reklama
kochane z gry przepraszam że mnie ostatnii tak mało:----(
normalnie wymiękam julka i adam się wykurowali to teraz mnie i piotrka i antoszkę wzieło ile chłopaki maja tylko katar to ja katar kaszel gardło byłam dzisiaj u lekarza jakiś wirus babka mówi że codziennie po 30 pacjentów przyjmuje właśnie z takimi objawami:-(w nocy tak kasłałam że antka budziłam to w koncu poszłam spać do julki spanie z nią na wąskim łóżku do przyjemych nie należałowięc jestem nie do życia
wyczytałam tylko że patrysia ma nowe auto super:-)
że szczypiory poszły szybko spac
że oliwka mało śpi tzn za wcześnie wstaje:-)
że medea walczy z bólem zęba:-(
że joanny mąż ma za wysokie ciśnienie:-(
że nika MH ma katarek bidulka a helena napady złości:-(
że eweliny mąż się nie zmienia
no a reszty nie pamiętam mam nadzieję że wieczorkiem będe sie lepiej czuła i posiedzę trochę z wami bo narazie mam wrażenie że moja głowa waży tonę:--(
normalnie wymiękam julka i adam się wykurowali to teraz mnie i piotrka i antoszkę wzieło ile chłopaki maja tylko katar to ja katar kaszel gardło byłam dzisiaj u lekarza jakiś wirus babka mówi że codziennie po 30 pacjentów przyjmuje właśnie z takimi objawami:-(w nocy tak kasłałam że antka budziłam to w koncu poszłam spać do julki spanie z nią na wąskim łóżku do przyjemych nie należałowięc jestem nie do życia
wyczytałam tylko że patrysia ma nowe auto super:-)
że szczypiory poszły szybko spac
że oliwka mało śpi tzn za wcześnie wstaje:-)
że medea walczy z bólem zęba:-(
że joanny mąż ma za wysokie ciśnienie:-(
że nika MH ma katarek bidulka a helena napady złości:-(
że eweliny mąż się nie zmienia
no a reszty nie pamiętam mam nadzieję że wieczorkiem będe sie lepiej czuła i posiedzę trochę z wami bo narazie mam wrażenie że moja głowa waży tonę:--(
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Marta1981
Rodzyneczka
Godzinkę temu wróciłam z pracy i od neurologa,doktorka przepisała Olkowi Filomag i Sedatif na tiki nerwowe i może w końcu przestanie chrząkać i zgrzytać zębami.
Później Igora mają mi przywieźć,bo do lekarza a nim a Aga ma zajęcia w Empiku i ok.18-ej zabiorą małego.
M dzwonił i raz nie odebrałam i posłałam mu sms-a,że nie chce mi się z nim gadać a niedawno to chciał,żeby mu jedną sprawę załatwić - skoro miał towarzystwo do wygłupów to nich mu teraz załatwiają.
Zdrówka dla wszystkich małych i dużych chorowitków.
Ewelinko,super pomocnik;-).
Później Igora mają mi przywieźć,bo do lekarza a nim a Aga ma zajęcia w Empiku i ok.18-ej zabiorą małego.
M dzwonił i raz nie odebrałam i posłałam mu sms-a,że nie chce mi się z nim gadać a niedawno to chciał,żeby mu jedną sprawę załatwić - skoro miał towarzystwo do wygłupów to nich mu teraz załatwiają.
Zdrówka dla wszystkich małych i dużych chorowitków.
Ewelinko,super pomocnik;-).
luna665
Mama grudniowa 2007
Kurcze ale dzis mało piszemy.
Zrobilam pożadek z ciuchami na maksa, małej tez. No jestemz siebie dumna, obiad uszykowany, ale Piciu później dziś wróci, bo jedzie do mamy zobaczyć co z babcią. POnoć nie ciekawie, wezwalal pogotowie, ledwo odratowali ( tylko pytam po co??? ), dziłą jej tylko kawalek serca, czesc jednej komory.
