reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jsorbek ty nie narzekaj , bo Cię Bozia pokarze i zobaczysz....rzuci fotografowanie i zacznie mecze oglądać w międzyczasiei przypinając bicepsy ;D A zdjęcia normalnie KOSMOS!! PRZEŚLICZNE!!! Gdyby tak mój choć w mikroskopijnej części zapałał potrzeba robienia mi zdjęć ::) Ostatnio go zmusiałm i zawiesiłam na siłe aparat na szyje...poszliśmy do parku i ...... Zjadł banana, rzucił skórke w coś co keidyś pewnie było śmietnikiem i ..... skotografował ją :laugh: :laugh:,a pózniej wszelkie gałązki, mech na drzewach.... wszytsko tylko nie mnie, bo baterie siadły :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kalina , a poweidz mi proszę ile czasu wracałaś do sił po cesarce? Ja swojego proodu nawet nie chcę wpominać ::) i się juz za wczasu zdecydowałam , ze drugie bobo wyjdzie na skróty ;) A w twoim przypadku kolejna cesarka była dlatego, ze za pierwszym razem była?? Słyszałam , ze jak sie raz ma cięcie to nastepna ciąża nie może sie zakończyć inaczej ::)

reklama
Nie, ja miałam cesarke z przyczyn chorbowych...pierwsza to błąd lekarski- nie rozpoznano posladkowego w szpitalu, a jak druga zmiana rozpoznala po ilus tam godzinach, to jakis konował postanowił mi małego przekręcić i oderwał pepowine przy przekręcaniu...cesarka była w tempie ekspresowym!
Druga, bo miałam gestoze...trzecia bo miałam gestoze i mi wody zeszły...
ale dochodziłam szybko...już tego samego dnia do łlazienki wstałam...prawie na pól zgieta ale wstałam.
Elusia, hej.Jsorbek, cudo.

Dziewczyny, mam troszkę wiosny...bo Lady nie widziała....
a i ja tęsknię...
cherriesforyou8pz.jpg

prufkir0008bh.jpg

dievieleblumen6ua.jpg

tulips13bd.jpg

MaMalgosia nie narzekam w sumie czasem tylko jak zamiast sie nami zainteresowac skaka gdzieś z tym aparatem albo na cmentarzu robi zdjecia a ja sie wstydzic muszę. Ostatnio tak było, bo znicze fotografował na cmentarzu 1 listopada to jak wszyscy pytali czy z gazety, to "tak tak" mówilismy żeby nie mysleli że walnięci jesteśmy ::) ::) ;) ;) ;D ;D

Kalinka sliczniusie własnej roboty??
Takie optymistyczne uffffffff ale sie rozmarzyłam

Co ty...z netu ściągłam żem sobie..... ;D
Ja robie tylko dzieciom i takie tam domkowo- ogrodowe.
I nie narzekaj. Piekna, szlachetna pasja...mój ojciec na ryby jexdzi, mąz linuxuje się, dziewczyny jak czytałas sportowców maja...Fotograf to jest coś

i co, i co? Sama zostałam...Bęðę sobie śpiewać jak u Szekspira: kos chodzi w ciemnej barwie a dziób mu złoty wisi...kos chodzi w ciemnej barwie, a dziób mu...

( Może kto usłyszy) ;D ;D ;D

Cześć dziewczynki. Ja też aktualnie siedzę w domu z moimi chłopakami. Mam ich dwóch + mąż .... no same rozumiecie. Ale tak najgorzej to nie jest, tylko, że brakuje mi trochę tego codziennego wyjścia z domu. No bo to człowiek wtedy bardziej o siebie dbał, a teraz różnie to bywa. Wychodzę codziennie rano owszem odprowadzić mojego starszego syna do szkoły, a potem wracam do malucha, sprzątam, i tak codzień wkoło. Dobrze chociaż że zbliża się wiosna, bo w domu to już idzie zwariować, nie wiem jak wy sobie radzicie ale mi czasami ...ręce opadają :) :)

No proszę! Wiedziałam, że zadziała! U Szekspira jak Spodek spiewał, to Tytania z krzaków wylazała...
Cześć Sama. Nie jesteś Sama, jestesmy my- wirtualne ciotki- przyjaciółki.
Ja też mam sześciolatka, jak widzisz, no, praaawie sześciolatka i ROZUMIEM bol egzystencjalny posiadania niezmordowanej gadającej istoty. Tysiąc pytań na minutę!
Ja mam 3 plus mąz! Wszystkie gary do zmywania moje! wszystkie brudne skarpety moje! No nie wszystkie, troche pralka zjadas. czy tobie też zjadają pralki skarpety? wsadzasz pary, wychodza pojedyncze?
I NIGDY sie nie znajduja te, co zginęły.... :mad:

reklama
jsorbek pisze:
MaMalgosia nie narzekam w sumie czasem tylko jak zamiast sie nami zainteresowac skaka gdzieś z tym aparatem albo na cmentarzu robi zdjecia a ja sie wstydzic muszę. Ostatnio tak było, bo znicze fotografował na cmentarzu  1 listopada to jak wszyscy pytali czy z gazety, to "tak tak" mówilismy żeby nie mysleli że walnięci jesteśmy  ::) ::) ;) ;) ;D ;D

O matko :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:,ale się uśmiałam ;D

Witaj sama!! Teraz to musisz zmienić nicka :laugh:

Kalina moje też jakies magiczne , a wogóle jestem ciekawa czy tam się jakies ciemne nie pochowały , bo sotanimi czasy to białe pranie nie wychodzi z pralki juz takie białe ::) ::) :mad:

Do góry