MaMalgosia
Mama urwisa***lipiec`2005
jsorbek ty nie narzekaj , bo Cię Bozia pokarze i zobaczysz....rzuci fotografowanie i zacznie mecze oglądać w międzyczasiei przypinając bicepsy ;D A zdjęcia normalnie KOSMOS!! PRZEŚLICZNE!!! Gdyby tak mój choć w mikroskopijnej części zapałał potrzeba robienia mi zdjęć : Ostatnio go zmusiałm i zawiesiłam na siłe aparat na szyje...poszliśmy do parku i ...... Zjadł banana, rzucił skórke w coś co keidyś pewnie było śmietnikiem i ..... skotografował ją :laugh: :laugh:,a pózniej wszelkie gałązki, mech na drzewach.... wszytsko tylko nie mnie, bo baterie siadły :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Kalina , a poweidz mi proszę ile czasu wracałaś do sił po cesarce? Ja swojego proodu nawet nie chcę wpominać : i się juz za wczasu zdecydowałam , ze drugie bobo wyjdzie na skróty A w twoim przypadku kolejna cesarka była dlatego, ze za pierwszym razem była?? Słyszałam , ze jak sie raz ma cięcie to nastepna ciąża nie może sie zakończyć inaczej :
Kalina , a poweidz mi proszę ile czasu wracałaś do sił po cesarce? Ja swojego proodu nawet nie chcę wpominać : i się juz za wczasu zdecydowałam , ze drugie bobo wyjdzie na skróty A w twoim przypadku kolejna cesarka była dlatego, ze za pierwszym razem była?? Słyszałam , ze jak sie raz ma cięcie to nastepna ciąża nie może sie zakończyć inaczej :