Malinka wpadaj i zdrowiej, no tak być nie może, że TY chora, o nie nie, ja sie nie zgadzam i czar rzucam namiętny.
Lece jeszcze cos porobić.
Zrobilam pożadek z ciuchami na maksa, małej tez. No jestemz siebie dumna, obiad uszykowany, ale Piciu później dziś wróci, bo jedzie do mamy zobaczyć co z babcią. POnoć nie ciekawie, wezwalal pogotowie, ledwo odratowali ( tylko pytam po co??? ), dziłą jej tylko kawalek serca, czesc jednej komory.
Masakres, obrzydlistwo, ale gorsze widzialamdziewczyny jestem w glebokim szoku
Dzisiejsza uwaga
http://www.onet.tv/26-letnie-mieso-na-stole,5515855,1,klip.html#5515855,c=1
Co o tym sądzicie?
Sylcia, bez nerów, wierz mi, że jak podadza ci kota czy psa to spostrzezesz sie na pewno. Jedno czego mozesz nie odróżnić, to inyka od kurczaka. Czesto tak jest, ze niby indyk aCi podaja ( drożśże) a ty kurczaka jesz, albo kurę staruszkę. Zawsze kiedy wyczujesz dziwny posmak, zapach, kolor, cokolwiek, wolaj kelnera, niech wola kierownika, wlasciciela kucharza-kogokolwiek i mów, ze bardzo ci sie to nie podoba, i albo podadza ci pozadne danie, takie jak nalezy plus przeprosiny ( i gratis oczywicie), bo jak nie, to idziesz z tym do sanepidu. Jesli odmówią, bierzesz rzrcie, zeby wiedzieli ze nie zartujesz i oczywiście za nie nie placisz! Twoje zasrane prawo kochnaa, jak problem, to dzwonisz na policje, ja juz nie raz tak sprawy zalatwialam, jestem z gastronomi i nie przepuszcze!Normalnie wymiotywac mi sie chce ;/ Czasem lubie isc gdzies cos z jesc jak jestesmy poza domem Albo na jakis wakacjach ale coraz czesciej dsie dowiadujemy ze zamiast miesa jemy cos starego lub kota psa czy inne nadzwyczajne rzeczy Boszee to jest wstretne ;/;/;
Oj kochana, toś si estrachu najadła. Pamiętaj POSLADEK ( NIE CALA PUPE ) dzielisz na 4 i w sam srodeczek. Sama sobie zastrzyki robilam kilka razy i nie tylko sobie.a ja się dzis przeraziłam.
Mój M ma od jakiegos czasu problemy z kręgosłupem,dźwignął coś za ciężkiego jakiś czas temu i coś mu szczeliło.i od tamtej pory co jakis czas mu ten kregosłup się odzywa.no i teraz go boli,był u lekarza,robili mu przeswietlenie,wyszło że dyskopatia z przeciążenia i teraz chodzi na zastrzyki.
no i jak wczoraj szedł do pracy to nie zdązyłby pójść na ten zastrzyk więc ja mu go zrobiłam,mówił że nie bolało i było ok.ale jak dziś pojechał na kolejny zastrzyk i pielęgniarka zobaczyła miejsce gdzie mu zrobiłam to sie za głowę złapała.zrobiłam mu troche za wysoko i powiedziała ze M powinien Bogu dziekować ze nic mu sie nie stało bo gdzybym w nerw trafiła a było niedaleko to by go mogło sparalizować.jak ja to usłysząłam to normnalnie w szoku do tej pory jestem.już więcej nie ruszam sie do takich rzeczy
do tej pory mam poczucie winy ze przeze mnie mogłoby się stać nieszczęście i przeze mnie mógł się stac kaleką ,normalnie nie wybaczyłabym tego sobie dziekuję teraz Bogu że tak to sie skończyło i nic złego się nie stało
I tak byc powinno, gratuluje pomocnika, rewelka. Jak swoja z odkurzaczem kiedyś zobaczylam, tsmiac mi sie strasznie chcialo, no ale sprzatala, mialam wiecej do poprawiania, ale to nic!o
Malinka wpadaj i zdrowiej, no tak być nie może, że TY chora, o nie nie, ja sie nie zgadzam i czar rzucam namiętny.
