprzestanie palenia od zaraz i koniec basta, czy sie wspomagasz czymś w rodzaju nicorett czy jakoś tak ::) ??

reklama
Bylam na takiej kuracji biopradami podlaczona bylam do takiej maszynki ktora wysylala jakies sygnaly przez moje cialo no i caly tydzien nie palilam a teraz znowu pale :(:(

halcia widzę, ze i ty masz dyzur nocny na bb :laugh: :laugh:

A nie mozna do tego powrócić?? Czy jak sie juz zapaliło to koniec i znowu trzeba iść na prądy ??

Trzeba isc na poprawke ktora kosztuje 20 zl, ten pierwszy kosztowal 50 zl. Postaram sie jutro nie palic tak sama od siebie moze mi sie uda :):)

MaMalgosia tez rodzilam na takim lozku fajnie bylo, mieciutko

Witam witam w tym nowym dniu! no i po karnawale, nawet nie wiem kiedy minął bo nigdzie nie bylismy.
My mieszkamy sami, tesciowie wybudowali sobie mały domek a nam zostawili wiekszy, mieszkaja na tym samym podworku, czasem sa spiecia ale zazwyczaj jest wszystko ok, jak musze cos załatwic to zostawiam małego z babcia, choc jest to dosc sporadyczne.

Ja na nogach już od 6;15 córcia tak postanowiła szybko rozpocząć dzień więc troszkę zaspana jestem.U nas prawdziwa śnieżyca więc wziełam moją córcię na mały spacer po śniegu a teraz smacznie śpi.właśnie przyszedł mój mąż ale nie oddam kompa bez walki :D :D Karnawał a co to takiego ??? :laugh:

Moja mama ma fajny domek ale niestety mieszkanie z nią stało sie z czasem nieznośne :mad: :mad: :mad: :mad:

Cześć kobitki ja tylko na chwilke :) ... wiem kiedy wpadać Halcia Tobie to lanie się nalezy i to konkretne :mad: jak wskocze na dłużej to sobie pogadamy :p ;)
My też mieszkamy sami ,dziś wracam do domku z tygodniowych wakacji u dziadków i trzeba będzie sobie samemu radzić 8)
Moi rodzice są tak zakochani w Noe że sami zaproponowali że będą wpadać raz w tygodniu (a mają 1,30 drogi do nas) i my będziemy mieli wychdne do kina ,na piwko..wtedy sciągam mleczko i idziemy w tango na jakieś 4-5 h ;D czas mija jak szalony co wychodzimy zaraz trzeba wracać, choć ja po godzinie za kapselkiem już tęsknie :-[.
Jak raz wpadli do nas znajomi i rodzice nie przyjechali,dopiero 2 tygodniach wnunia zobaczyli -to ciągle dzwonili kiedy chcemy wyjść bo oni to chętnie wpadną bo się już stęsknili :D
Ja zostawiam z moimi rodzicami małego,ufam im bardzo a i oni wiedzą jak się nim zaopiekować praktycznie nie mam im nic do zarzucenia...z teściówką bym się troche bała,jest troche nieporadna ,niepewna a jak buja małego to tak nim telepie że jak zobaczyliśmy to z Przemkiem to nam się słabo zrobiło ...a co dopiero Noek czuł :o

Ale dziś sennie az prawdziwną kawunie sobie trzasne...taką słabiutką rzecz jasna ;D

reklama
Do góry