reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
w sumie ja tez nie nosze takich rzeczy co brzuchola odslaniaja......a wlasciwie to moje faldeczki!!!!!!!!! :p

mordziulka pisze:
pewnie ja by sie interesowal pilka to tez bys sie wsciekala i wolala zeby np. na silownie chodzi  :D bo to potrafi wqr..c!!!!!
jak sie koncza mistrzostwa to sie zaczyna bundesliga jak sie ta konczy to puchar UEFA potem liga mistrzow i tak w kolko do zaje....a!!!!!!!!!!!!!!
a jak by sie tak na silownie przeszedl zamiast ciagle w telegazete patrzec jakie sa wyniki to moze by troszke spuscil swojego smietniczka!!!!!!!!  :p

to aż tyle tego jest?  >:D ;D
A co do mojego Strong mena to rozbraja mnie jego pedanteria jeżeli chodzi o ubranie się. Zawsze jak wyjdziemy na spacer w lato to co 20 minut sie mnie pyta czy nie porobiły mu się z tyłu marchewki (czyt. czy włożona koszulka w spodnie mu nie odstaje w jednym miejscu bardziej niż w innym ) ;D ;D ;D ;D ;D Najgorzej jest jak wysiądzie z samochodu  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:i

No i mam absolutny zakaz zwracania się do niego pieszczotliwie, typu misiu itp.... Obraza majestatu  ;D Za to mój Olbrzymku mile widziane  ::) Matko....co za typ  

co do fałdeczek, to ile dziewczyny przytyłyście w czasie ciąży?? Ja .... 2o kilo >:D, ale mało co z tego zostało :) Cały ta nadwyżka nadal siedzi w opnce na brzuchu :p

no no MaMalgosia ten twoj olbrzymek to faktycznie ma "problemy" ze strong menami!!!!!!
a z ta pilka to na prawde tak jest!!!!!! wciaga bardzo-tak twierdzi moj luby!!!!!!!! kumple mojego meza tez tacy sa! dzis ma byc u nas ogladanie tego waznego meczu!
a tak apropo tych znajomych-tacy z nich zapaleni pilkarze ze na roczek naszego dziecka przyniesli mu stroj pilkarski nawet skarpety byly!!!!!!!!!!!!tylko korkow nie.......bo nie bylo takiego rozmiaru!!!!!!!!!!!!!ale juz na alegro wypatrzyl i kupi na lato!!!!!!!! zreszta na zdjeciu hubert jest w tym stroju! nie umiem wkleic bo przeslalabym wieksze!

ja bylam "pulchniutka" jeszcze przed ale w ciazy przytylam 10 kilo i musze powiedziec ze sama sie sobie podobalam jakos tak sie rozlorzyly te moje kilogramy. po ciazy zaraz schudlam ale to byl wynik problemow z hipkiem a teraz spaslam sie jak dzika swinia!!!!!!!!!!!!!

ja przyttyłam 15 kilosków ale po ciąży szybko schudłam nawet z dokładką tylko jakoś ten brzuch nieciekawy jest :mad: :mad:
mój właśnie przed chwilką zakomunikował o tym meczu że ważny i że" będziemy oglądać" ::) ::)
ale w sumie to czasem lubię obejrzeć i tak ostatnio grał Żurawski w jakimś tam meczu i strzelił 4 bramki na osiem,
nieźle co ;D ;D

A lubicie oglądać STRONG MENÓW,ja bardzo bo Pudzian zawsze wszystkich w tyle zostawia

reklama
Ja dwanascie. kilo....dziewczyny, wyobrazcie sobie " flaczkobrzusia" po 3 cesarkach!
Ale moj maz mowi, ze jestem piekna, bo mu 3 synow urodzilam...
Ja nie wierze w zadne prognozy, nigdy sie nie sprawdzaja.
A, moj maz nie interesuje sie sportem wcale...za to KOMPUTEREM. oni chyba tak musza. ;D
Ale ja lubie mezczyzn z pasja...najgorsze takie nie wiadomo co, bez zainteresowan, pogladow, kanapowiec taki....piwko, gazeta typu bulwarowiec....moj mezus dzis mi wyjasnial cierpliwie co to licencja GNU ....bo my Linuxa mamy i wszystkie kompy na linuxie chiodza....
Moj intelekt wzbil sie na wyzyny ale i tak nie zrozumialam polowy....trzeba mi pokazac cos lopatologicznie, albo dac czas, to sie naucze. prosze, nie ma sprawy, obsluguje linuxa! Kobieta wszystko potrafi. ;D

Do góry