Lece jeszcze cos porobić.
Jadźka
mama 2 synów
Hej dziewczynki. Dawno nie zaglądałam ale niestety nie po nadrabiam bo za dużo tego. Pamiętacie mnie jeszcze?????????? U nas w sumie to nic ciekawego
Jasne ze Cie pamietamy:-)Hej dziewczynki. Dawno nie zaglądałam ale niestety nie po nadrabiam bo za dużo tego. Pamiętacie mnie jeszcze?????????? U nas w sumie to nic ciekawego
To moej jeszcze tyle nie wazaWpadam sie przywitac bo obiad robię. Byłysmy na rehabilitacji i mocz do badania zawieźć.
Cały dzień biegusiem.
Słyszałyście o tym dziecku które sie urodziło z waga 8,7kg i 67cm
My jestesmy juz po obiedzie:-)jedlismy pomidorowe ktora bede miala jeszcze pewnie na dwa dni:-);-)Cos mnie zoladek bolala ale juz mi przechodzi.Jakos poprawil mi sie humorMlodzi sobie rysuja i wycinaja wiec mam troszke luzu
MALINUS
Super ze zajrzalas KochanaStrasznie mi Ciebei tutaj brakuje:-);-)Kuruj sie kobietko i szybko tu do nas wracaj:-)
no no gratuluje nowego autka- to teraz musicie nas na 100% odwiedzic
teraz sie boje nawet e zwykłym znieczuleniem że bedzie bolało- bo tak jak mówiła kiedys dostałam 2 neczulenia i bolało jak cholera...
i wole poczekac i wyrwac pod narkozą wszystkie zęby jakie mam do wyrwania.....
u mnie wyieniiokna-mam teraz taki syf ze.... a nie chce mis ie nic robic troche ogarnał, pozamiatał ale podłogi umyc trzeba
poki co to sie wkoncu zmusilam zeby wlosy umyc i asiąść na chwile do Was- pól dnia praktycznei przespałam
z tego co mi moja dentystka mowila to w ciazy nie podaja znieczulenia bo to niebezpieczne dla dziecka, daje trutke do zeba i zaprasza po porodzie
Witajcie dziewczyny popołudniowo:-)
Miałam zajrzeć wcześniej ale duuużo rzeczy zwaliło mi się w ostatnich dniach na głowę: m.in dziadek miał wylew, popsuła mi się zmywarka (ale już naprawiona), elektryka w domu padła, czyli żyć nie umierać...
wspolczucia, jak sie rypie to wszystko i zdrowka dla dziedka
Witam babki Dzien mija rewelacyjnie wszystko miedzy mna a Damianoo uklada sie rewelacyjnie Bardzo jestem zakochana choc czasem mam ochote go zabic doslownie bo mnie wyprowadza z rownowagi Ale kocham go nad zycie jak i oczywiscie coreczke Nadinke ) A ja domek posprzatalam i zaraz zabieram sie za obiadek ) Buziaczki moje drogie milego dnia ))))))))
czy twoj maz ma na imie Damian??
Witam wieczornie,właśnie M dzwonił i mnie wq... i nie mam ochoty na nic.
dont worry be happy, chlopy juz takie sa, ale trzymaj sie
No ze 4kg byłoby dobrze jakbym straciła;-);-);-)
ja oddam 20 w dobre rece :-):-):-):-):-):-)
Ja bylam dzisiaj na potkaniu w sprawie tych ulotek i ...czwartek- sobota. teren to 1/3 miasta.2gr za ulotke. po skrzynkach w blokach.
