reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja słyszałam też że te 2000 zł to dla tych co mają poniżej tych 504 zł ale jak jest w praktyce to trudno powiedzieć.

Biedronka(mogę tak Cię nazywać? :( jak ci się udało wyciągnąć jeszcze te 5 setek ::)

reklama
noelia ..pewnie ze możesz

a te 5 setek wyciagnełam tak: zaraz po urodzeniu czyli w listopadzie złozyłam papiery o ta kase i w grudniu ja dostałam :D a potem sie okazało ze uhwalili te becikowe wiec wypełniłam papiery znowu bo ono nalerzy sie jeszcze dzieciom urodzonym od 9 listopada< moj jasiek sie urodził 9 o 11:11 ;D ;D ;D ;D ;D > no wiec musieli mi przyznać >:D >:D

BiedronkaJa szykuję się do roczku mojej niuni dziś robiłam krokieciki potem na spacer,cały dzień jestem zajęta i dopiero jak Emi idzie spać mogę tu przysiąść.A poza tym mieszkamy z teściami a oni są naprawdę super narzekać nie mogę, ale uważają że komputer kupe prądu źre wię nie mogę za często do kąpa zasiadać ::)

No ale jak dobrze pójdzie to może w czerwcu lipcu mieszkanko kupimy będziemy na swoim i będzie luz bo powoli mam dość tego ciągłego uważania co robię czy to dobrze powiedziałam i takie tam.Jak ktoś mieszka z tęściami to mnie napewno zrozumie. ::)

Ja mam fajnych teściów dużo mi pomagają a Emilke kochają ponad wszystko i nie wiem jak sama dam radę ale będziemy na swoim i będzie luz. ;) ;) ;)

A propo jeszcze teściów jak tylko troszkę śniegu napada teściowa wygania teścia na dwór żeby bałwanka zrobił takiego małego,ma oczy z węgielków noś i czapę i na parapet od dworu go stawiają także Emilka co dzień może go oglądać,super nie ;D ;D

My mieszkamy z moją mamą i jestem zadowolona bo czasami mi pomożeale nie dyktuje co mamy robić i nie wtrąca się.a mi niestety przeszło becikowe koło nosa a tak by się przydało także trochę wam zazdroszczę.

No to już uciekam może jutro koło południa wlecę.Pewnie bedzie sporo do czytania jak zawsze. trzymajcie się zdrowo ::)

My sami mieszkamy!
Uwazam ze tak najlepiej choc czasem mieszkanie z rodzicami tez jest fajne - ale tylko pod jednym warunkiem: jak chce sie wyjsc wieczorem to dziecka popolnuja a tak odkad urodzilam nigdzie nie bylam w knajpie
Nawet dzis w domu siedzimy :( :(

sylwia -lesiak no to masz super :) Niektóre z nas tu niestety niestac na takie luksusy .
Natomiast co do spedzania czasu w domu to wyobraz sobie że ....ja również dzisiaj nigdzie* niebyłam , i podejżewam że 90 % tu obecnych również .

...i jakos zyjemy ;D

*-niewliczając spacerku :p

reklama
dobry wieczor! maz przy kompie siedziel w koncu!!!(wedlug niego!)
ja mieszkam z mamusia i wiadomo sa spiecia ale jest oki! pewnie wszysstkie ogladacie m jak milosc ja mam goscia jutro se powtorke obejrze o wlasnie slysze ze sie skonczylo to moze ktos siadzie!!!!!!!!

Do góry