reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja sobie idę zrobić kawusie i zaraz przeczytam coscie tam na klikały.
Chce sobie kupić aparat cyfrowy bo mam dosc porzyczania tylko ze zupełnie sie na tym nie znam :(

No kurcze ale się naczytałam, już zapomniałam co mam napisać.
AAA o tym 500 zł Biedroneczko pospieszyłas się bo dostałabyś 1000 zamiast 500 czyli razem 2000 zł
Kurcze idę kawe zrobić i wracam napisać co wczoraj i o tym mieszkaniu

L4dY-bIrd  piekne imie wybralas dla syna :laugh: :laugh: :laugh:
Mojemu Jasiowi wlasnie dalam biszkopta i sam wsuwa!!
Mijai Kunda to wy nie karmiace ze kawke pijecie?
JA przed ciaza pilam kawki duzo ale w ciazy nie moglam - nie smakowala mi , organizm sam odastawil, a teraz nie pije bokarmie

Sylwia moje dziecko jest leniwe i wogóle cyca nie chciało wiec tym sposobem mam luz mogę jesc i pic co chce.
Coc chciałabym poczuc jak to jest karmic piersia ale mowi sie trudno.

Ja też sie pospieszyłam z tym becikowym bo gdybym papiery złozyła w tym roku to wziełabym zamiast 500zł 1000

Ja nie karmię już pokarm mi się skończył buuuuuuuuuu :( :( :(
Mieszkamy sami na szczęście bo z moją mamą to by była katastrofa, chociaż małą zostawiam czasem z nią jak zimno a na zakupy trzeba. Teściowa fajna ale też bym mieszkać z niż nie mogła. Konfliktowa kobitka jestem i tyle.
Bylismy wczoraj na ostatkach z naszą dzidzią. Mamy tu taki lokal w którym własciwie są tylko wesela i takie tam przyjęcia a ludzi mało w tyg. My też tam wesele mialiśmy i fanie tam bo znaja nas wszyscy bo tyko my tam chodzimy calą ok 20-30 osobowa ekipą. I wczoraj my i dwie pary jeszcze z dzidziami bylismy .maja kochana była leżała w wózeczku i super. Posiedzieliśmy dłubo bo do 8.30 aż. I piwko wypłam bo meżuś prowadził, a ja muszę nadrobić za abstynencję w ciaży i okresie karmienia ;D ;D ;D

Ale dzisiaj rano horror przezyłam. przez te całe ostatki zapomniałam mleka kupić i rano o 3 poszłam zrobić i patrzę a tu braknie na później i trzeba by o 6 rano z dzieckiem na zakupy to musiałam męża wysłać tylko on na 6 a tu wszystko pozamykane. W nocnych nie ma w dyzurujacej aptece KUR... tez 1 nie mieli co to za apteka :mad: :mad: :mad:
Dopiero w ostatnim juz nocnym była Nan 1 Hurra bo już myślałam że byłkę jej zrobię ;) ::) :laugh: :laugh:

sylwia - Lesiak najpierw zaczeło brakować i puste cycusie miałam i później musiałam dokarmiać ale w nocy jeszcze cycuś. Później i już na noc nie było i teraz już tylko butla niestety a tyle przeszłam cierpienia żeby jadła z cyca a tu klops robiłam co mogłam bawarka, herbatki Hipp zioła Karmi i nic nie pomagało. Przed każdym sztucznym dostawiałm do cyca żeby pobudzić i nic, tak chyba musiało być , ale cieszę się zę całe dwa miesiace karmiłam ją tylko piersią.

reklama
Sylwia ja też miałam bardzo mało pokarmu, zaczełam sciagac aby podawać małemu w butelce ale z tego sciagania to nic nie wyszło. Położna mi powiedziala ze niektóre kobiety mają mało pokarmu a inne pokarm zalewa.

Jsorbek u mnie jest taki lokalik z ogródkiem i tam zazwyczaj chodzi się z dziecmi. Rodzice piją piwko a dzieci bawia się. Tylko ze teraz zima :mad: Ja chce lata!!!!

Do góry