Nie wiem czy dam rade ale...moze warto sprobowac.
u nas placa po 5 gr od ulotki, sama sie nad taka robota zastanawialam
Ciężko określić dlaczego nie pasuje, po prostu patrze na nią i Wiktoria mi nie pasuje. Teraz widac juz charakter dziecka, Wiktoria to twarde imię a charakterystyka juz w ogole od niej odbiega.
My rowniez imie mielismy wybane na długo przed porodem, naet na bardzo długo przed zajsciem w ciaze, jednak nie trafilismy. Troche bylo tez presji tesciowej, no ale to juz inna sprawa.
jeszcze nie wiesz co z dziecka wyrosnie, a zawsze mozna uzywac zdrobnienia moze bedzie pasowac??
Kopnij go w dupę i tyle. Będziesz miała po problemie już mnie zaczyna ten twój facet dobijać. Jak tak piszesz to się zastanawiam po co ja się swojego czepiałam... Zacznij coś robić z nim Kobieto po potem będzie za późno!!!
Zgadzam się z Tobą w 100% nie tknij palcem wokół niego, zajmij się sobą i dzieckiem a na niego nie zwracaj uwagi, jaby go w domu nie było. Zobaczysz ile wytrzyma No As to dali Ci zajęcie
Zdrówka dla niego mój tata też tak ma i pełno leków bierze już od dłuższego czasu z tym nie ma żartów niech dba teraz o siebie i cholesterol niech sobie jeszcze zbada
No jaja i to nie złe. Ciekawe jaki haczyk w tym jest, jak nie zajdę w ciążę to co mam zapłacić?
Kiedy Ty śpisz Kobieto???
Zdrówka życzę
Witam w pochmurny dzień, na szczęście nie pada a wczoraj tak ładnie na dworze było a dzisiaj bee Kuba śpi bo ostatnio wcześnie zasypia i się budzi przed 7.00 a nad ranem się najlepiej śpi. Dzisiaj musiałam go o 1 wziąć do łóżka bo coś płakał cały czas i nie chciał się uspokoić także Kubek i M się wyspali a ja nie @ się kończy, ząb nie boli ale za to od wczoraj głowa oj coś czuję że ten dzień to do d** będzie dzisiaj na obiad robię spaghetti ale dla ojca muszę osobno obiad zrobić bo o n tego nie je to niech się nauczy!! Gorzej wybrzydza niż baba w ciąży (bez urazy dziewczyny) idę na allegro może coś ciekawego znajdę humor trzeba sobie jakoś poprawić co nie 30 września jest dzień chłopaka, organizujecie coś dla swoich facetów czy nie? Bo ja się zasatnawiam
a czy taki staruszek jak moj to jeszcze chlopak?? dzien mezczyzny swietowal
dziewczyny jestem w glebokim szoku
Dzisiejsza uwaga
http://www.onet.tv/26-letnie-mieso-na-stole,5515855,1,klip.html#5515855,c=1
Co o tym sądzicie?
jak takie ciule mogly to cos do przedszkoli wysylac?? nie tkne juz miesa nigdize
Wpadam sie przywitac bo obiad robię. Byłysmy na rehabilitacji i mocz do badania zawieźć.
Cały dzień biegusiem.
slyszalam, masakra, od razu jak roczniak, z reszta jak mozna takie dziecko utuczyc??
ja dopiero teraz bo dzien ciezki, maly nie daje spokoju.
zagladne wieczorem
reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Hej Jadźka, no pewnie, że pamiętamy. Nadrobić masz sporo, wiec po prostu teraz już bądź na bieżąco:-)
Mój Piciu spi po obiadku, mała zewa mi na kolanach, wypadalo by z nia wyjść na spacer, ale nie mam siły po prostu, no zwłoki.
matko kochana, jak takie maleństwo urodzić!!!???Wpadam sie przywitac bo obiad robię. Byłysmy na rehabilitacji i mocz do badania zawieźć.
Cały dzień biegusiem.
Mój Piciu spi po obiadku, mała zewa mi na kolanach, wypadalo by z nia wyjść na spacer, ale nie mam siły po prostu, no zwłoki.
Podziel się: