reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
w sumie ja tez nie nosze takich rzeczy co brzuchola odslaniaja......a wlasciwie to moje faldeczki!!!!!!!!! :p

mordziulka pisze:
pewnie ja by sie interesowal pilka to tez bys sie wsciekala i wolala zeby np. na silownie chodzi  :D bo to potrafi wqr..c!!!!!
jak sie koncza mistrzostwa to sie zaczyna bundesliga jak sie ta konczy to puchar UEFA potem liga mistrzow i tak w kolko do zaje....a!!!!!!!!!!!!!!
a jak by sie tak na silownie przeszedl zamiast ciagle w telegazete patrzec jakie sa wyniki to moze by troszke spuscil swojego smietniczka!!!!!!!!  :p

to aż tyle tego jest?  >:D ;D
A co do mojego Strong mena to rozbraja mnie jego pedanteria jeżeli chodzi o ubranie się. Zawsze jak wyjdziemy na spacer w lato to co 20 minut sie mnie pyta czy nie porobiły mu się z tyłu marchewki (czyt. czy włożona koszulka w spodnie mu nie odstaje w jednym miejscu bardziej niż w innym ) ;D ;D ;D ;D ;D Najgorzej jest jak wysiądzie z samochodu  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:i

No i mam absolutny zakaz zwracania się do niego pieszczotliwie, typu misiu itp.... Obraza majestatu  ;D Za to mój Olbrzymku mile widziane  ::) Matko....co za typ  

co do fałdeczek, to ile dziewczyny przytyłyście w czasie ciąży?? Ja .... 2o kilo >:D, ale mało co z tego zostało :) Cały ta nadwyżka nadal siedzi w opnce na brzuchu :p

no no MaMalgosia ten twoj olbrzymek to faktycznie ma "problemy" ze strong menami!!!!!!
a z ta pilka to na prawde tak jest!!!!!! wciaga bardzo-tak twierdzi moj luby!!!!!!!! kumple mojego meza tez tacy sa! dzis ma byc u nas ogladanie tego waznego meczu!
a tak apropo tych znajomych-tacy z nich zapaleni pilkarze ze na roczek naszego dziecka przyniesli mu stroj pilkarski nawet skarpety byly!!!!!!!!!!!!tylko korkow nie.......bo nie bylo takiego rozmiaru!!!!!!!!!!!!!ale juz na alegro wypatrzyl i kupi na lato!!!!!!!! zreszta na zdjeciu hubert jest w tym stroju! nie umiem wkleic bo przeslalabym wieksze!

ja bylam "pulchniutka" jeszcze przed ale w ciazy przytylam 10 kilo i musze powiedziec ze sama sie sobie podobalam jakos tak sie rozlorzyly te moje kilogramy. po ciazy zaraz schudlam ale to byl wynik problemow z hipkiem a teraz spaslam sie jak dzika swinia!!!!!!!!!!!!!

ja przyttyłam 15 kilosków ale po ciąży szybko schudłam nawet z dokładką tylko jakoś ten brzuch nieciekawy jest :mad: :mad:
mój właśnie przed chwilką zakomunikował o tym meczu że ważny i że" będziemy oglądać" ::) ::)
ale w sumie to czasem lubię obejrzeć i tak ostatnio grał Żurawski w jakimś tam meczu i strzelił 4 bramki na osiem,
nieźle co ;D ;D

A lubicie oglądać STRONG MENÓW,ja bardzo bo Pudzian zawsze wszystkich w tyle zostawia

reklama
Ja dwanascie. kilo....dziewczyny, wyobrazcie sobie " flaczkobrzusia" po 3 cesarkach!
Ale moj maz mowi, ze jestem piekna, bo mu 3 synow urodzilam...
Ja nie wierze w zadne prognozy, nigdy sie nie sprawdzaja.
A, moj maz nie interesuje sie sportem wcale...za to KOMPUTEREM. oni chyba tak musza. ;D
Ale ja lubie mezczyzn z pasja...najgorsze takie nie wiadomo co, bez zainteresowan, pogladow, kanapowiec taki....piwko, gazeta typu bulwarowiec....moj mezus dzis mi wyjasnial cierpliwie co to licencja GNU ....bo my Linuxa mamy i wszystkie kompy na linuxie chiodza....
Moj intelekt wzbil sie na wyzyny ale i tak nie zrozumialam polowy....trzeba mi pokazac cos lopatologicznie, albo dac czas, to sie naucze. prosze, nie ma sprawy, obsluguje linuxa! Kobieta wszystko potrafi. ;D

Do góry