reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jsorbek ty nie narzekaj , bo Cię Bozia pokarze i zobaczysz....rzuci fotografowanie i zacznie mecze oglądać w międzyczasiei przypinając bicepsy ;D A zdjęcia normalnie KOSMOS!! PRZEŚLICZNE!!! Gdyby tak mój choć w mikroskopijnej części zapałał potrzeba robienia mi zdjęć ::) Ostatnio go zmusiałm i zawiesiłam na siłe aparat na szyje...poszliśmy do parku i ...... Zjadł banana, rzucił skórke w coś co keidyś pewnie było śmietnikiem i ..... skotografował ją :laugh: :laugh:,a pózniej wszelkie gałązki, mech na drzewach.... wszytsko tylko nie mnie, bo baterie siadły :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kalina , a poweidz mi proszę ile czasu wracałaś do sił po cesarce? Ja swojego proodu nawet nie chcę wpominać ::) i się juz za wczasu zdecydowałam , ze drugie bobo wyjdzie na skróty ;) A w twoim przypadku kolejna cesarka była dlatego, ze za pierwszym razem była?? Słyszałam , ze jak sie raz ma cięcie to nastepna ciąża nie może sie zakończyć inaczej ::)

reklama
Nie, ja miałam cesarke z przyczyn chorbowych...pierwsza to błąd lekarski- nie rozpoznano posladkowego w szpitalu, a jak druga zmiana rozpoznala po ilus tam godzinach, to jakis konował postanowił mi małego przekręcić i oderwał pepowine przy przekręcaniu...cesarka była w tempie ekspresowym!
Druga, bo miałam gestoze...trzecia bo miałam gestoze i mi wody zeszły...
ale dochodziłam szybko...już tego samego dnia do łlazienki wstałam...prawie na pól zgieta ale wstałam.
Elusia, hej.Jsorbek, cudo.

Dziewczyny, mam troszkę wiosny...bo Lady nie widziała....
a i ja tęsknię...
cherriesforyou8pz.jpg

prufkir0008bh.jpg

dievieleblumen6ua.jpg

tulips13bd.jpg

MaMalgosia nie narzekam w sumie czasem tylko jak zamiast sie nami zainteresowac skaka gdzieś z tym aparatem albo na cmentarzu robi zdjecia a ja sie wstydzic muszę. Ostatnio tak było, bo znicze fotografował na cmentarzu 1 listopada to jak wszyscy pytali czy z gazety, to "tak tak" mówilismy żeby nie mysleli że walnięci jesteśmy ::) ::) ;) ;) ;D ;D

Kalinka sliczniusie własnej roboty??
Takie optymistyczne uffffffff ale sie rozmarzyłam

Co ty...z netu ściągłam żem sobie..... ;D
Ja robie tylko dzieciom i takie tam domkowo- ogrodowe.
I nie narzekaj. Piekna, szlachetna pasja...mój ojciec na ryby jexdzi, mąz linuxuje się, dziewczyny jak czytałas sportowców maja...Fotograf to jest coś

i co, i co? Sama zostałam...Bęðę sobie śpiewać jak u Szekspira: kos chodzi w ciemnej barwie a dziób mu złoty wisi...kos chodzi w ciemnej barwie, a dziób mu...

( Może kto usłyszy) ;D ;D ;D

Cześć dziewczynki. Ja też aktualnie siedzę w domu z moimi chłopakami. Mam ich dwóch + mąż .... no same rozumiecie. Ale tak najgorzej to nie jest, tylko, że brakuje mi trochę tego codziennego wyjścia z domu. No bo to człowiek wtedy bardziej o siebie dbał, a teraz różnie to bywa. Wychodzę codziennie rano owszem odprowadzić mojego starszego syna do szkoły, a potem wracam do malucha, sprzątam, i tak codzień wkoło. Dobrze chociaż że zbliża się wiosna, bo w domu to już idzie zwariować, nie wiem jak wy sobie radzicie ale mi czasami ...ręce opadają :) :)

No proszę! Wiedziałam, że zadziała! U Szekspira jak Spodek spiewał, to Tytania z krzaków wylazała...
Cześć Sama. Nie jesteś Sama, jestesmy my- wirtualne ciotki- przyjaciółki.
Ja też mam sześciolatka, jak widzisz, no, praaawie sześciolatka i ROZUMIEM bol egzystencjalny posiadania niezmordowanej gadającej istoty. Tysiąc pytań na minutę!
Ja mam 3 plus mąz! Wszystkie gary do zmywania moje! wszystkie brudne skarpety moje! No nie wszystkie, troche pralka zjadas. czy tobie też zjadają pralki skarpety? wsadzasz pary, wychodza pojedyncze?
I NIGDY sie nie znajduja te, co zginęły.... :mad:

reklama
jsorbek pisze:
MaMalgosia nie narzekam w sumie czasem tylko jak zamiast sie nami zainteresowac skaka gdzieś z tym aparatem albo na cmentarzu robi zdjecia a ja sie wstydzic muszę. Ostatnio tak było, bo znicze fotografował na cmentarzu  1 listopada to jak wszyscy pytali czy z gazety, to "tak tak" mówilismy żeby nie mysleli że walnięci jesteśmy  ::) ::) ;) ;) ;D ;D

O matko :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:,ale się uśmiałam ;D

Witaj sama!! Teraz to musisz zmienić nicka :laugh:

Kalina moje też jakies magiczne , a wogóle jestem ciekawa czy tam się jakies ciemne nie pochowały , bo sotanimi czasy to białe pranie nie wychodzi z pralki juz takie białe ::) ::) :mad:

Do góry