reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien doberek!!!!!! moj tez pracuje rano i nie mam wtedy klopotu gorzej a jak sie dopadnie po pracy to wtedy masakra!!!!!!!!!!
ja tez bym chciala mieszkac sama! ale niestety, moj tata zmarl jak mialam 3 latka a ja jestem najmlodsza (mam jeszcze 4 siostry!) ostatnia za maz wyszlam wiec zostalam z mama bo jak by sama zostala to ze swojej emerytury nie dala by rady wyzyc! a mam duze mieszkanie bo az 4 pokoje!
jestem po kontrolnej wizycie u lekarza i juz bubek zdrowy ale i tak musze pojechac na czyszczenie nosa bo inaczej znowu mu scieknie i bedzie chory!

reklama
ja to najlepiej jestem zadowolona jak sama z hubkiem siedze bo wtedy wiem co zjadl ile zjadl a tak to moge z mama moja zostawic bo ona tez go dopilnuje! ale jak bym miala z mezem na caly dzien zostawic..... to balabym sie ze hubert glodny chodzi!!!!!!!!!

chcialam wam wyslac zdjecia slubne ale nie mam ich na kompie wiec probowalam zrobic zdjecie zdjeciu ale zupelnie nie wyszlo!!!!!! moze jeszcze cos wykombinuje jak slubny wroci!!!!!

No i mam to na dole po prawej to kubas z kawą ;D...oj ciężko sobie zdjęcie zrobić ::)
kawusia15mx.jpg

A tu z pomocą tatki ...ale znowu się nie udalo uśmiechnąć i jakaś taka zaspana jestem, ale kawunie z wami wypije 8) :)
kawusia34ie.jpg

Mordziulka spróbuj zrobić zdjęcie bez flesza przy swietle dziennym ,bo flesz się odbija od zdjęcia to nie wychdzi...oj mały płacze uciekam i do zobaczenia...do jutra przy kawuni ;)

reklama
mija super zdjecie! ja sobie nie robie bo jeszcze klisza by pekla!!!!!!
ale za to musze isc uspic hubka i za obiadek sie brac! bo mezulek dzis wczesniej z pracy wraca!
do puzniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko nie piszcie za duzo bo znowu godzine na czytaniu spedze zamiast pisac!!!!!!!

Do góry